עוף טופיק

עוף טופיק

HI, Whats up?? מקווה שהגעתי לפורום הנכון.. זה עתה חזרתי מהstatets, מטיול בלתי נשכח שהופרע רק לקראת סופו ע"י ארוע מצער קמעא.. ביום האחרון בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות נסעתי לביקור חטף בעיר החטאים, הלא היא לאס וגאס, ובמהלך שיטוטי ברחבי העיר נתקלתי בוירטואוז ממוצא טורקי שעשה דברים בלתי נטפסים עם העופות שלו. לוירטואוז הטורקי היה בין השאר טוקי קטן ויפה שרכב על אופניים מיניאטוריות לאורך המדרכה והותיר אחריו שובל של נמלים זבות דם. שאלתי את הוירטואוז הטורקי איזה מין טוקי זה שגם יודע לרכב על אופניים וגם דורס חרקים בכזו מיומנות. הוירטואוז הטורקי מיד השיב לי שזהו עוף דורס מזן מיוחד מאד אשר נמצא בסכנת הכחדה בשנים האחרונות. עוד בטרם הספיק הוירטואוז הטורקי לסיים את דבריו ומיד נזכרתי בבני בן החמש שהוא חובב מושבע של עופות, ובעיקר של הופלקע שלהם. לכן בלי להתמהמה מיד הגשתי הצעת מחיר עבור הטוקי הדורס. הוירטואוז הטורקי נדהם מעט מההצעה, אך לאחר מיקוח קטן הואיל למסור לי את הטוקי הנדיר תמורת מחיר סמלי של 50,000 דולר. שמח וטוב לב נטלתי את הפלא המעופף לידיי ושרכתי דרכי לנמל התעופה בעיר,משם הייתי אמור להמריא חזרה לארץ. לתדהמתי הרבה מיד עם כניסתי לשטח הנמל, תקפו אותי עשרות תמהונים לבושים בחלוקים לבנים ומסכות סטריליות וניסו לחטוף ממני את הטוקי. לא הבנתי תחילה על מה ולמה המאומה ולכן מאנתי להפרד מהעוף שלי. אך לאחר ויכוח ארוך הותירו לי אותם תמהונים לעלות עם העוף למטוס אך בתנאי שהעוף ישהה בתא המטען לכל אורך הטיסה. בלי לחשוב יותר מדי, לקחתי קופסת נעליים שמצאתי ליד המטוס ושמתי בא את הטוקי. לאחר 15 שעות טיסה נחתנו בארץ הקודש,ומיד רצתי לתא המטען כדי להביא את הטוקי שלי, אך הטוקי כבר לא היה אותו טוקי, הוא נראה חיוור מאד ולא הפסיק להשתעל. חשבתי שמא הצטננן או לקה בשפעת העופות במהלך הטיסה הארוכה, לכן מיד חיפשתי וטרינר שיבוא לעזרה. לצערי לא היה וטרינר באיזור לכן נאלצתי להסתפק ברופא צבאי שבמקרה היה בסביבה (ממילא הכשרתו וכישוריו כמעט זהים לאלו של הוטרינר). הרופא בדק את העוף דקות ארוכות, פשט ממנו את כל הנוצות, צלה אותו על האש, ולבסוף קבע את מותו. כעת נותרה בידי פולקע אחת בלבד מאותו טוקי נדיר, וזה עם מה שאני חוזר הביתה. אי לכך רציתי להוועץ בכם. הבטחתי לבני הקטן והחמוד שאביא לו עוף דורס מזן נדיר ולמעשה הוא יצטרך להסתפק בפולקע שחונה מאותו בעל כנף מפורסם. אני ממש אובד עצות משום שאיני יודע איך להסביר לבני את התמורה שחלה בעוף ולרכך את תגובתו הנזעמת והנכזבת בעקבות הארוע. אודה מאד לכל מי שיוכל לעזור לי בנושא.

little WhiSper

New member
../images/Emo12.gif

אם זה בדיחה זה מצחיק, אם זה לא... עוד יותר מצחיק!!

למעלה