עוף

עוף

אה, אופס. תכוונתי,
. מה שלומכם, חברים? שבוע לא כאן, וכבר לא יודעת מי נגד מי, איך, כמה ולמה. אז חזרתי. חזרתי מחופשה נהדרת בצפון (אולי אני אציב כמה תמונות, שתקנאו. כאלה שאין לקיס). אבל בלי מצב רוחים. אמא שלי במיטה כבר כמה ימים עם כאבי שיניים נוראיים, ובגלל שאני הקטנה בבית אז לאח שלי הייתה החוצפה לומר "לך הכי קל". כלומר, אני זו שהכי קל לי להיות לידה, לישון אצליהם וכו'. בטח. אין לי בעל, אין לי ילדים. אני גרה בעיר. אז זהו, ליח הכי קל. האמת? אם זה לא היה נכון כל כך - זה בטח לא היה מרגיז אותי כל כך. בכל אופן, קפצתי לדירה שלי להביא קצת בגדים ואצל ההורים אין אינטרנט. אז בטח ייקח לי עוד כמה ימים לחזור לפעילות מלאה כאן. בכל אופן, אני כאן. לשעה הקרובה.

והגלים...

קפצנו לטיול בעכו העתיקה, והנה השמש משחקת לה בגלים... לא יודעת מה איתכם, אבל אני חולת גלים ולא מפסיקה לצלם חופי ים.

ואם זו לא אהבה

אז אני לא יודעת מהי. ככה תפסתי 2 יונים, או יונה ויון, או 2 יונות, לכו תדעו... מתקשקשות ביחד. לא ממש ברור כי הן היו רחוקות. אזל תודו שזה מחמם ת'לב.

kiss 18

New member
נישמע שיש לך בת זוג, והתמונה עושה לך

חשק לחזור לשם איתה... עזוב, פיענוח של סוף הערב...למרות שיש עוד לילה ארוך...

kiss 18

New member
אחת התמונות, איזה יפה!!../images/Emo99.gif

מה את מסתכלת לא יפה...

kiss 18

New member
זה בצימר? מה עשית שם לבד? או שיש לך משו חדש

לספר לנו?? הייתה כבר חתונה?? רוצים תמונות... ניסחפתי.. סורי

קנאי ../images/Emo191.gif

אם הייתי בבית שלי עכשיו - הייתי שמה לך תמונה של כל הצימר. ואז בכלל היית בוכה.

kiss 18

New member
פעם היה לי מצגת על צימרים, משהו מדהייים

אין לי אותו כרגע... אז old יכול להיתנחם.

kiss 18

New member
היית בצפון?. יפה לך.. יאללה שימי לנו מתמונות.

הפעם נפרגן לך אני (אולי..) לא אשים תמונות... בקשר לכאבי שיניים של אימא שלך, אז שמעתי שאם שמים ציפורן (כמו הזה של הבשמים) זה עוזר! בקשר2 לאח שלך, גם אני סובלת מאחות קטנה ומעצבנת (!!) יש לך הרבה להשלים פה!! יש פה כמה חברים חדשים שמישום מה אני לא רואה אותם פה... התנהגתי אליהם יפה מבטיחה! איפלו הצעתי קפה, ועוגה, או קרואסון, או שוקולד משובח... (הבת של אברהם אבינו אני מה את רוצה..) נחכה לך עוד כמה ימים אם יצטרך... דונט וורי בי הפיי... קיסקיסית.

נו, בטח.

הם מחכים לי. את בלעדיי? לא באמת שווה. תודי. המצב שלי אמא שלי כבר הצריך אישפוז, ככה שציפורן יכולה לעזור לכאב קל, לא לנזק עצום בפה, כשכל הפנים עם מוגלה בגלל שן בינה מסריחה אחת.

למעלה