עוף בגריללללל

עוף בגריללללל

פשוט, הרבה זמן לא שמעתי טורי, כי היו הרבה דברים טובים אחרים לחרוש עליהם וכי מה לעשות, היא קשה. בייחוד אחרי שהרבה זמן לא שומעים אותה מוצאים [או שזו אני, אבל בכל אופן אני מוצאת] שזה הופך מהדברים האלה שמעדיפים להדחיק, ושללחוץ פליי אפילו על קרוסיפיי נהיה כמעט כמו לפתוח פצע. אבל עשיתי את הנועז מכל ולחצתי פליי על קרוסיפיי. מההופעה החיה ברעננה [ותודה לחברים עם בנפיטס
!!! אם אי פעם הביטוי הזה נדרש] ובקיצור, באיזשהו שלב זה הגיע איכשהו לליקוויד דיימונדס של הדיסק, ופתאום כל מה שאני מרגישה התחוור לי והכל היה כלכך ברור, כי נזכרתי שטורי כבר כתבה על זה שיר פעם ובעצם אלו דברים שאני כבר יודעת. קצת כי טורי למדה אותי. [או לפחות מצאה להם מילים]. בקיצור, לפעמים נזכרים למה. וכן, שלום לכולם, זאת אני, זאת תקופה הזויה, אני פחות פה אבל לא קמצוץ פחות אוהבת,
ואני אני אני מתחפש"שת עוד שבוע.
[אני חושבת שלרגל המאורע אכנס למדור משתחררים עם האמפי על פרופשנל - שזה מה ששרתי לעצמי כל המסדרים בטירונות כדי (לא) להשתגע. כמה קלואוז'ר
]

S m e l l y Cat

New member
הייי נוכחותך פה חסרה לי

חַסְרה בכל מקרה חצי ממה שסיפרת לא הבנתי ולכן אצטרך לקרוא את שוב! רגע~ טוב חצי הבנתי-חצי לא איזה כיף לך תכף משתחררת !! את!

rfranko

New member
אופוש אני מתה עליך

ואני מאשימה אותך בזה ואיזה כיף לך שאת משתחררת - אוף כולם כה צעירים פה אתם גורמים לי לחוש זקנה בלה אני וטורי יחד חחח נחפשש לך מסיבת חיפשושבפלבלגיטוריפורום אצלי בדירתי

noosh

New member
אני מצטערת, אבל זה יצטרך לעבור למסרים מכאן.

למעלה