עופרה או דניאלה?

MrHyde1

New member
עופרה או דניאלה?

האם או הבת? שרשרו
לדמות שאתם יותר אוהבים.

MrHyde1

New member
../images/Emo45.gif

דמות יותר מוקצנות ומצחיקה. גאיה שחקנית מצויינת, ועצם זה שהיא מצליחה לגלם שתי דמויות באופן כל כך שונה, מעיד על כך. למרות זאת, אני לא רוצה שישכחו מדניאלה וכן מקווה שבסוף העונה (או אפילו במהלכה) היא "תקום לתחייה" ותשוב אל דני.

../images/Emo45.gif

עופרה מקסימה. היא שברירית ורגישה, מאוד מיוחדת. נדירה כזאת. היא אמנם חסרת בטחון עצמי, אבל היא מאוד שונה מדניאלה לטובה. דניאלה הייתה "תמימה" בהתנהגות שלה, כאילו מצפה להכל אבל עושה מה שבא לה, (צדקנית?). עופרה מאוד מצחיקה ומשעשעת, היא מזכירה לי את הסיקטיז ואת אהובה, ובעצם מאוד יפה לראות את השוני בינה לבין החברים מהעתיד/הווה(איך שתקראו לזה).. היא מאוד תמימה ואמיתית, והם מאוד ציניים ומנותקים כאלו.. (לקחתי קשה..)

l Danielle l

New member
../images/Emo45.gif

ברור שעופרה! שנאתי את דניאלה בדני הוליווד כמו החיים, שחצנית.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo45.gif

בדניאלה היה משהו מעצבן לא מובן... תמיד חיכיתי לסצינות של נונו וגוגו, עכשיו גם עופרה חמודה משו ^^

מוגלי7

New member
אני חצוי בדעותיי...

מצד אחד, דניאלה לא הייתה משהו ועופרה מתחבבת עליי יותר, אבל מצד שני... עופרה היא האהובה של שנות השמונים. כבר עכשיו רואים שהיא תעבור את התהליך שאהובה עברה, סימנים של ביטחון עצמי מתחילים לצוץ (עופרה מפסיקה לכתוב למושיקו). כך שאני לא יודע אם לבחור בדניאלה - הדמות המקורית אך הפחות אהובה עליי, או בעופרה - דמות יותר טובה אך קופי אהובה-תחילת-עונה-1 באופייה.

למעלה