עוף ואורז בתנור

moran008

New member
עוף ואורז בתנור

אני מחפשת מתכון לעוף ואורז בתנור באותה תבנית מה שחשוב לי לדעת בעיקר זה את כמויות המים. האם זה בהתאם לבישול בסיר? אני מתכוונת להכין כמות שמספיקה לסועד 1. שזה אומר 1 כוס אורז ו 2 שוקי עוף. תודה

עוף עם אורז ותפו"א אדמה בתנור - מעדן!!!!

עוף עם אורז ותפו"א בתנור - מעדן! זהו מתכון ישן ומעולה שכובש כל שולחן והופך להיות "בן בית" מייד המרכיבים: כרעיים כמספר הסועדים לתיבול: פפריקה מתוקה, פלפל שחור, אבקת מרק עוף, שיני שום כתושות, מעט מאוד שמן, 1 כף דבש. תפו"א ו/או בטטה פרוסים לא מבושלים לכיסוי התבנית. 1 וחצי כוסות אורז לא מבושל 1 גזר מגורר על פומפיה. 1 בצל מגורר שמן לטיגון ההכנה: מטגנים בצל בשמן , מוסיפים גזר ומטגנים עוד קצת, מסירים מהאש ומוסיפים את האורז, מערבבים ומתבלים ב - 1 כפית אבקת מרק עוף ופלפל שחור. מסדרים בתנית את תפו"א מפזרים מעל בשכבה אחידה את האורז, מניחים מעל את מנות העוף. ואז מכינים 2 כוסות מרק עוף חם מ-2 כוסות מים ו-1 כף אבקת מרק עוף ושופכים בזהירות בפינות התבנית (לא ישירות מעל העוף) מכסים בנייר כסף ואופים כשעה בתנור בחום בינוני גבוה. לאחר שעה, מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור להשחמה נוספת של העוף. כדאי להכין בתבנית קטנה כדי שמנות העוף יכסו את האורז בכדי שלא יתייבש. בהצלחה ובתיאבון- ספרי לי איך יצא שלך אורית

למעלה