|עוף| חברה תכנסו

MaGeFa

New member
|עוף| חברה תכנסו

לפורום סקס (57) ותראה עד כמה שהם נהנו בפגישה... אני לא מדבר על מה שהלך בבפגישה , אני מדבר בכלל בכללייות , להכיר את האנשים , להכיר מי יושב מאחורי הדבר המרובע הזה שנקרא מסך... אז מה אתם אומרים?

liran b

New member
הכל סבבה ויפה אבל....

הפורום הזה קצת שונה.. למה? כי לרובו יש מגנים בגרויות ... סבבה לארגן מפגש יהיה אחלה (דיסקו?) אבל זה יהיה קשה למצוא יום נוח כי הבגרויות החלו.. למרות שלי לא איכפת אני כל יום גומר את הצבא ב5.. :)

liorplot

New member
כנ"ל...

מה הבעיה להתאפק עד החופש? בנוסף לבעיה הזאת, גם יש בעיה של שינוע... יש כאן חלק גדול שפשוט יהיה לו קשה להגיע לא משנה לאן נחליט. אבל יש תחבורה ציבורית... :)

הדרומית

New member
תפסיקו להיות כבדים../images/Emo80.gif

אחריי שקראתי על מפגש פורום סקס, נראה לי ששיניתי את דעתי. הייתי ממליצה שנלך על הטרבין ביפו. אחלה מקום. אחלה מוזיקה. אחלה אוכל. אחלה שתייה. ויש נרגילה
מה שבאסה בו זה שהמקום לא אינטימי, ואין לכם איפה להביא ביד אחד לשני
. לפי מיטב ידיעתי (ואם זכרוני אינו מטעני) זה די קרוב לחוף הים. כך שאפשר ללכת לשם אח"כ. קיצר, יהיה נחמד. אבל נחכה עם זה קצת... לימים יותר נוחים. עכשיו אין סיכוי שאני באופן אישי אגיע, ולא נראה לי שגם אחרים (כל מי שיש לו לחץ של בגרויות).

liran b

New member
אם כבר עסקנו בכאלה מקומות..

יש את הסמסרה בפיתוח מקום מצויין..אבל שוב לא אינטימי במיוחד...וגם לא כזה קרוב לים :).... :) אבל אפשר על הניין ביץ' בפיתוח אם כבר הולכים על הים :)... ואם לא אז צריכים לחשוב :).. ד"א תהנו בבגרויות:)

STIVENZ 426

New member
למה לא יותר במרכז?

יפו?? יש טרבין בראשון.. גם נחמד משהו.. ס.

נראה לי מכל התכנונים שלכם

אנשים בסוף יחזרו עצובים ויעשו ביד... כל אחד מתכנן סקס לוהט נראה לי כל הבנים יבואו להם עם קונדומים ובסוף יעשו ביד חבל... לא מבין מה הלחץ של חלק מהאנשים פה להפגש והכל אבל חפיף

הדרומית

New member
תומר../images/Emo80.gif

מהניסיון שלי הבנתי שסקס מתוכנן אף פעם לא יוצא טוב. אנשים רוצים להפגש, בידיוק כמו שאתה רצית להפגש מתאיים פעם עם פורומים אחרים. אף אחד פה לא לחוץ. מותר לפנטז, מותר לדמיין ומותר אפילו לעשות. למה לחזור עצובים? המטרה של המפגש זה לא סקס סוער עם חברי הפורום. בסה"כ פגישה. אם ייצא- ייצא. אם לא- לא. לא צריך להתרגש יותר מדי.

מישל ../images/Emo107.gif

מהנסיון שלי חלק מהאנשים פה יש להם כוונות אחרות וזה לגבי המפגשים האחרים שעוד אני אירגנתי אותם זה כי הרבה רצו וגם זה לא היה על הנושא הזה אבל איך שאת רוצה אני נואשתי מכך...

הדרומית

New member
תומר2../images/Emo80.gif

מה קשור הנושא? אז אנשים חרמנים. זה דבר טיבעי. אנשים אוהבים ורוצים סקס. זה לגיטימי לחלוטין. אני לא רואה שום פסול בזה.

מישל2../images/Emo107.gif

מה קשור הנושא? אנשים חרמנים ולכן צריך להבהיר שזה לא פגישה לצורכי סקס

FrooTeLa

New member
יאאאאאאא אללה

שכל אחד יבוא שיעשה ביד שיעשה למישהו ביד מה זה משנה נבוא נדבר נראה לאן זה יוביל וזהו מקסימום אנשים יחזרו עצובים ויביאו ביד. סיכמנו ת'נושא?

מצחיק שאמרת שמהניסיון שלך....

חלק מהאנשים באים עם כוונות אחרות...אתה אחד מהם?! אולי תתן אמון בבני אדם באים להיפגש באיזה מקום אולי לשבת על איזה קפה או נרגילה (רעיון מצויין מישל!) סתם להכיר אנשים חדשים אין בזה שום דבר רע או מיני או שניהם
אם יהיה מפגש זה יהיה סבבה אם לא לא נורא...מי שירצה לראות מישהו מפה ימצא דרך! עצם העובדה שאנשים חולקים פה דברים אינטימיים עם אנשים אחרים בפורום אולי תעזור דווקא לפתיחות שתהייה במפגש ולא יהיו ביישנים שם אלא אנשים פתוחים ונחמדים שיש להם מה להגיד ומה להציג מעבר למישור המיני!

FrooTeLa

New member
אני היחידה שבכלל לא חושבת שיהייה

איזשהו מגע מיני בין אנשים במפגש??

FrooTeLa

New member
ושבכלל חושבת שאנחנו סתם נפגשים

צחוקים עיניינים בלאגנים דאחקות ובכלל לא קשור לסקס?..

liorplot

New member
אני גם... :)

אם אני בא, אז לא לבד.... אני בא עם האשה כמובן... ולא נראה לי שהגענו לרמה כזו של לשתף עוד אנשים בסקס שלנו...

FrooTeLa

New member
אני באה עם חברה בעצם 2...

אחת בפורום הזה ואחת קוראת פה לפעמים

למעלה