עופר, תחליף סקר...

עופר טך, יופי של סקר....

אני מת לדעת מה יהיו התוצאות!!!! וגואל אני מצפה לקמפיין רציני מאוד שלך!!!

כרגע שמתי לב....

שרקובר מחובר מהמילה רקוב +ר שזה די מצחיק כלעצמו ואם תוסיפו את המראה המפוזר שלו אני חושב שיש לנו פה זוכה....

תצחקו תצחקו אבל בנתיים

גל רקובר מוביל בגדול..... ביננו כולם יודעים שהרבה יותר מגיע לעופר גואל!!!!!

Hbentzur

New member
זו רמאות! ../images/Emo150.gif

טוקר- גדול הרכמ"צים- רק עם 3 קולות?! מישהו פה מזייף קולות! אני בעד לפתוח בחקירה! האשם יועמד לדין!!! הממממ כעת רק צריך לערוך רשימת חשודים...

שאלות

לכל החכמים ביניכם שהצביעו לגל הרכמ"צ הזוטר הזה: כמה ימים בשבוע גל נמצא? באיזה ימים? האם היה אי פעם בהיסטוריה של גל כרכמ"צ יום שהוא לא איחר?!?!

Hbentzur

New member
אווו... פגעתם לו בכבוד

רואים למה צריך להצביע לטוקר?!

לא טוקר!

יש הבדל בין רכמ"צ טוב לבין טוקר לטוקר לא היה חיים לא שעכשיו יש לו...

Hbentzur

New member
מה זאת אומרת לא היה לו חיים?

איזה ביטוי מפגר זה?! עופר, זה באמת אחד הדברים היותר מגעילים להגיד על מישהו...

עופר גואל...

אל תיקח את זה אישי פשוט אנחנו לא אוהבים אנשים שהולכים למיכא"ל....

לגבי דברי השגריר...

"אנחנו לא אוהבים שאנשים הולכים למיכא"ל" ואנחנו מתים על אנשים שחושבים שהם שגרירים

t o k e r R

New member
עופר גואל אני בש ונחלם

אני תוהה לעצמי איפה טעיתי בחינוך שלך... יא חתיחת חצוף ... אני מחכה להתנצלות ממך... נ"ב ראיתי את הרכמצייה יא באלגאניסט אין לך שום זכות להתהדר בתואר רכמ"צ...

טוקר היקר

הביטוי מתייחס לכך שהיית במחנה כל חייך ולא בא לפגוע בשום צורה אם נפגעת אני מתנצל החלק השני של הביטוי שאומר שאין לך עכשיו חיים מתייחס לזה שאתה קומונר... לגבי הסדר יש לי משו קטן להגיד לך "יופי הוא בעיני המתבונן" ולכל האנשים שאין להם זכות להעיר לי על איך הרכמצ"יה נראית שלא יעשו זאת....(טוקר לך יש זכות כי אני מעריך אותך כרכמ"צ בדימוס בתקופתי במחנה)

תקרית דיפלומטית חריפה!!!!!!!!!!!

ואני מצטט"אדוני ראש הממשלה, אדני הנשיא, כבוד נשיא ממשלת ארה"ב, הרמטכ"ל, מזכ"ל האום גבירותי ורבותי הנכבדים. נושאים רבים עומדים היום על שולחן הדיונים אך רוצה אני לציין מקרה אשר קרה בישוב הרואה עצמו מכובד. בישוב אשר ידוע בשם "הר-אדר" קרה מקרה מביש שכמותו לא נראה לעולם בעולמנו המתורבת. נציגנו ביישוב מייחצן מזה שנה את יישובו ואת מדינתנו במספר מדינות בעולם(כמו תורכיה/טורקיה, מולדובה, פולין,סיני ועוד...)כמובן מיותר לציין את עבודתו המדהימה של נציגנו הידוע בשם קוד"עדי בן-נון" או כמו שאנו נוהגים לקרוא לו במשרד החוץ "השגריר". נחזור למהותו של ענין. ביום שבת אני גולש לי בתומי בפורום של אותו יישוב ולפתע חשכו עיני. בן עורלה הידוע בשם "עופ*ר גואל" הקניט בציבור את אדוננו היקר השגריר וזילזל בעבודתו הראויה לשבח... אנו מייחסים חשיבות רבה לאימרה זו ושוקלים צעדים חריפים נגד אותו בן עורלה ונגד היישוב כולו..." הדברים נלקחו מנאומו של שר החוץ סילבן שלום בעת נאומו יישיבה בינלאומית אשר התרחשה בז'נבה. בן עורלה(עופר) ראה לאיזו תקרית דיפלומטית חריפה גרמת!!!התבייש לך!! כעת עובד אני יום וליל על מנת לנסות ולשכנע את ג'ורג' בוש שהר-אדר הוא אינו המקום לנסות את הטילים הגרעיניים שארה"ב פיתחה לאחרונה. עצה ידידותית משגריר תרדו למקלטים !1ומהר!~!!!!!!!!!!!!!!11

תן לי להאיר את עיניך

מקלט סטנדרטי לא יכול לשאת את כוחה של פצצה גרעינית ולכן עצותיך שוות לישבן. אז עשה טובה בור ועמארץ בזמן שאתה מדמיין נאומים של שר החוץ על "נציג" בשם קוד "עדי בן-נון"(שם בדוי כמובן) המכונה במשרד החוץ (הדמיוני) "השגריר" תחסוך מממני ומשאר העולם את שטויותיך הפרטיות ד"א זה לא היה חכם להוסיף את סיני לרשימה זה מוציא אותך עוד יותר בור ממה שאתה!

למעלה