עונת ה-Free Agency התחילה

Yo-man

New member
עונת ה-Free Agency התחילה

אנקואן בולדווין עזב את בולטימור ועבר לסן פרנסיסקו.
פרסי הארווין כבר מקדם את עצמו לעזיבה הרבה זמן, והוא קיבל את מבוקשו - שוחרר ממיניסוטה ועבר לסיאטל. פיטרסון לא מרוצה מהמהלך.
וחוץ מזה הג'טס החתימו את דייויד ג'רארד, ה-QB מג'קסונביל. אלה חדשות לא מרנינות לטיבו, שנדחף למקום השלישי, במקרה הטוב.
בנוסף, מייק וואלס, הרסיבר הנהדר של פיטסבורג עובר למיאמי. זה יכול היה להישמע כמו משהו טוב, אלמלא פרסמו במיאמי שהם משחרים את ג'ייק לונג, האופנסיב ליינמן המעולה שלהם ואת רג'י בוש. אין לקבוצה הזו תקווה...
הבילס פיטרו את פיצפטריק
ג'ארלס וודסון פוגש את החבר'ה של סן פרנסיסקו היום

ועכשיו לפילדלפיה (מצטער, אתם מוזמנים לפרט על הקבוצות שלכם בנפרד...)
הדבר הראשון שהם עשו אתמול היה לפטר את נאמדי אסאמווה. לא הסתדרו.
מצד שני הם התחזקו ב-5 רכישות בזק:
רכישה ראשונה - ג'ייס קייסי. במקור האפבק, אבל גם חוסם, גם תופס, גם TE. הופך את ההתקפה ליותר מפתיעה.
עוד הברקה - אייזק סופואגה. נוז טאקל שבא מסן פרנסיסקו. גדול חזק וממושמע. תוספת חשובה לעצירת הריצה, משהו שפילדלפיה חייבת לשפר. הוא כבר 9 שנים בליגה, ואפשר לקוות שהוא הגיע לבשלות.
פטריק צ'אנג (מת על הצרופים האלה). לא דמיינתם את זה, אבל הוא מג'מייקה. היה סייפטי של הפאטס מאז עונת 2009, וצ'יפ קלי לקח אותו כי הוא מאורגון. נקווה שהוא יודע משהו שאנחנו לא.
בראדלי פלטשר - קורנר מהראמס. בילה 3 עונות בסנט לואיס. לא כוכב. שחקן.
וג'ייסון פיליפס. ליינבקר שנבחר ע"י בולטימור לפני 4 שנים, נחתך אחרי שנה ונרכש עכשיו מקרולינה.

ממה שנראה פה, צ'יפ קלי בונה על הגנת 3-4. לפיליפס ולסופואגה יש ניסיון בהגנות אלה, ונראה שהוא מייצב משהו כזה.
כל ההחתמות קצרות מועד ובמחירי רצפה, מה שמאפשר לקבוצה עוד להתפתח.
זה עוד לפני הדראפט והחתמות מאוחרות שעוד יכולות להגיע. שמח בפילדלפיה.

eran113

New member
עדכונים נוספים

שמעתי בבוקר ESPN Radio ואמרו שם שטוני גונזלס לא יפרוש וישחק שנה נוספת.
אני כמובן לא אוהד של אטלנטה אבל אני שמח על הבשורה. שחקן שכיף לראות אותו משחק ובראיינות והכתבות עליו הוא נראה בנאדם ממש טוב.

קצת עדכונים בנוגע לג'איינטס:
הציעו חוזה לויקטור קרוז שנחשב לשחקן חופשי מוגבל. אם הוא יקבל את ההצעה הוא ירוויח $2.879 מליון בשנה הבאה. עכשיו אני צריך הבהרה בנוגע למשהו. הג'איינטס שמו הצעה מסוג First Round Tender. ממה שקראתי בכתבה זה אומר שאם קבוצה אחרת תחתים את קרוז בכך שתציע סכום כסף גבוה יותר שניו יורק לא יוכלו/ירצו לשלם הם יקבלו כפיצוי בחירת סיבוב ראשון כפיצוי. האם זה הדבר היחידי שזה אומר או שישנם סוגיות נוספות? בנוסף לכך נכתב שניו יורק לקחו סיכון בכך שהם ביצעו את המהלך, מישהו יודע למה? האם בגלל שקבוצות אחרות יודעות כמה בדיוק הן יכולות להציע לשחקן בכדי שהוא יעבור אליהם? איזה סיבה יש לקבוצות לא לשים First Round Tender לשחקנים החופשיים שלהם? גם אם לוקחים לך את השחקן אתה לפחות מקבל בחירת דראפט.

עדכון נוסף מעניין בנוגע לג'איינטס הוא המעבר של ה TE בנאט לשיקגו. הוא התחיל דווקא טוב את העונה הקודמת אבל נחלש עם הזמן וניו יורק החליטו לא להציע לו חוזה להמשיך. כנראה שהקבוצה תנסה בעמדה את אדריאן רובינסון שנבחר בסיבוב הרביעי בדראפט של 2012.

הקבוצה החתימה את את שחקן ההגנה של האיגלס, ג'נקיס.

omrili77

New member
רק עם RFA אפשר לעשות את החוכמות האלה

על UFA אפשר מקסימום לשים פרנצ'ייז טאג.
הרעיון הוא שיש 3 רמות שכר שאפשר להציע ל-RFA ע"מ לקבל תמורתו בחירת דראפט במידה וקבוצה אחרת לוקחת אותו.
ניו יורק בחרו להציע את הרף הגבוה יותר (2.879M הוא הסכום הקבוע בהסכמים בתור הרף לסיבוב ראשון. פחות מזה יוביל לבחירת סיבוב שני, כאשר אם יורדים מתחת ל-2.023M בחירת הדראפט נקבעת לפי הסיבוב בו נבחר השחקן עצמו בדראפט. אם מציעים לשחקן פחות מ-1.323M לא מקבלים עליו כלום בכל מקרה).
הסיכון שלהם הוא מן הסתם שהוא יקבל הצעה אטרקטיבית מקבוצה אחרת, שתאלץ את ניו יורק לשלם עליו יותר מהסכום שהיו יכולים לסגור איתו מראש, או לחלופין לאבד אותו (כאן יש שיקול של שחקן עם רקורד מוכח מול שחקן מהדראפט שאין לדעת איך יהיה במקצוענים).
הסיבה שלא שמים על כולם 1st round tender היא מן הסתם שלא לכולם רוצים לשלם לפחות 2.879M...

Anfield

New member
פינטזתי על חזרה של ג'נקינס לגרין ביי

אבל לא יצא. אני זוכר שכתבתי לפני שהלך שבגרין ביי יתחרטו מאוד על זה שלא שילמו לו כמה שהוא רצה, מאז תראו מה קרה לדיפנסיב ליין...זאת הייתה טעות חמורה בלי ספק.
עכשיו נשאר לי רק לקוות שג'נינגס יישאר ואולי יגיע סטיבן ג'קסון, הדיפנסיב/אופנסיב ליין יישארו בדיחה אני מניח אלא אם תהיה תרומה מפתיעה מאוד מהדראפט.

10nircohen

New member
יש אפשרות כזו שג'ייק לונג יגיע לגרין ביי?

או שהוא יותר מדי יקר לפאקרס?

זו יכולה להיות תוספת כוח משמעותית לליין ההתקפה...

Anfield

New member
אין סיכוי

צריך עוד לחדש חוזים לרוג'רס (צפוי לקבל חוזה טוב יותר מפלקאו), מאת'יוס וראז'י. מנסים לסגור עם ג'נינגס , שהיום מבקר אצל הוייקינגס (אני ממליץ לו להסתכל שם על ארון הגביעים ולהבין מה הוא צריך לעשות) ועם סטיבן ג'קסון. אחרי כל זה בוודאי יצטרכו אפילו לשחרר מישהו, אולי ג'רמייקל פינלי שמאז הפציעה הקשה שעבר הוא לא באמת אותו שחקן. ראיתי גם איפשהוא שרשמו שאולי הוק יילך.

10nircohen

New member
אז נקווה שיביאו משהו טוב בדראפט

ויסגרו לפחות עם ג'נינגס וג'קסון

PACK PACK

New member
ג'קסון כבר לא יגיע

מצטרף לאטלנטה.
מתחיל להיות מאד מתסכל...
כל ה-NFL במירוץ חימוש ובגרין ביי מנסים להיות שוויץ.

10nircohen

New member
וגרג ג'נינגס הגיע להבנות עם הוייקינגס. פנטסטי

למרות שלא ממש יהיה מי שיזרוק לו שם כרגע... אלא אם כן כריסטיאן פונדר או מאט קאסל נחשבים לקוורטרבקים לגיטמיים.
Good luck with that

ולמה באמת גרין ביי לא עושים שום מהלך רציני בשוק השחקנים החופשיים?!
טד ת'ומפסון קצת מאכזב...

Anfield

New member
ראיתם מי שכנע את ג'נינגס ללכת למיניסוטה?

ברט פארב....בעולם של תרבות אירופאית הבנאדם הזה היה פשוט מוחק את כל מה שעשה עם גרין ביי, לא מספיק שהלך למיניסוטה כשעוד היה יחסית בשיאו וכמעט הביא להם כרטיס לסופר בול, עכשיו הוא גם משכנע את ג'נינס ללכת לשם. פשוט מגעיל אותי, אבל האמריקאים יסלחו, כמובן.

omrili77

New member
צ'אנג שחקן סביר בהחלט

לא היה אכפת לי אם הוא היה מגיע לוושינגטון.
אני בינתיים מטפח תקוות שהסקינז ילכו על אד ריד (אוהבים שם זקנים), אבל בד"כ אני מתבדה בקטעים האלה.

philadelphia76

New member
יש משהו שבולטימור יודעת ואנחנו לא?

איזה שחרור מאסיבי של שחקנים...

RoyBehar

New member
Manning to Welker, touchdown!!!

תתרגלו, אנחנו הולכים לשמוע את המשפט הזה הרבה בעונה הבאה.

(למי שלא הבין, וולקר הרגע חתם בדנבר ואני מאושר עד הגג
)

Amir BA

New member
אתה טועה בקשר לדולפינס

לשמחתי הם סוף סוף עושים משהו חיובי באוף סיזן ובינתיים המהלכים שלהם מאוד משמעותיים והם מדורגים בטופ מבחינת מהלכים שבוצעו עד עכשיו

הם החתימו כאמור את מייק וואלס שהיה ה-WR מס'1 בFA מרקט
החתימו את Dannell Ellerbe ה-LB מהרייבנס
החתימו את Philip Wheeler גם כן KB מהריידרס שמגיע מעונת שיא
בנסוף הם שמרו על הWR הכי טוב שלהם בריאן הארטליין

http://www.sbnation.com/nfl/2013/3/13/4097154/2013-nfl-free-agent-grades-dolphins-colts-bears

Yo-man

New member
הולכים לשנות את ה"טאק רול" ע"ש טום בריידי

באיחור של עשור בערך
איגוד השופטים של ה-NFL החליט להעריך מחדש את הרעיון של החוק שאומר שאם נראה שה-QB מתכוון לשמור על הכדור אבל זה עף לו מהיד. התוצאה של המהלך תהיה פאמבל. Daaahhhh!
וכמובן שעכשיו הם אומרים שלפי השינוי הצפוי, הפאטס היו צריכים להפסיד את גמר האזורי דאז.

טוב, שניה לפני שהוא פורש אפשר כבר להודות שהחוק המפגר הזה הוא חוק בריידי טהור שנתפר בדיוק למידה של בריידי של אותה שנה.

למה הכוונה?

ב"חוק בריידי טהור שנתפר בדיוק למידה של בריידי של אותה שנה"?
הרי החוק היה קיים כבר בניירת לפני שקולמן החליט לאכוף אותו על הסיטואציה במשחק?

Yo-man

New member
החוק קיבל תוקף במשחק גמר ה-AFC ב-2002

הוא היה קיים אבל אף השתמשו בו לעיתים מאד נדירות.
במשחק הזה לא רק שהשתמשו בו, זה היה ברבע האחרון, לטובת הקבוצה הביתית שהיתה בפיגור של 3 נקודות - בטווח של פילד גול.
זה נראה בזמנו, על המסך, כמו ההחלטה הכי משוחדת שיכולה להיות בספורט.
חוק שאם זה לא היה בריידי, לא היו שורקים אותו.
זו היתה שנה שבריידי נהיה אלוהי הפוטבול הארה"ב.
כולם היו בעדו (חץ מאוהדי אוקלנד ושונאי בוסטון, שזה לא מעט).
ועכשיו, כמו שאמרתי, כשהוא כבר לא במיטבו, אפשר להגיד שהחוק הזה מטופש ואין בו צורך, ולתקן אותו כך שאף שופט אחר לא יוכל לבחור להשתמש בו במקרה כזה שוב.

ב ר ו ר !!

(תודה יורם,אבל) היי אני אוהד של אוקלנד - כל זה כמובן היה ידוע לי..
[למרות שבמאמר מוסגר אני חייב לציין ששנים חשבתי שהעניין היה שקולמן החליט שה"TUCKING" היה נסיון מסירה נטו- ושבזה הקטע המסריח].
בכל מקרה,
מדבריך "כאילו השתמעה" קונספירציה גדולה בהרבה - משהו בסגנון של "רוברט קראפט הפעיל את ההשפעה שלו על הנהלת הליגה כדי להכליל מניירה ייחודית לבריידי במסגרת ההגדרה של "נסיון מסירה""..
- ככה לפחות זה השתמע לי לרגע..

למעלה