אם כבר שאלון
אתם פורום מגנטטטטטט
על עצמך 1. שם:קרין 2. גיל:19 3. מיקום בארץ:אור יהודה האם אתה 4. מאחר הרבה?נופ 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך?מאוד...מחר מומולדת לאבאאאא 7. אוכל מילקי?כה 8. יש לך אובססיה\סטייה? אממ בערך.. 9. אוהב חורף? לאאאא 10. מבריז הרבה מביצפר?חיחי 11. מדבר הרבה בטלפון?לא..שונאת! 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\סיפורים?כן 14. משתדל לאכול בריא? חחחחחח ממש לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? אממ לפני אחרים שחושבים על עצמם לפניי 16. חוסך כסף?כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?אממ לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? טחחחחח כן והרבה 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא יודעת האם אי פעם 21. שיקרת?כן . פגעת במישהו בכוונה תחילה?אממ כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לא 25. ישנת עם רדיו דלוק?כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם?חח לא נראה לי 28. היית במחשב כל הלילה?כןןן<מוסקה מגנטיותתתתת
29. היית בחו"ל?כה 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לאא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?חחח לא 32. חיבקת מישהו מפורסם?לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו?אממ סוכריים על מקל,וגם זה בטעות..עבריינית שכמותי! 35. תפסת טרמפ?כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?חחחחחח לאאאאא איכסססססס מי עושה את זה?! 37. הלכת לאיבוד?כןןןן אני גרועה בדרכיםםםם 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?חח כן 39. נשברה לך שן?כן 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת?עוגת שוקולד 42. שקנית?מתנה לאבא 43. ספר אחרון שקראת?חחחחח לפני הרבה זמן לא זוכרת 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?"הנרקוד" 45. הופעה אחרונה שהיית? לצערי לפני הרבה זמן 46. דיסק אחרון ששמעת? ENCOR ברגע זה 47. שיר אחרון ששמעת?Mockingbird 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?זה היה ביתי של כלאאאא והילה הררי 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?לא זוכרת 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? בטח פורום אחר חיחיחי 51. אדם אחרון שראית?אחיייי כפרעליווו 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?אין לי מושג 53. אדם אחרון שחיבק אותך?חברה שלי היום 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?חברה 55. אדם אחרון שצעקת עליו?לאדעת.. אהובים 56. צבע אהוב?שחור 57. סרט אהוב? 58אמריקה x וריקוד צמוד
. ספר אהוב?מישהו לרוץ איתו 59. זמר\ת\להקה אהובה? חחח אמ ופייב 60. דיסק אהוב? אנקוררררר חח 61. שיר אהוב?המוןןןןןן 62. תוכנית טלווזיה אהובה?צ'יקי 63. מאכל אהוב?מקרוני 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?חיחי יש הרבהה! <מוסקההה
> 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום?תלוי איזה יום 67. ממתק\חטיף אהוב? ביסלי גריל 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז<למרות הכל> 69. ערוץ אהוב?אמטיוי למיניהם 70. קליפ אהוב?אבריל החדש העדפות 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה?תה 73. כתום או צהוב?צהוב 74. טלפון או פלאפון?פלא 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?אסוף 78. ירח או שמש?שמש 79. קולה או ספרייט? קולההה 80. קור או חום?חום 81. אילת או חרמון?אילת רולזזז 82. עיינים ירוקות או כחולות?לאדעת 83. קרמבו או גלידה? גם לא 84. לילה או יום?לילה 85. דיסקמן או מערכת?מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית אבל גם ישראלית טוב 87. השיר שלנו או מיכאלה?השיר שלנוווווו 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?חח לנקות אחרי שנהיה ממש מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים לחלוטיןןן 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן?בעע כלוםםםם 93. נעלי בית או יחפים?יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא? חחחחחחחחח צבא עדיף ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?אממ נראה לי אם ראיתי אקזיט מהתחלה עד הסוף 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? חח לא זוכרת 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?כן חח 99. האם נהנת לענות עליו?כןןןןן 100. תן ציון לשאלון.10!! חחח אני בהלםםםםם שעניתי!