המתכון המלא - לחצו כאן !
יש מתכונים שלא צריכים תחכום, רק סבלנות ואהבה. אני נכנסתי למטבח של אמא ולאט הבנתי כמה חשיבות יש לבצל באוכל - אני משלבת היום כמעט בכל תבשיל בצלים וזה הופך את התבשיל לעשיר בטעם ברמות אחרות
עוף עם הרבה בצל הוא בדיוק כזה – תבשיל ביתי, עמוק בטעמים, שממלא את הבית בריח של שבת וחיבוק חם מהמטבח.
הבצל מתבשל לאט, מתקרמל, מתרכך והופך לרוטב טבעי עשיר ומתוק, שעוטף את העוף והופך כל ביס לנחמה אמיתית.
זה מתכון פשוט, עם מצרכים שיש בכל בית, אבל התוצאה – חגיגה של טעם, שמתאימה גם לארוחת צהריים משפחתית וגם לשולחן שבת.
יש מתכונים שלא צריכים תחכום, רק סבלנות ואהבה. אני נכנסתי למטבח של אמא ולאט הבנתי כמה חשיבות יש לבצל באוכל - אני משלבת היום כמעט בכל תבשיל בצלים וזה הופך את התבשיל לעשיר בטעם ברמות אחרות
עוף עם הרבה בצל הוא בדיוק כזה – תבשיל ביתי, עמוק בטעמים, שממלא את הבית בריח של שבת וחיבוק חם מהמטבח.
הבצל מתבשל לאט, מתקרמל, מתרכך והופך לרוטב טבעי עשיר ומתוק, שעוטף את העוף והופך כל ביס לנחמה אמיתית.
זה מתכון פשוט, עם מצרכים שיש בכל בית, אבל התוצאה – חגיגה של טעם, שמתאימה גם לארוחת צהריים משפחתית וגם לשולחן שבת.