עונת הפנסיונים

שרוני06

New member
עונת הפנסיונים

נדמה לי שהיה שרשור לא מזמן של פנסיונים מומלצים, או שמישהו ביקש המלצה וענו לו אבל אני לא מוצאת אותו - השרשור שיש בטאגליין הוא מלפני שנתיים. אז אולי כפי שהיה עם וטרינרים, אפשר לפתוח שרשור לפנסיונים מומלצים? בהחלטה העקרונית של פנסיון ביתי או לא, בתחושה שלי נראה לי פנסיון "רגיל" שבו יש לכל כלב חדר שלו, ומקום משותף שבהם משחררים את הכלבים לרוץ ולהשתולל. אם אני בחופש - גם לה מגיע, לא? היתרון של פנסיון ביתי הוא ביחס האישי, אבל מצד שני זה פחות מאפשר חופש לכלבה, וגם סוג של שינוי הרגלים (אם אני לא מרשה לעלות על הספות/מיטות ופנסיון כן מרשים, למשל). ובאופן נקודתי יותר, מישהו מכיר את הפנסיון של הכפר הירוק?

kulupulu

New member
השירשור אכן היה שלי מלפני יומיים ../images/Emo140.gif

אני מתחילה לעסוק בזה בביתי. לגבי היחס האישי את צודקת. אצלי גם יש 2 כלבות גורות כך שלכלבים יהיה מעניין פה
אני אישית נותנת להם לעלות על הספות, המיטות וכו (ולכן נאלצת לנקות אחריהם כל יום
)'. הם נכנסים ויוצאים לגינה באופן חופשי, הדלת כל הזמן פתוחה. לידי יש גם פארק מגניב. אז זה נורא נחמד. אבל תמיד השאלה היותר גדולה היא מיקום הפנסיון - אני למשל נמצאת בירושלים. יש אנשים שמחפשים יותר קרוב לבית שלהם (ליגיטימי). באמת צריך להיות איזה מקום כאן בפורום שניתן לראות את כל הפנסיונים (אמרו לי שיש כאן לא?) הנה הטרוריסטיות שלי

שרוני06

New member
שיהיה לך בהצלחה ../images/Emo140.gif

האמת שהתכוונתי לאיזה שרשור עתיק יותר עם המלצות על פנסיונים... אולי אני מדמיינת ולא היה. רשימות פנסיונים לא חסרות, אבל אני מחפשת המלצות, לא רוצה ללכת לפי התיאור של בעלי המקום... פנסיונים ביתיים יש באיזורים שונים, אבל כפי שאמרת - את מרשה לעלות על הספות, ואני לא. מבחינתי אחרי שבוע וחצי אצלך הכלבה חוזרת מאושרת מהיחס שקיבלה, אבל גם אחרי שלמדה שזה בסדר לעלות על ספות ומיטות ו עבודה של שנה וחצי יורדת לטמיון.... אבל אין לי ספק שיש הרבה אנשים שאין להם בעיה עם זה וישנים עם הכלבים במיטות. שיהיה לך הרבה בהצלחה.

sadehavi

New member
אוי! בדיוק בזמן :)

אנחנו מחפשים מקום להשאיר את כלבתנו בלילה שבין שני לשלישי הבא. את יכולה להשאיר לי טלפון שלך במייל? [email protected] תודה מיכל

למעלה