עונת 2014-2015 עם ארסנל

sok777

New member
עונת 2014-2015 עם ארסנל

לרוב אני מגיע גג ל2010 אבל זה נחמד גם יותר. למשל, הנרי עכשיו (לא אצלי בארסנל) עומד לפרוש עוד חודש.. בן 37. סיפור הניהול והאימון שלי (של השמירה הזאת) שמסתכם בעונה המוצלחת הראשונה, 2014-2015 עם ארסנל. בקיצור, התחלתי כמה עונות, נדמה לי 5 עם בארסה. לא הלך לי בכלל.. המקום הכי גבוה היה 4 אבל לא פיטרו אותי :O באמצע נעשיתי המאמן של ספרד והבאתי אותם גם לגמר מונדיאל 2010, מעמד שהם מעולם לא היו בו. הפסדתי שם לאיטליה. אח"כ עברתי לליברפול (שמתי ליגה אנגלית וספרדית) בעונת 2012-2013 והייתי שם שתי עונות שהיו גרועות. חצי-גמר ליגת האלופות נדמה לי זה היה השיא ומקומות 6-7 בליגה :S אגב, מעניין לדעת שבליברפול היה לי את אארון לנון וצ'לסי נורא רצו אותו אז אמרתי להם שהמחיר שלו הוא 50 מיליון פאונד (!!!) והם הסכימו. הבעלים שלי נכנס לפעולה והסכים להצעה ומכרתי אותו במחיר הזה. עד עכשיו היה ממש גרוע. ביורו הגעתי לחצי-הגמר כאשר ההתאחדות רצתה שאעבור את הבתים לפחות (כמו במונדיאל) ועפתי שם מול אנגליה. החליטו משום מה לפטר אותי. אני לא מבין למה, גמר מונדיאל וחצי-גמר יורו. הרבה יותר מהציפיות שלהם. מעמדים שהם לא היו בהם. שמתי אותם במקום ראשון בעולם למשך שנה וחצי בערך ואז ירדתי לשני וחזרתי ושוב. לקחתי את סקוטלנד והתחלתי שם בתהליך ההעפלה למונדיאל. עשיתי איזה 8 משחקים ושמתי אותם במקום ראשון בבית עם פורטוגל, שוויץ, פולין, קפריסין, גרוזיה וסן-מרינו. בית שבו אני ופולין בערך במקום 3 צריכים לסיים ופורטוגל ושוויץ ראשון-שני. אז ניצחתי את פורטוגל והייתי במקום הראשון בהפרש 2 נק' מהם בערך ואז משרת המאמן של אנגליה התפנתה ועברתי לשם. העלתי אותם בקלות למונדיאל ושם עפתי ברבע-הגמר. פיטרו אותי. בחזרה לקבוצות- התפטרתי מליברפול ולקחתי את משרת מאמן ארגנטינה כאשר התחרות הקרובה היא קופה אמריקה, עוד שנה. את משרת ארגנטינה עזבתי בדצמבר באותה העונה, בערך 7-8 חודשים לפני הקופה אמריקה כי אף אחד לא רצה להיות עוזר מאמן ומאמן הצעירות ולא רציתי לעשות את הכל לבד. לפתע, משרת מאמן ארסנל התפנתה עקב פרישתו של ארסן ונגר מאימון ואני הצעתי את עצמי (כמו בליברפול, רק שם המאמן עבר לאתלטיקו מדריד). הם חזרו עם חוזה וחתמתי שם.
בארסנל
לקחתי את ארסנל, קבוצה אלופה שנתיים ברציפות ובניתי אותה מחדש. מכרתי שחקנים לא נחוצים ו2 שחקנים בהון - ניקלס בנדטנר הדני ב30 מיליון פאונד למאן יונייטד (!) וגם השוער השני - דוויד רומאנו ב30 מיליון פאונד גם כן (!) לבאיירן מינכן (הוא רצה לעזוב). סכ"ה מכרתי שחקנים ב(תקשיבו טוב) 70 מיליון פאונד (!!!). וכסף גם ככה לא היה חסר. פשוט ידעתי איזה סגל אני רוצה וכל מי שמכרתי היה די מיותר. הבאתי לא פחות מ7 שחקנים חדשים: נייג'ל דה יונג - קשר מרכזי גרת' בייל - מגן שמאלי רנאטו אגוסטו - קשר התקפי (גם באגפים) סטיבן טיילור - בלם בנויט קוסטיל - שוער גוארינו לנגז'ה - מגן ימני מתיאס זבלטה - קשר התקפי/חלוץ 3-4 שחקנים מפה היו שחקני הרכב. ממש בניתי מחדש את הקבוצה. (תמונה של הסגל הסופי בעונה מצורפת) העונה התחילה מעולה ולאט לאט התמקתי בצמרת הטבלה כאשר ברוב שלבי העונה אני שני בטבלה וצ'רלטון (
) ראשונים. בליגת האלופות יצאתי בבית די קל עם: ריינג'רס, פיורנטינה ובואויסטה. ניצחתי את כל 6 המשחקים. בסופו של דבר בערך בתחילת חודש פברואר השתלטתי על המקום הראשון בליגה בהפרש קטן. 1-4 נק'. עפתי בגביע הליגה נגד מנצ'סטר בסיבוב השני ששיחקתי ובגביע הFA עפתי בסיבוב השלישי נגד שפילד וונדסי מהליגה השניה בפנדלים. בשמינית הגמר של ליגת האלופות פגשתי את יובנטוס. 1-0 להם בטורינו 3-1 לי בבית הקנו לי את הכרטיס לרבע-הגמר. ברבע-הגמר פגשתי את ורדר ברמן. ניצחתי אותם 2:1 בבית ובחוץ .. בעצם. תראו בעצמכם מה קרה במשחק החוץ. משהו שלא קרה לי מעולם: http://img364.imageshack.us/my.php?image=74030450ka8.jpg בכל מקרה, המשכתי להיות ראשון בליגה במחזור ה34, 4 לסיום, צ'רלטון הייתה במקום השני עם 2 נק' פחות ממני ואני עם משחק חסר. בחצי-גמר ליגת האלופות פגשתי את אייאקס. ניצחתי אותם בבית 3:0 כאשר הם קיבלו 2 אדומים. בחוץ התוצאה הסתיימה ב1:1. עליתי לגמר שם פגשתי את מילאן. אותו גמר שנה שניה ברציפות. ארסנל מעולם לא זכתה בליגת האלופות וב9 העונות לפני העונה שאני מספר עליה ארסנל הייתה 3 פעמים בגמר (כולל זה נגד בארסה מלפני שנה וחצי) והפסידה 3 פעמים. מעולם לא זכתה בגמר. בינתיים התקרבתי למחזור האחרון כאשר מנצ'סטר תפסה את המקום השני. היא הייתה בפער 2 נק' ממני ואני עם משחק חסר כאשר משחק אחד לסיום. משחק ההשלמה החל בבית נגד פולהאם. ניצחון וזכיתי באליפות. אני חסר 4 שחקני הרכב (!) ביניהם החלוץ הסקורר והשוער הראשון. ארבעתם היו חסרים גם נגד אייאקס. בדקה ה11, פתיחה מדהימה, 1-0 לי. בדקה ה23 פולהאם לא מוותרת ועושה 1-1. תוך 10 דק' פולהאם משלימה מהפך. 2-1 להם. אני בצרות. אם אני מפסיד מנצ'סטר יכולים לעקוף אותי במשחק האחרון במידה ואני מפסיד והם מנצחים. אם במשחק האחרון אני אעשה תיקו והם ניצחון זה תלוי בהפרש. הם יצטרכו לנצח בהפרש 5 או 6. במחצית השניה השוותי בערך בדקה 55 אבל לא השכלתי לכבוש שוב למרות שפגעתי בקורה והרחקות מהקו וכו'. 2:2 בסיום. מחזור אחרון. אני בבית נגד ווסטהאם (מקום 11), מנצ'סטר בבית נגד צ'רלטון (מקום 3). 3 נק' הפרש. אם אני מפסיד 2-0 והם מנצחים 3-0 הם זוכים. המשחק מתחיל כאשר שוב, אני חסר הרבה שחקנים. 5 שחקני הרכב (עוד אחד נפצע מול פולהאם) ו7 שחקני סגל. מנצ'סטר תוך 14 דק' כבר מובילה 2-0 ואני עדיין ב0-0. תיקו מבטיח לי אליפות. מנצ'סטר עלו ל3:0 וצ'רלטון עם אדום. אני עדיין ב0-0. מנצ'סטר ב4-0 ואני ב0:0. אם אני סופג 1 ומפסיד 1-0 הם זוכים. אבל בדיוק אני כובש ועולה ל1:0 במחצית. הם ב4:1. המחצית השניה בשליטה שלי, אני מנסה לסיים את המשחק. ווסטהאם מדי פעם מנסה אבל גם שער אחד שלהם ואני עדיין אלוף. מנצ'סטר ב4:2. צריכים שווסטהאם יבקיעו לי 4. בדקה ה92 אני כובש ומבטיח ניצחון ואליפות. 2:0 לי בסיום. מנצ'סטר מנצחת ומסיימת מקום 2, 3 נק' ממני. 10 ימים אחרי מתחיל גמר ליגת האלופות. אני מרגיש שאפשר ולא רוצה שארסנל שוב יפסידו. רוצה דאבל. אני פותח בלי שחקן הרכב אחד ושחקן הרכב אחד לא כשיר ופותח על הספסל. מילאן פותחת ושולטת לגמרי במשחק. בדקה ה17 אחרי מספר איומים שלהם אני עולה ל1:0. בדקה ה33 מילאן, משווים. השער היה באוויר. 1:1 ומילאן במשחק שולטת לחלוטין. בדקה ה45 כדור שולחים לחלוץ שלי כדור, השוער של מילאן יוצא, הכדור עובר מעליו והחלוץ שלי כובש. ארסנל ווינרית ולמרות שליטה מוחלטת של מילאן, 2:1 לארסנל במחצית. מחצית שניה נפתחת ואני שולט. בדקה ה55 בערך כדור חופשי שלי מורם לרחבה ושער! 3:1 לארסנל. לא חולפות 10 דק' ועוד כדור מורם ונגיחה לפינה. 4:1 לארסנל. ככה גם בסיום. דאבל ענק של ארסנל בסיום. :)

sok777

New member
ופרס חפירת היום הולך ל.....

סער! ואיי אני כ"כ מתרגש. :) מפתיע
אבל תקראו, זה נחמד.

DrBall20

New member
WTF?!

1. בואבישטה?!?!?!
2. צ'רלטון?!?!?!
3. עוד שני אדומים זה הפסד טכני לא?
אחלה שמירה!!! ואחלה דאבל!! כל הכבוד!!

DrBall20

New member
WTF no.4 ../images/Emo26.gif

אחמד יחיואי?!
עשה טובה, אם לא קשה לך, מסקרן אותי, תעלה את הפרופיל שלו.. קשר הגנתי אם אני לא טועה..

sok777

New member
הוא אלג'יראי. בקושי שיחק..

הוא היה כשהגעתי. הנתונים שלו קצת ירדו. הנה..

sok777

New member
חחח..

כן בואבישטה. אכן. צ'רלטון גם. חחחח. מפתיע לאללה. פחדתי שיהיה הפסד טכני. :) ותודה!

spinebuster

New member
מאוד מעניין

מה שאני אוהב בארסנל יש להם מחלקת נוער ושחקנים צעירים טובים מאוד בתחילת המשחק, דאבל נחמד בסוף

למעלה