עונת הציטוטים...

The Flash

New member
עונת הציטוטים...

כולנו יודעים שבאפי זאת סדרה מצחיקה ושנונה בנוסף לכל הגאונויות האחרות ויודעים שכל פרק ספייק או באפי או זאנדר או ג´יילס או אפילו ווילו מבריקים בציטוט אז...מהי עונת הציטוטים?? לדעתי זאת עונה רביעית כי יש שם כל כך הרבה ציטוטי ספייק מצחיקים שאפשר למות! אבל...הציטוט האהוב עליי הוא מהעונה השלישית דווקא מהפרק דופלגנלנד: Willow: "It´s horrible. That´s me as a vampire? I´m so evil, and skanky. And I think I´m kind of gay." Buffy: "Willow, just remember, a vampire´s personality has nothing to do with the person it was." Angel: "Well, actually... That´s a good point." פשוט נרקעתי! עם ההבעה של איינג´ל ושל באפי בלי שום קשר שזה באמת קורה שווילו לסבית הקטע הזה הוא קורע אני אכתוב ציטוטים נבחרים מהעונה השלישית יותר מאוחר עכשיו אני עייף SLEEP NOW...

אשמה

New member
אני דווקא חושבת שעונה 2...

אחרי שקיבלתי מחברים (מאוד חביבים ויקרים) שהקליטו לי את העונה השנייה הגעתי למסקנה שזו העונה הכי מצוטטת. פרקים כמו טד, למשל, אלה פרקים שזוכרים בע"פ כי הם מורכבים מציטוטים. ואני לא אזכיר את הפרק הראשון של העונה השנייה שלדעתי הוא הפרק המצוטט ביותר בהיסטוריה של באפי...

Idomania

New member
דווקא לדעתי העונה השלישית..

יש כל כך הרבה דיאולגים שלא שוכחים

sour girl

New member
עונה 3 ורק בגלל...

bored now של ואמפ ווילו.... וכמובן כל ציטוטי פיית´.....

resputin

New member
היה גם את..

buffy: do you know the expression "oh my god, my leg, my leg"? vampire: no *bufy kicks vampire in the leg, where there´s the bone* vampire: oh my god, my leg my leg..! buffy: see?

Gilmore Fanatic

New member
עוד אחד ממש מצחיק ../images/Emo6.gif

Wesley: Remember the three key words for any Slayer: preparation... preparation... preparation. Buffy: That´s one word three times.

Idomania

New member
עוד אחד שממש נקרעתי מצחוק...

די טפשי אבל זה היה שבאפי חזרה ואז הם קברו את החתול... BUFFY: Next time, I get to pick the mother-daughter bonding activity. JOYCE: Do you wanna say something? BUFFY: Like what? Thanks for stopping by and dying?

למעלה