עופר תתכונן....HALO

elmaliach ilan

New member
עופר תתכונן....HALO

דבר ראשון עופר תתכונן טוב טוב כי זאת הולכת להיות מלחמה לא רגילה:) דבר שני הבנתי שכל אחד מהחברה שמגיע למועדון בסוף השבוע לבוגי אמור להביא איתו משהו אני יביא שישית בירות ואם כל אחד יעשה כמוני יהיו לנו הרבה בירות...ואם יהיו הרבה בירות יהיו הרבה שיכורים....ואם יהיו הרבה שיכורים ...יהיו הרבה קטעים...ואם יהיו הרבה קטעים...אולי החברה יבינו שזה לא דבר שצריך לעשות פעם בשלוש שנים או אפילו פעם בשנה...אני ממליץ לפחות פעם בחודש חודשיים. אני מאד מקוה שכל הצנחנים יגיעו זה הולך להיות בוגי שרק במועדון צניחה אמיתי יש... ועופר אל תשכח להביא שני גו'יסטיקים ומצב רוח קרבי

danmordechay

New member
freeflyers תתכוננו

נראה לי שלפי מה שאילן מתאר תצטרכו להפעיל את המצלמות וידאו שלכם שעות נוספות

tshukit

New member
../images/Emo52.gif מה זה בוגי ?

לימדו אותנו נמתח תופס מושך. אבל בוגי ? זה לא היה בחומר אולי בוגי זו הידית של הרזרבי ? אולי בוגי אלה הלולאות הקטנות שקושרות את ההגאים כשמקפלים ? אולי בוגי אלה הגלגלים של העגלות שמתאמנים עליהם ? מה הגובה המינימלי לבצע בוגי ? איפה בוגים ישנים בחורף כשקר ? אולי תסבירו מה זה בוגי ואז - אם זה כיף ולא מדגדג אז נבוא גם ?

oferbar

New member
כמו שאמרו בנות "בקרה"

Yes sir, I can boogie אי אפשר להסביר את זה, להריח או לתפוס. פשוט לבוא וזהו!

k hut

New member
ויש אנשים שתקועים 400 ק"מ מהמועדון

ולא יכולים להגיע...

yanivw

New member
מי אמר בוגי???

לא זכורה לי הודעה מ"פרדייב אינפו" שמדברת על בוגי..... חלק חשוב מהמילה "בוגי" זה צניחות מוזלות ! חלק אחר (לא פחות חשוב) של המילה, זה אלכוהול והרבה אלכוהול...
בברכת יאללה בוגי!!!

בוגי-עוגי!!!

בוגי זה אחלה דבר שבעולם...! אני מקווה שמספיק אנשים יגיעו לבוגי, ואולי גם ביום שישי בבוקר יהיו צניחות מוזלות...? או אולי צניחות ביום שישי בערב...? ובכלל, מה קורה עם קצת צניחות לילה??? אני בטוחה שאני לא היחידה שרוצה, אז קדימה! אחריי לצנחנים! Blue Skies! טיפטיפ

a d i o s

New member
אני בעד צניחת לילה אבל...

צניחות מוזלות זה לא העיקר בבוגי!!!

jumpinjack

New member
לא יהיו לילה ולא יהיו מוזלות

וזה בכלל לא בוגי. זה יום צניחות פחות או יותר רגיל, עם כל מיני אקסטרות (מיותרות, לטעמי האישי, אבל זה טעמי האישי), עם פסטיבל סרטים וקצת 'הפנינג' אחר כך. ויהיה בטח מאוד עמוס, ומי שיבוא יצטרך לחכות חמישה יעפים כל פעם, אבל העיקר הכוונה. ומזל טוב לפרדייב.

a d i o s

New member
עושים משהו בשבילנו אז עדיף לשתוק

אם אתה לא רוצה לחכות יעפים תלך באמצע שבוע

jumpinjack

New member
לא עושים בשבילנו שום דבר

הפסטיבל סרטים הוא רעיון של עופר ותומר, שגם מארגנים. הברביקיו והשתיה עלינו. הצניחות במחיר רגיל. אז מה עושים בשבילך? (ואני אגיע, כמובן. בשביל הסרטים)

duckwind

New member
דכאון../images/Emo7.gif

זה התחיל כבר בחדר הלידה, הרופא עוד לא הספיק להפליק לג'ק על הטוסיק, וג'ק כבר התחיל לבכות. הרופא הרים גבה, האחיות גם. וכשנחתך חבל הטבור, נשפכו הדמעות כמו ים! והזמן מתקדם, והזמן מתגלגל וידידינו הקטן עוד ממשיך לילל. אפילו בגן, שמעו כולם על ג'ק הבכיין: "הוא גנב לי את הקוביות", השתנקר הזעטוט. "היא גנבה לי את השוקו", רכרוכי כמו סמרטוט... ורותי הגננת, כל הזמן מתחננת על דמעות של אגואיזם, היא היתה מגוננת. שנה רדפה שנה והקטן התפתח. אבל אופי הוא אופי, הוא המשיך להתייפח. בבית הספר, בין צלצול לצלצול. נשמעו התלונות, גם נשמע המלמול... "זה סתם, ולא שווה" התלונן התלמיד. "לא יצא מזה כלום" כל שמחה הוא השמיד... ויעל המחנכת, את גרונה מכחכחת, שביזות כה מוקדמת היא תופעה מסובכת. והשמש שוקעת, ממשלות מתחלפות. כמה כיף לקטר, תנו לי עוד קצת לבכות. במתקן הצבאי, בין טרטור לטרטור, הוא המשיך לקטר. הוא מכור למרמור... "התנאים פה גרועים" נזרע מלח מפיו של החייל. "אנחנו פראיירים, אנחנו עיוורים!" איזו גישה, כמה חבל... ועודד המפקד, מנסה להתמודד. אם רק היה יכול, היה שם אותו על המוקד. והיום? אין חדש תחת השמש! אילן זרק רימון בצורת בוגי. עוד לא הספקנו לספור 21,22,23,24... והכל התפוצץ לנו בפרצוף. האמת היא שאילן לא שגה ולא חטא. הוא התלהב נקודה! גם אילן וגם ADIOS (ואני מתאר לעצמי שהם לא היחידים) לא רואים במושג "בוגי", הזדמנות לצנוח במחיר מוזל ולמרות העובדה שב"בוגים" רבים בעולם כן משלבים אלמנטים אקונומיים, האווירה וההמוניות שבאירוע, היא שם המשחק. המושג "בוגי" אינו מצוץ. המילה "בוגי" נולדה במועדון הצניחה "אללה הואאככבר" בלוב (שעתיים מטריפולי - ארבעה "סופר אוטר", כדור פורח ושני משגרי קטיושות לחסרי אמצעים... מומלץ!) והיא בעצם ראשי תיבות של בקלאוות וגמלים. כל חניך שסיים קורס היה חייב להביא מסבתא מגש בקלאווה ולהוכיח גבריות על לפחות שלושה גמלים (אין גמלים, אין רישיון!!!). אנחנו משתמשים, אמנם, במונח בוגי, אבל אצלנו הכוונה היא יותר ל"בירות וגיהוקים..." להלן כמה ציטוטים משביזים במיוחד, אשר גרמו לי להזיל דמעה ו"לחפור" כל מיני פירושים למילה "בוגי": "לא לילה ולא מוזלות" כמה כאב... "זה בכלל לא בוגי!" אוי ווי זמיר, אני מתמוטט... "יום צניחות פחות או יותר רגיל, עם כל מיני אקסטרות", אההההה, ואני ממשיך, "מיותרות לטעמי האישי, אבל זה טעמי האישי..." כל כך עצוב עד שנפלט לי פוק קטן! "ויהיה בטח מאוד עמוס" התקשרו מההפקה של דרדסים כיוון שחתחתול טרף את בכייני ועכשיו מחפשים אחד חדש... פנוי? "מי שיבוא יצטרך לחכות חמישה יעפים כל פעם" די! חמישה? בכל פעם? איזה זין!!! "אבל העיקר הכוונה ומזל טוב לפרדייב" הצחקת אותי! הצחקת אותי! הצחקת אותי! שטויות במיץ עגבניות! ולסיום: "אני אגיע, כמובן. בשביל הסרטים" תודה באמת! מר' יעקב המקפץ היקר, אם פגעתי בך אני מתנצל, כמובן. אבל לא ממש... בברכת האנדורפינים בברכת שמחת חיים מינינלית בבריכת הסולטן DUCKWIND ברווז עם סיפורים מקוריים...

jumpinjack

New member
מעליב כל כך

ממש בכיתי מרוב עלבון. ואז אמא קראה לי לארוחת ערב. היה ברווז בשזיפים ודבש. jumpinjack בעד אמת בפרסום נגד סתימת פיות בעד ברווזים על האש ביום שישי בערב

למעלה