עופר- לגבי הסקר..

עופר- לגבי הסקר..

עופר יקירי בתור אשת מחקר צורם לי לראות את העוול הנעשה כאןבסקר.. התוצאות שלו לבסוף יראו שנשים סובלות הרבה יותר.. מה שלא בהכרח נכון - הסתברותית לנשים יש הרבה (!!!) יותר סיכויים לענות על הסקר הזה - הרי הוא מופיע בפורום שלנו בו הרוב הן נשים (ויפות.. :) ) והרי כולנו כאן נענה (רובנו..)שאישה סובלת יותר. בקיצורו של דבר- אני בעד הגברים- יש צורך עז פה בייבוא גברים לפורום.. אל לך לגייס לכאן רק נשים מהסוג הרך :) יש גם גברים רכים נפלאים (כמובן- אצלנו אין אפליה- גם גברים נוקשים יתקבלו בברכה..) אז זהו - גברים גברים גברים!! חייכנית

עופר 123

New member
אז ככה........

בתור מי שמתעתד להיות איש מחקר, אני יכול לומר לך שהצדק עמך - בסקר בהחלט נעשה עוול לא קטן: אין לנו כאן קבוצת נחקרים העומדת בקריטריונים מדעיים, התשובות שהצעתי הן בעיתיות מבחינה "מדעית", ואכן, מבחינה הסתברותית, הסיכוי לקבלת תשובות "הוגנות" הוא מאוד נמוך. עם זאת, את צריכה לזכור שהסקר נועד כדי לשקף את דעת חברות וחברי הפורום בלבד, ואין הוא משמש למטרה מדעית כלשהי, כך שאנו יכולים להקל ראש בקריטריונים של עריכת סקרים
. באשר לעניין הגברים, הם יבואו, לאט-לאט. אולי כדאי לך גם לכתוב הודעה המזמינה את הגברים לכתוב (האמיני לי, הודעה נשית תהיה הרבה אטרקטיבית יותר להזמנת גברים מאשר הודעה גברית
). אל תשכחי שיש לנו פי עשרה קוראים מכותבים, כך שההודעה שלך עשויה להוציא כמה מהם מאלמוניותם... ולסיכום, בעניין יאסר, אני אומר לו שאם הוא רוצה לפגוש אותי, אין צורך להקפיץ
אותי בצו 8, ואפרד ממנו בברכת "רק בשמחות"
שלך,
(התלהבתי מהאייקון...) עופר

למעלה