עוף

dun16

New member
עוף ../images/Emo3.gif

מנסה להחיות את הפורום... מה נשמע איתכם?!.. השמיעו קול...! מה אתם חושבים על השיר החדש של אבריל? Don't tell me ממש אהבתי..! למרות שבעיקרון כמעט כל השירים שלה נשמעים לי אותו הדבר...

../images/Emo13.gif

אני לא מצליחה להשיג את Don't Tell Me כך שלא אוכל להעביר ממש ביקורת אבל יהיה נחמד אם תשלחי לי
(יותר מרמז דק)

לדעתי ../images/Emo9.gif

(לא למעריצי אווריל) אהבתי את אבריל עד שהיא שיחררה את הוידאויים הפוזה ממש הרסה גם את השירים היפים ביותר של כמו TOMMROW והאלבום החדש ממש מזכיר לי את הקודם לא יודע אני אישית לא אוהב

OrdinaryDay

New member
אני לא יודעת מה גרוע יותר

השיר או הקליפ
לפעמיים קצת יותר מידי חופש ביטוי הורס... השיר הזה כ"כ מטומטם שאני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל
יש זמרים שפשוט אסור לתת להם לכתוב

dun16

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif

היי... נדבקתי לשיר הזה... חחחח... זה מהשירים האלה בלי שום משמעות שנתקעים בראש... אבל לא נורא.. חחח... את הקליפ לא ממש ראיתי.. רק את הסוף.. אבל אני בטח יכולה לתאר לעצמי איך הוא נראה... אני לא אוהבת את אבריל עצמה היא יותר מידיי מלאה פוזות ושטויות והתלהבות... אבל את השירים אני אוהבת כמה שהם קיצ'יים מאוסים ודביקים

oasis147

New member
פעם הייתי מאוד אנטי אווריל,

עכשיו פשוט לא אכפת לי כל כך
הפוזה שלה זה משהו איום ונורא. אין לי משהו נגד זמרות פופ, יש לי משהו נגד זמרות פופ שבטוחות שהן פאנק. שיהיה. יש לה בגדים יפים \:

AGENT SHESH

New member
הממ..../images/Emo73.gif

חמוד מאוד, בקליפ היא נראית חביב, אבל מדוכאת מאוד... דונט טל מי נמצא בפלייליסט שלי, אז אני מחבב אותו בהחלט. והשירים שלה ממש לא נשמעים אותו הדבר... תשוו רגע בין I'm With You לSkater Boy למשל... אין שום קשר...

E

Elektra Natchios

Guest
לא נכון.. שרה למה את אנטי?

שמעתי את כל הדיסק שלה הוא פשוט מצויין!... הרבה יותר טוב מהקודם אני ממליצה על השיר - nobody's home בלייב. הוא פשוט מצויין.. גם לי הייתה תקופה של אנטי (אחרי כל המסחור הזה...) אבל עכשיו זה ממש לא מזיז לי..
בכל אופן, זה דיסק מצויין אני ממש ממליצה עליו. הוא ממש אבל ממש שונה מהקודם... זה יצא כמו tsr ו-hp ... שגם הם שונים.

OrdinaryDay

New member
*הולכת לפתוח לירקס לשירים של אבריל*

רק כמה ממילות "החוכמה" ששופעות בדיסק של אבריל: "Why you gave me the kiss, it was something like this, it made me go oh oh"-שיאו, הוא גרם לה ל-"הו הו!" "Don't think that your charm and the fact that your arm is now around my neck"-יארר, הוא מאיים עליה או משהו? כי המשפט הזה לא הכי מובן. "I'm gonna ask you to stop, thought I liked you a lot, but im really upset, Really upset- אוי לא, אבריל כועסת, ממש כועסת \: "Get outta my head, get off of my bed yeah that's what I said-יאפ...זה מה שהיא אמרה... אני יכולה להמשיך כך...אבל אפסיק, כי יש לי דברים חשובים יותר לעשות \: אך, כמובן, שלא הכל רע. אומנם הלירקס על הפנים והיה עדיף שיכתבו לה את השירים מאשר שהיא תכתוב מילים ברמה של ילדה בת שש... אבל מבחינת הלחן, היא בהחלט השתפרה! ברוב השירים הלחן נעים, ונחמד שהיא סוף סוף למדה לנגן על גיטרה. והשיר nobody's home-שוב, מבחינת הלחן, הוא נחמד. מבחינת הלירקס, עלוב... אבל הי, אי אפשר לצפות יותר מידי ממי שהיה חלק בכתיבה הכה "יצירתית" של אוונסנס..

E

Elektra Natchios

Guest
שרה אני לא יודעת מה הבעיה שלך../images/Emo4.gif

(כבר מזמן הפסקתי לנסות להבין אותך...) בכל אופן, לי אישית אין שום בעיה עם המילים.. לפעמים אפילו המילה הכי מטומטמת נותנת את הכי הרבה משמעות... נכון.. לאבריל יש בעיה.. מאיזשהי סיבה לא מובנת היא חייבת להכניס משפטים כמו - ill have to kick your ass to make you understand אני טוענת שזה בגלל הפוזה הטיפשית שלה.. אבל משפט אחד/שתיים כאלה לא מזיזים לי.. אני יכולה לחיות איתם... חוץ מזה! nobody's home זה שיר מצויין! אם את לא מתחברת אליו או שאת לא מבינה אותו זה לא אומר שהוא גרוע..
anyway, goodnight yall!

E

Elektra Natchios

Guest
האמת שציפיתי לתגובה הזאת... ../images/Emo4.gif

זה היה דיי ברור שזה מה שתכתבי... יש לי הרבה מה להגיב על המשפט הטיפשי הזה שלך שרה אבל אני אחסוך את זה מעצמי...

למעלה