בדיוק מה שאני מנסה לאלתר עכשיו
לא ממש מהמרק (גם את זה כבר עשיתי) אלא סתם מכרעיים של עוף בתנור שבקושי נגעו בו אתמול שנכון שקצת שונה ובכ"ז די מכובס בתוכו. אז פירקתי את כל הכרעיים, והקפצתי את העוף שחתכתי לחתיכות קטנות עם דבש וקצת קצת חומץ וטיפה שמן. אורז לבן לחוד, וגם לי בקושי היו ירקות רלוונטיים היום למוקפץ, וזה מה שרציתי, ובכ"ז מצאתי כמה סמליים שהקפצתי לחוד. אערבב את הכל אח"כ. נו, ארוחת דחק כזו כי לא היה לי חצי ממה שרציתי. (אפילו הבצל נגמר לי
). אבל אם זה ממש לא הכיוון שלך כמו שכתבת, מה עם משהו הודי שכזה? הרבה (המון!) בצל קצוץ מאודה בקארי (או להכין לבד את הקארי מכורכום, קינמון, כוסברה טחונה, קצת כמון וכו') ואז להטביע את חתיכות העוף בכל הבצל המתובל הזה ולהוסיף טיפה מים, לא יותר מדי. אין שום ירק כלשהו כמו גזר למשל? (מקווה שבצל יש

, כי מספיק גזר עם שעועית או אפונה, אבל אם אין אז אין. השאלה אם יש חלב קוקוס
ג'ינג'ר והכי הכי טעים גם להוסיף יוגורט לקראת הסוף אם אין בעיית כשרות. היוגורט בתבשיל עצמו הופך את הרוטב הזה לסמיך, וגם כתוספת קרה בסוף (עם קצת ג'ינג'ר מגורד בתוכו ועשבי תיבול אם יש כמו נענע/כוסברה) כרוטב קר מלמעלה. כמובן הכל מונח בסוף על אורז לבן. מניחה שאת יותר מחפשת סלט קר כלשהו עם עוף, אני פשוט ממש לא אוהבת את הסגנון וחייבת לכסות את העוף המכובס הזה במלא רוטב חם/תבשיל כלשהו.