עוף צלוי

Thierry Henry

New member
בעייה ידועה במסנג'ר החדש

פשוט סגרי אותו ותני לו 10 דקות מנוחה..הוא יתחבר מחדש.

k k1

New member
וקרין אוהבת את רזזזזזזזזזזזזזז!!

המון המון! מאוד מאוד! נורא נורא!
כפרעליךךךךךךךךךך
ואני לא מרשה לך להיות עצוב בשביל אף אחד או אף אחת!! שומע?! שים חיוך!! עכשיו!

k k1

New member
אם כבר שאלון

אתם פורום מגנטטטטטט
על עצמך 1. שם:קרין 2. גיל:19 3. מיקום בארץ:אור יהודה האם אתה 4. מאחר הרבה?נופ 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך?מאוד...מחר מומולדת לאבאאאא 7. אוכל מילקי?כה 8. יש לך אובססיה\סטייה? אממ בערך.. 9. אוהב חורף? לאאאא 10. מבריז הרבה מביצפר?חיחי 11. מדבר הרבה בטלפון?לא..שונאת! 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\סיפורים?כן 14. משתדל לאכול בריא? חחחחחח ממש לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? אממ לפני אחרים שחושבים על עצמם לפניי 16. חוסך כסף?כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?אממ לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? טחחחחח כן והרבה 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא יודעת האם אי פעם 21. שיקרת?כן . פגעת במישהו בכוונה תחילה?אממ כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לא 25. ישנת עם רדיו דלוק?כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם?חח לא נראה לי 28. היית במחשב כל הלילה?כןןן<מוסקה מגנטיותתתתת
29. היית בחו"ל?כה 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לאא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?חחח לא 32. חיבקת מישהו מפורסם?לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו?אממ סוכריים על מקל,וגם זה בטעות..עבריינית שכמותי! 35. תפסת טרמפ?כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?חחחחחח לאאאאא איכסססססס מי עושה את זה?! 37. הלכת לאיבוד?כןןןן אני גרועה בדרכיםםםם 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?חח כן 39. נשברה לך שן?כן 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת?עוגת שוקולד 42. שקנית?מתנה לאבא 43. ספר אחרון שקראת?חחחחח לפני הרבה זמן לא זוכרת 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?"הנרקוד" 45. הופעה אחרונה שהיית? לצערי לפני הרבה זמן 46. דיסק אחרון ששמעת? ENCOR ברגע זה 47. שיר אחרון ששמעת?Mockingbird 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?זה היה ביתי של כלאאאא והילה הררי 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?לא זוכרת 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? בטח פורום אחר חיחיחי 51. אדם אחרון שראית?אחיייי כפרעליווו 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?אין לי מושג 53. אדם אחרון שחיבק אותך?חברה שלי היום 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?חברה 55. אדם אחרון שצעקת עליו?לאדעת.. אהובים 56. צבע אהוב?שחור 57. סרט אהוב? 58אמריקה x וריקוד צמוד
. ספר אהוב?מישהו לרוץ איתו 59. זמר\ת\להקה אהובה? חחח אמ ופייב 60. דיסק אהוב? אנקוררררר חח 61. שיר אהוב?המוןןןןןן 62. תוכנית טלווזיה אהובה?צ'יקי 63. מאכל אהוב?מקרוני 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?חיחי יש הרבהה! <מוסקההה
> 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום?תלוי איזה יום 67. ממתק\חטיף אהוב? ביסלי גריל 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז<למרות הכל> 69. ערוץ אהוב?אמטיוי למיניהם 70. קליפ אהוב?אבריל החדש העדפות 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה?תה 73. כתום או צהוב?צהוב 74. טלפון או פלאפון?פלא 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?אסוף 78. ירח או שמש?שמש 79. קולה או ספרייט? קולההה 80. קור או חום?חום 81. אילת או חרמון?אילת רולזזז 82. עיינים ירוקות או כחולות?לאדעת 83. קרמבו או גלידה? גם לא 84. לילה או יום?לילה 85. דיסקמן או מערכת?מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית אבל גם ישראלית טוב 87. השיר שלנו או מיכאלה?השיר שלנוווווו 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?חח לנקות אחרי שנהיה ממש מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים לחלוטיןןן 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן?בעע כלוםםםם 93. נעלי בית או יחפים?יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא? חחחחחחחחח צבא עדיף ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?אממ נראה לי אם ראיתי אקזיט מהתחלה עד הסוף 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? חח לא זוכרת 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?כן חח 99. האם נהנת לענות עליו?כןןןןן 100. תן ציון לשאלון.10!! חחח אני בהלםםםםם שעניתי!

bLAck hALo

New member
חחחחחחחחחח

מגנט שולטטטטטטטט!!! ואני כבר קוראת..יש לי זמןןן אוףף היום אני לא יוצאת=/ מחר אני צריכה להתעורר באיזה 5 בבוקר

bLAck hALo

New member
אני לא יוצאת כי אני צריכה לקום ב-5!

!! חחח =// כי מחר אני נוסעת לאנשהו אני כבר לא זוכרת לאן אפילו ואני צריכה לקום ב-5 בבוקר=/ חח אני תמיד קוראת זה מעניין לדעת על משהו מהפורום וכבר קראתי..את הרוב ידעתי כבר עלייך

k k1

New member
תהני איפה שלא תהיי בובה!!!!!

שונאת לקום מוקדםםםםםםםםם! שונאאאאאת! (מי אוהב?) וידעת כי את מכירה אותי
או שאני צפויה מדי...? טוב הילושית אני עפה למיטה..לא יודעת איך אני יצליח לקום מחר.חח ונראה לי שכולם נעלמו להם בלי להגיד(ספיר..וור אר יו???) אז לילב טובה לכולםםםםםםםםםםםם! מתה על כולכםםםםםם!
רזוש יהיה בסדררררררר!
הילוש בובה אני מקווה שהמסן יסתדר מחר! ושדידוששש תיכנס! אוהבת אותך יפה שליייי! בה ביי לילה טובבבב! מואהההההההההההההההההההההההההההההההההה

bLAck hALo

New member
אני יהנה=]]

נוסעת לאנשהו עם חברים מחר.. וכולם נטשו בלי להגיד שלום! חוצפה של אנשים כולם שונאים לקום מוקדם!! בעעע..|מפהקת| ידעתי כי אני מכירה אותך..בעיקרון חוץ מהדברים ב"הפעם האחרונה ש.." ידעתי הכל חיחי לילה טוב נסיכההההההההההה!!! אוהבת אותך!!
לרזוש יש עוד טיפול לא גמור אצלי..והוא יהיה בסדר גמור!
ואני נוראאאאאאאאאא מקווה שדידי תיכנס!! *איפה אתתתתתתתתתתתתתת?????? את לא נכנסת אני קוראת ל-FBI!!!!! גאד דאמט!*

k k1

New member
מותר../images/Emo25.gif

ואני אוהבת אותךךךךךךךךך! ה מ ו ן !

bLAck hALo

New member
../images/Emo4.gif

היא עדין לא צצה
על עצמך 1. שם: הילה 2. גיל: עוד חודשיים 15 3. מיקום בארץ: יבנה האם אתה 4. מאחר הרבה? רק לבצפר כן.. 5. עובד? עובדת.. עבודה וחצי (חנות פרחים ובייביסיטר) 6. אוהב את המשפחה שלך? בסופו של דבר כן 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? יאפ..למי אין?! 9. אוהב חורף? מאוווווווווווווווווווווווווווווווד!! גגרררר חורף!! 10. מבריז הרבה מביצפר? השנה לא. 11. מדבר הרבה בטלפון? לאאא שונאת טלפונים! ארור דבר זה! 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\סיפורים? כותבת שירים. 14. משתדל לאכול בריא? מניחה שלא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? יאפ 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא 19. קונה מתנות? כן.. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא. האם אי פעם 21. שיקרת? כן..דברים בסנגון של "הכנת שיעורים" -"בטח המורה" 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אם אני זוכרת נכון אז כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? תמיד.. 27. לא ישנת יום שלם? יאפ 28. היית במחשב כל הלילה? אכן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן.. 32. חיבקת מישהו מפורסם? יאפ 33. הופעת על במה? יאפ 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 37. הלכת לאיבוד? כן.. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? מי רואה את השיט הזה?! 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? קרח 42. שקנית? מתנה ל-2 חברים 43. ספר אחרון שקראת? מלאכים ושדים..ספר מעולה 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכרת 45. הופעה אחרונה שהיית? שוטי הנבואה 46. דיסק אחרון ששמעת? אנקור 47. שיר אחרון ששמעת? Embrace - Gravity 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? Embrace - Gravity 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה באנגלית 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? היידפארק 51. אדם אחרון שראית? אחותי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? ידיד שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? ידיד שלי.. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? המורה למדעים אהובים 56. צבע אהוב? שחור, אדום, כחול 57. סרט אהוב? חומות של תקווה 58. ספר אהוב? יש הרבה.. 59. זמר\ת\להקה אהובה? יותר מדי (כמובן ביניהם אמינם) 60. דיסק אהוב? הרבה מיותר מדי!!! 61. שיר אהוב? איך אפשר לענות?!?! 62. תוכנית טלווזיה אהובה? חבריםםםםםםםם 63. מאכל אהוב? אין 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? יש הרבה. 65. מקצוע אהוב? ספורט, מדעים/ביולוגיה, אנגלית.. 66. זמן ביום? את הלילה. 67. ממתק\חטיף אהוב? ציפ'ס..השחור הזה 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב? אין 70. קליפ אהוב? יש הרבה העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו! 72. קפה או תה? קפההההההה 73. כתום או צהוב? כתום. 74. טלפון או פלאפון? לא זה ולא זה 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? מרירררר 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירחחחחחחחחחח!!! אחד הדברים היותר יפים שיש ביקום. 79. קולה או ספרייט? קולה. 80. קור או חום? קורררררררר 81. אילת או חרמון? אילת. 82. עיינים ירוקות או כחולות? שילוב 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילהההההההההההה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? שנייהם 87. השיר שלנו או מיכאלה? בעעעעעעעע!! לא זה ולא זה! מי ראה את זה בכלל?! 88. שחור או לבן? שחוררר!!!! שחור רולז! 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים!! 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובעע 92. פסטיגל או פיטר פן? לא זה ולא זה!! 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבאאאאאאאאאאאא!!! כי אין כמו צה"ל! ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? הזה של האקזיט.. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? הזה של האקזיט.. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? סביר 99. האם נהנת לענות עליו? משעמם כרגע..יש כן 100. תן ציון לשאלון. 1.35

k k1

New member
מתי ואיפה הופיעה תמונה שלך בעיתון?!

אני דורשת לראות!! ודי להיות מורעלתתתתתתתתת!

k k1

New member
יבניתון?!חחחח מה זה השם הזה?!?!

מדוע ולמה היתה שם תמונה שלך? חוץ מהעובדה שסתם כיף לראות אותך

bLAck hALo

New member
חחח זה השם..אנערף למה

היו כמה פעמים בגלל הכדורסל..וגם סתם לא כיף לראות אותי=|

למעלה