עוף גוזל(ה).....................

שקדי

New member
עוף גוזל(ה)..................... ../images/Emo5.gif

ביתי הבכורה טסה היום לניו יורק......לשנה היא אומרת ובאופן לא ברור בליהי מזדמזמות מאליהן המילים: עוף גוזל חתוך את השמים טוס לאן שבא לך אך אל תשכח יש נשר בשמים גור לך........ ולמה דמעה עקשנית מקשה עלי את הכתיבה???????

../images/Emo24.gif ממני אבא

קשוח שכמוך !
אגב,,,,, הגברים בוכים בלילה?
יום נפלא לכולנו מ-Aני

אטיוד5

Active member
לא התכוונתי אישית אליו.

ולא השתרשרתי אליו. השתרשרתי לחונה לרגע ששאלה אם גברים בוכים בלילה. וזאת היתה הזדמנות להסיט את כובד המשקל. נסיון קלוקל להלחם בעגמת נפש בבדיחות נפש. אולי זה היה יותר מדי קרוב בהיארכית השרשור למקור, וההדים שלו נשמעים גם בדרגה שניה. כי הוא בודאי דואב. ואני מבין לליבו היטב. וכואב לי בשבילו, כן. איך לא?

שקדי

New member
תודה חונה´לה............... ../images/Emo39.gif

האי סי קיו שלי יעבוד לכיוון שעות נוספות ובסוף גם זה יהפוך לנוסטלגיה....

magy

New member
../images/Emo97.gif

לא נסעה לביצוע השתלה לא נסעה כדי להצטרף לנחתים שעומדים לכבוש את אפגניסטאן נסעה כדי ללמוד -אולי, כדי להנות ,- בטוח........... לראות עולם. שמח ........שמח בשבילה........עד כמה שזה קשה בימים אלו. אילו יכולת לעשות זאת בגילה....היית עושה... ואולי עשית. נגב את הדימעה. פנה מקום לאחרות....שתבואנה... כשאתה תדמע, היא תחייך....... כשאתה תדאג היא תחווה..... עד שהיא תהייה אם ותתחלפו בתפקידים..... מה זה מבינה אותך........ אבל גם אותה...........
)))

magy

New member
יש שביתה במשרד הרישוי

גם פה??????????????????????????????????????????????????????????????

magy

New member
כבר אין

השתיקה שלך......עושה לי רע.... טוב לי או רע לי???????

שקדי

New member
הרגע חזרתי מאפעל....ליד תל השומר

הייתי ביום עיון למרכזי ועדות ביקורת....תאמיני או לא..... והננ יכאן.......ולא ממלא פי מים

נתיבה

New member
תגיד לה שתביא קומביניזון זה היה

בשביל להסתיר את הפסים וקוי המתאר של מה שלובשים מתחת.[ללא פירוט.] לקח לי איזה חמש דקות להגיע למסקנה הזו לפי הסרט הסרט ´אשה יפה´. מה שכן ג´וליה יפה..על באמת.!

עיניים

New member
הדימעה העקשנית, שקדי ../images/Emo7.gif

לא נותרה תלויה בזוית עינך. היא נשרה על המסך, וראה היכן היא נחתה ! היא נחתה בדיוק על המילה בליבי וראה למה גרמה הדימעה שנשרה : היא החליפה את האות המקורית ב´ באות ה´ ומה נתקבל? "בליהי" שים לב, שקדי - בלי הי(א) ואתה עוד חושב שיש מיקריות בעולם??? למרות שאתה, אבא רגשן, "בלי היא" - "היא" כל הזמן בליבך !!

עיניים

New member
ההממממ............

שקדי, זהירות ממשטרת האקטואליה, הא? ובכלל - זה היה כדי שלא תרגיש שהדימעה הלכה לאיבוד. אנחנו בעידן משמעת המים, ואתה בתור חקלאי צריך לדעת זאת
)

עיניים

New member
ההממממ............

שקדי, זהירות ממשטרת האקטואליה, הא? ובכלל - זה היה כדי שלא תרגיש שהדימעה הלכה לאיבוד. אנחנו בעידן משמעת המים, ואתה בתור חקלאי צריך לדעת זאת
)

אטיוד5

Active member
מהצד השני

סתם נסעה? ללימודים? לראות עולם? לנסות משהו? לבקר ידידים? מה? ב- 76´ נסעתי ללימודים בארה"ב. כמובן שהוריי התנגדו, מה עוד שאני בן יחיד. אבל ידעו שאין לעצור אותי. הייתי חסום פה בארץ. לא משנה כרגע איך ולמה. ובאמת העולם נפתח אלי שם בניכר. זאת היתה הצלה מבחינתי. השפיעה על כל מהלך חיי מאז. אבל תמיד נותר בי החשש אולי אפילו ניחוש מושכל שהשנים שביליתי שם קרבו את קיצם של הוריי. מצער. תנסה לחשוב על הצד החיובי. לא מה זה עושה לך. אלא מה שזה עושה בשבילה. יכול להיות שגם עבורה ייפתח עולם. ולא בא לך כבר לטוס לבקר אותה? איזה כף זה יהיה לשניכם.

למעלה