עופרת יצוקה

o p c

New member
מי אמר שאין חוש הומור לצבא (או לפחות ציניות מ

סויימת)?

figure it out

New member
בעד לגמרי...

ישראל וישובי הדרום( ובפרט שדרות), היו נתונים לחסדם של החמאס כבר יותר מדי זמן. כמה אפשר לשתוק?! כמו שצחי הנגבי אמר, "היינו בהפסקת אש. אנחנו היינו בהפסקה, הם.. באש." הם הביאו את זה על עצמם לחלוטין, בייחוד אחרי שבקשנו והצהרנו (אפילו באופן מתרפס מדי, לדעתי). כבר אין ברירה.

מאד בעד../images/Emo45.gif

אז כן,זה יגרור הרס,אבל אני חושבת שכבר היום,עם המחיר בחיי אדם שהם הרגישו(על אף שאצלהם הערך לבני אדם מועט יחסית לאצלנו) כבר עוררנו רוחות,והרי זו המטרה העיקרית של מבצע זה-להבהיר להם שנגמרו המשחקים,שאי אפשר לשחק איתנו,שאנחנו לא נשתוק בזמן שהם עושים מה שעולה על רוחם. כמו כל מבצע או מלחמה(בתור פרט השם ממש לא עושה את ההבדל),זה בטח יגרור הרס גם אצלנו,כי כמו שכולנו יודעים,במלחמה אין מנצחים באמת.אבל מי ייתן ונשיג את מטרתנו,ונשיג רגיעה אמיתית,ולא של "כאילו". ד"א,כששמעתי את שם המבצע,עלה חיוך על פניי.אני חושבת שזה השם הכי מתאים והולם,את הזמן של המבצע,ואת הנחישות.איכשהו,השיר גם ככה מצייר לי בראש תמונה יפה,והסביבון ההוא,חזק ומלוטש היטב,ככה הוא מצטייר אצלי.כמוהו,כך גם נלחם,הלוואי.כעם חזק,למען יראו ויראו.

Drenthe

New member
../images/Emo31.gif מה שמתרחש בעזה הוא טבח

אני מתבייש בהתנהגות של צה"ל, שהצליח ביום אחד להרוג 205 בן אדם ולפגוע במעל 230 איש, כולכם תסכימו איתי שזה לא הגיוני שכל ה435 בן אדם הם אנשי חמאס, אלא עשרות מהם הם נשים, קטינים, ואנשים חפים מפשע. על אף ששמעתי שנהרג ישראלי כתוצאה מירי הקסאמים, אין מקום להשוואה בין אחד לעומת 200... מה שישראל עושה ברצועת עזה, זאת שואה, ורצח בלי רחמים.

Drenthe

New member
עם כל הכבוד לארצנו, בדרום נהרג אחד בלבד

בעזה מעל 200 איש, בנוסף ל250 פצוע...

Drenthe

New member
אל תתנו לממשלה להפלות אותכם

יש כאן רגש אנושי, רגש שלי כבן אדם לבן אדם אחר, הלאום לא אמור להסתיר את האור מנגד עינינו, מה שמתרחש בעזה, זה טבח.

Rioter

New member
וגם, למה צריך לחכות שיהרגו עוד אזרחים?

המטרה שלהם היא הרג אזרחים, צה"ל מטרתו היא להחליש את החמאס. אני מסכימה איתך לגבי הרגש בין אדם לאדם, ככה צריך להיות. גם לי כואב על חפים מפשע, כביכול, שנהרגים. אבל כואב לי יותר כשזה אח מאשר "שכן".

Drenthe

New member
סטאפ די בולשיט

למה כמה נהרגים בישראל לעומת אלה שבעזה? תפסיקו להפלות את עצמכם.

הערך שלהם לחיים הוא לא כמו שלנו

הם פאקינג שולחים אנשים להתאבד אז אתה לא יכול להשוות בין כמות ההרוגים

Rioter

New member
זאת שואה?

זה לא עניין של "תסכימו איתי כי זה לא הגיוני", אין פה משחקי ניחושים, או שכן או שלא. אני גם מתביישת במערכת הבטחון, אבל מסיבה אחרת - והיא שנזכרו רק עכשיו.

תשמע,

אני אישית חושבת,ששתקנו המון זמן.יותר מדיי זמן.האזרח שמת
כפי שהצגת זאת -"אין מקום להשוואה בין אחד לעומת 200",אז תסלח לי,אבל יש מקום להדגיש,זה ממש לא אזרח אחד. מדיי יום ביומו נהרגים פה אנשים,חיילים,אזרחים,נשים,טף,חפים מפשע,בע"ח אפילו.הכל.אבל כשזה קורה,איכשהו,העולם שותק.ואם הוא הוא כן בוחר להתייחס,הוא מתייחס בכזו קלות ראש לעניין,כאילו היה דבר שבשגרה.העצוב הוא שזה בדיוק כך,זה הפך לשגרה עד שאפילו אנחנו עצמנו,האזרחים שגרים פה,במרכז ובאיזורים שלא חשים במלחמה הבלתי פוסקת הזו,שכחנו לרגע שזה קורה.אפילו אנחנו עצמנו לא שמים לב לזה,כי זה כ"כ יום יומי,כ"כ בנאלי...הרי בזמן ששם נופלות רקטות,החיים שלנו ממשיכים.אבל אסור לשכוח שאנחנו מדינה אחת,לאום אחד,עם אחד.אם אנחנו לא נהיה מאוחדים,או לפחות נשתדל להציג חזית מאוחדת,מי כן יעשה זאת? אנחנו חייבים להבין את המצב שבדרום,שהביטוי "לא קל" כל כך מזערי לעומתו. ישראל ריחמה יותר מדיי זמן.העם השתוקק לפעולה,למשהו שיהפוך את השגרה שנוהלה כאן זמן רב מדיי,לברת תכלית כלשהי. ודבר אחרון,בבקשה,תחשוב כאוות נפשך,אבל אל תשווה את הדבר לשואה,כי אין שום דמיון בין השניים.

למעלה