עונת 2027/2028....

WWE fan900

New member
עונת 2027/2028....

יש לי CM4 ואני נמצא בעונת 2027/2028, עוד לא התחלתי את העונה,אני עם Bayer 04 Leverkusen מגרמניה. היטוריית האימון שלי: 2002-2007: River Plate מארגנטינה 2007-2014: נבחרת ספרד 2014-2017: Manchester City מאנגליה 2017-2021: GAIS משבדיה 2021-2027: Arsenal FC מאנגליה האם אני יכול לשחק ברשת נגד מאמנים אחרים עם הקבוצה הנוכחית שלי? ספרו גם אתם על היסטוריית האימון שלכם.....וספרו גם מי השחקנים המובילים אצלכם.

WWE fan900

New member
שחקנים...

השוער הכי טוב אצלי בקבוצה הוא: Benito Los Estrado, לאום: מכסיקו, גיל:24. שחקן ההגנה הכי טוב אצלי בקבוצה הוא: Niterov Muller, לאום: גרמניה, גיל: 25. שחקן הקישור הכי טוב אצלי בקבוצה הוא: Fabios Guerrero Simi, לאום: ברזיל, גיל:21. שחקן ההתקפה הכי טוב אצלי בקבוצה הוא: Oyama Mei-Ta, לאום: סרי לנקה

WWE fan900

New member
זכיות

התארים שזכיתי בהם: גביע מונדיאל פעם אחת גביע הקונפדרציות פעמיים ליגת האלופות חמש פעמים גביע הליברטדורס ארבעה פעמים גביע אופ"א פעם אחת אליפות הפרימיירשיפ האנגלית ארבעה פעמים אליפות הליגה השבדית הראשונה פעם אחת אליפות הליגה הארגנטינאית הראשונה שלוש פעמים גביע הליגה האנגלי ארבעה פעמים גביע מגן הקהילה של אנגליה פעם אחת

positive energy

New member
סחטיין...

בקשר לרשת, אני לא חושב, כי נראה לי שצריך להתחיל שמירה חדשה בשביל זה, אבל אני לא בטוח וזה לא ממש עוזר שאתה אומר את השחקנים הטובים אצלך, כי הם לא קיימים במציאות, זה כמו שאני אמליץ לכולם לקנות את הנק דיקסטרה ההולנדי שערך בכורה בנבחרת בגיל 18 והפך לגדול השוערים בכל הזמנים (עד שבטעות מחקתי את השמירה שלי בcm 01/02)

WWE fan900

New member
תגובה

אם אתה אומר שצריך להתחיל מחדש בשביל לשחק ברשת אז "באסאאאאאא"....אבל בקשר לשחקנים יש לי קובץ במשחק בשם "פליירס" (שחקנים) שאפשר להעתיק אותו למחשב אחר שיש בו את המשחק ולהתקין שם את כל השחקנים שנמצאים בעונה הזאת.

למעלה