עוף בכלי חרס

מ י מ ו ן

New member
עוף בכלי חרס

קניתי כלי חרס ואני מעוניין להכין עוף שלם.(בתנור) איך אני עושה את זה? כמה זמן בישול? האם לאפות את העוף מחוץ לכלי חרס ולאחר מכן להכניס ? האם להכניס את העוף שלם או לחלק אותו? תודה לעונים.

ענתי42

New member
../images/Emo151.gifעוף הכלי חרס זה מעולה קבל תשובה

א-צריך קודם כל להשרת את כלי החרס במים לילה שלם אם הוא חדש כמובן ב-לא צריך לאפות את העוף כלי החרס מספק את החום לעוף מכל הצדדים ג- איך שאתה רוצה שלם או חלקים זה עובד אם אתה מבשל את העוף ללא מילואי אני רושמת לך מתכון בבקשה מתכון בקערה לימזוג שמן זית מיץ מתפוז כף דבש סויה פפריקה אדומה פילפל שחור גרוס קרט מלח לערבב הכל לימרוח את העוף טוב טוב מכל הצדדים ולתת לעוף לישון קצת במרינדה להעביר את העוף לסיר החרס לימזוג מעל את שאר המרינדה עם רבע כוס מים להעביר לתנור בחום 175 מעלות לאחר שעה לצמצם את חום התנור לחום בנוני הפשרות להוסיף לסיר תפוחי אדמה מרובעים,או,פרות יבשים אם אוהבים,או, תפוח עץ חמוץ חצויי,

ענתי42

New member
מימון אתה כותב לי במסר מתכון מנצח שקיבלתה

אני שמחה מאוד שהמתכון שרשמתי לך בשירוש כלי חרס קצר הצלחה יש לי שאלה בבקשה למה אתה לא כותב את כל מה ששלחתה לי בפורום ?ואתה שולח לי מסר שאין אפילו כתובת לחזור? אז קודם כל אני שמחה שהמתכון שנתתי בשירוש כלי חרס היה הצלחה ושנית,את התודות והפירגון תעביר דרך הפורום תודה וערב טוב

למעלה