עופר הגעתי לפה! :)

ofril

New member
עופר הגעתי לפה! :)

עופר זה עפרי :> תשאיר הודעה נראה מההפורום שלך שווה ;)

havlaz

New member
אנ חושב שטעית בפורום ../images/Emo13.gif

פה זה פורום מירק, לא הפורום של "הפורטל של עופר"

ofril

New member
אהה חפיף :) אני מכור למירק (DALnet)

יש פה אנשים שנמצאים בדאלנט ולא ברשתות ישראליות מגעילות?! :\

havlaz

New member
אני אתן לך זומבה בראש

כפליט מאקרון (רשת עם פונטציאל, שהרסה אותו לחלוטין), עם אופר כשנה ומשהו אני כיום משרת משלי, בול. דלנט מרגיז, גדול מדי!! איטי מדי..

ofril

New member
דאלנט.....

דאלנט גדול מדי זה ממש לא נכון זה תלוי איפה אתה נמצא אני נמצא רק בערוצים יחסית קטנים יעני לא עוברים את ה40 איש וכאלה ערוצים לש חברים שכולם מכירים את כולם הדאלנט איטית..? זה תלוי לאיזה סרבר אתה מתחבר והיא הרבה יותר עדיפה על כל הרשתות הישראליות שמנסות ולא מצליחות להיות דאלנט כי דאלנט היא הכי טובה ואף רשת אחרת לא תגיע לרשה שלה אתה מוזמן לבוא לבקר רק תגיד לי שאתה בא ואני יתן לך את הניק שלי ואת הערוץ שאני בו ותראה שממש כיף שם ואם אתה רוצה סרבר מהיר אז הנה twisted.dal.net 7002 תהנה אחי :) יום טוב עפרי :>

havlaz

New member
כמובן שאף אחד

לא יהיה דלנט, מכוון שהיא רשת עולמית, מאוד ותיקה. תראה, לא כל משתמש IRC שולט באנגלית פרפק, אני חושב שיותר כיף לקבל תמיכה בעברית. לדעת שאתה יכול להכנס לכל ערוץ ולדבר בעברית ולא לחפש ערוצים ישראלים..

ofril

New member
למצוא ערוצים ישראלים?!

נו באמת שזאת תהיה הבעיה שלנו בחיים לפי מה שידוע לי בערוץ ישראל עברית ו Israel רק ישראלים שולטים ככה שאין לך בעיה אף ישראלי שיש לו קצת שכל על הראש לא יכנס לערוץ לבנוני בתקווה למצוא שם ישראלים! תחשוב שניה בהגיון ואנגלית זאת לא בעיה בשביל זה יש כזה פורום שיעזור לאנשים שיש להם קצת בעיות:> יום טוב אחי עפרי :>

Sandro

New member
פליט מאקרון?

מעניין מאוד.. באיזה ניק היית שם?

Sandro

New member
חבל שאלישע פרש :)

חבל שאלישע פרש.. אם אתה מכיר אותו מסור לו ד"ש, אני אלמוני.. לא מכירים אותי - אני מכיר את כולם.

למעלה