עוף החול

פ א ז ל

New member
עוף החול ../images/Emo133.gif

גם מבלי להכנס שוב לשאלת "דמבלדור חי או מת" יש לציין שהעדרו של עוף החול ברגע הקריטי מעוררת תהיות רבות עוף החול (ופוקס במיוחד) הוא חיה בעלת יכולות קסם כבירות הוא מסוגל לחוש דברים ולהבין רצונות וצרכים ויש לו כוח פיזי עצום וכמובן שיש לו יכולות ריפוי (דמעות) והרגעה (שירה) פוקס של דמבלדור לאורך הספרים עושה דברים מאוד חשובים הוא מגיע לעזרת הארי בחדר הסודות, מביא לו את מצנפת המיון והחרב של גריפינדור רק בגלל שהארי הביע נאמנות לדמבלדור וכמובן מרפא את פצעי הבסיליסק בדמעותיו הוא סוחב את הארי, רון, ג'יני ולוקהארט בתעופה אל מחוץ לחדר הסודות הוא אורב במסדרון לאמברידג' ומזהיר את דמבלדור עם נוצה לפי בקשה מילולית מדמבלדור הוא סופג את קללת האבדה קדברה שנועדה לדמבלדור במשרד הקסמים איך יתכן שפוקס לא חש בסכנה? איך הוא לא הרגיש את הסבל והמצוקה של דמבלדור? למה הוא לא הגיע למערה (אולי לשתות את השיקוי במקום דמבלדור)? אז איפה הוא היה כשסנייפ הרג את דמבלדור? למה הוא לא הגן בגופו שוב מפני הקללה ההורגת? כמובן שהעדרו תומך בתיאוריית "דמבלדור חי" בגלל שבעצם לא הייתה סכנה אמיתית כי לדמבלדור הייתה תכנית הסחה אני חושבת שדמבלדור מת ולא מאמינה שיש מצב לספין אחר ואני מקווה שתהיה תשובה בשביעי להתנהגותו של עוף החול

hodown

New member
לא חשבתי על זה עד עכשיו. ../images/Emo133.gif

אני כאחד שתמיד האמינה שדמבלדור מת ונאמנותה של סנייפ עם דמבלדור, שמחה אוד לקרוא את מה שכתבת. שזה מאשש את התיאוריה שמטרתו של דמבלדור הייתה למות מלכתחילה. יפה

רונילי92

New member
אולי מפני ש....../images/Emo133.gif

הכל היה מתוכנן.... דמבלדור כנראה נתן לו הוראה מפורשת..

פ א ז ל

New member
הגיוני ../images/Emo140.gif ../images/Emo133.gif

כנראה שהוא חש שדמבלדור רוצה שסנייפ יקיים את הנדר ובכלל בשביל דמבלדור המוות הוא רק הרפתקה....

פ א ז ל

New member
ומה עם המערה? ../images/Emo133.gif

זה נשמע הגיוני מאוד לגבי מגדל האסטרונומיה אבל כל הסצינה במערה עם השיקוי, למה הוא לא הגיע לשם בעצם? אולי בגלל שפוקס חש שאין סכנת חיים מיידית וברגע שדמבלדור יקבל סיוע מסנייפ הוא יתאושש.........

דניעל

New member
ואני תהיתי

בקטע שכולם במרפאה סביב ביל ושומעים את קינת עוף החול בחוץ - למה פוקס לא נכנס רגע למרפאה לנסות לעזור לביל? למה, בכלל, הוא לא אורח קבוע במרפאה, שנקרא לשם בכל פעם שיש פציעה קצת יותר מסובכת?

רונילי92

New member
אני מניחה...

שבתור אחות, מדאם פומפרי מן הסתם מחזיקה בקבוק של דמעות עוף- חול, וכנראה גם זה לא עזר.

Heirloom

New member
נקודה טובה../images/Emo133.gif

כמו שאמרו כאן, זה בהחלט יכול לעזור לתיאוריה של - סנייפ מאמי דמבלדור מת.

DearPrudence

New member
העדרו../images/Emo133.gif../images/Emo41.gif

מחזק את תאוריית סנייפ טוב ואת זה שדמבי וסנייפ תכננו את המוות ודמבי הזהיר מראש את פוקס.

למעלה