עוף גוזל...

theman21

New member
עוף גוזל...

אהלן-אהלן! אתם בטח לא מכירים אותי כי אני כותב כאן ממש מעט, אז אני אציג את עצמי- קוראים לי איתי, בן 22 (שתחררתי לפני 7 חודשים), מחולון. אני שוקל לעזוב את הבית של אמא שלי שבו אני גר עכשיו ובמקום זה למצוא דירה לבד (אפילו קטנה) או לעבור לדירת שותפים. אני רוצה להתייעץ איתם בנוגע לעניין הכלכלי של מעבר כזה- כמה כסף יוצא לכם כל העניין, כלומר, שכ"ד, תשלומים שונים, אוכל (לא מסעדות וכאלה..)? בנוסף, אנשים שגרים עם שותפים מספרים לי מידי פעם סיפורי זוועות על העניין הזה. גם אתם חושבים שששותפים זה נוראי? למה? תודה!

Paranoid Eyes

New member
שותפים זה לא נוראי

תלוי על מי אתה נופל.. אני לא ממש הייתי לוקחת סיכון בלעבור לגור עם אנשים שאני בכלל לא מכירה. מבחינתי זו לא תהיה תחושת בית של ממש, אני פשוט ארגיש שהפינה היחידה שלי זה החדר. הייתי מעדיפה לגור לבד או עם מישהו שאני מכירה. אין לי נסיון עם זה כי אני עדיין בבית, אני גם שוקלת ומחפשת עכשיו דירות.. אם אין לך עבודה קבועה שמכניסה לפחות 4000 זה לא יעבוד. בשאר עינייני שכ"ד, תשלומים וכל השיט הזה... אחרים פה יוכלו לייעץ לך. יש לי חברה שגרה לבד, משלמת קצת יותר מ300 דולר.. היא חיה טוב אבל לפעמים ממש ממש בדוחק. ככה זה אין מה לעשות:)

y e t i

New member
לי יש שותפה, כבר שנה שלישית

והיא גרה על אדן חלון המקלחת , סוג של יונה שבחרה לבנות את הקן שלה בדיוק שם שנה עברה בשעה טובה ומוצלחת צצו לאויר העולם 2 גוזלים , והם נשארו שם עד שעפו להם עכשיו ברגעים אלו הקן נבנה מחדש , האמא - יונה דוגרת על 2 ביצים. החלון נמצא כמטר וקצת מעל הקרקע , אני מנסה לדאוג שלא יתקרב לשם איזה חתול ויטבח באמא .

TEPELA

New member
איתי,

זה לא שאני מגרשת אותך חלילה... אבל יש פורום מעולה של "יוצאים מהבית" בתפוז.. כנס לשם ויפתרו בעיותיך. אולי.. ותישאר גם איתנו.. משעמם לנו..

למעלה