עונת היובש נגמרה!

Gevakumon

New member
עונת היובש נגמרה!

ראיתם סימפסונס? (מן הסתם כן) קודם כל תודה איליה הצלת אותי עם העדכון של השעה, סוף סוף פרק שהוציא את הסידרה מהשפל הארוך כל כך שהיא הייתה בו, היה פרק ממש טוב, ורעיון נחמד גם. ציטוט גאוני, אחרי שהם מורידים את הבניין של מאד (שאגב היה מאוד מפתיע וגאוני בשם עצמו) כשכולם אומרים שהם בסדר ואחד אומר "i actualy feel better" התפוצצתי! מה דעתכם?

Gevakumon

New member
אין ממש מה להבין נראה לי...

סתם במקום להיות חבולים פצועים ומסכנים הם כולם קמו כאילו לא קרה כלום, ואפילו אחד אמר שהוא מרגיש יותר טוב מקודם, מצחיק לא? אותי הצחיק

חדף

New member
סוף סוף...

כבר ממש התחלתי לדאוג, אבל היום הם בהחלט מתחילים לחזור לעצמם. אהבתי במיוחד את הקטע שזה מאנסינק אמר "אנחנו חייבים ללכת, הבגדים שלנו כבר יוצאים מהאופנה"...

hospital_food

New member
פרק מצויין

ללא ספק הפרק הכי טוב בעונה עד עכשיו,ובכלל, אחד הטובים בסדרה כולה. אהבתי!

אי לא יודע אם שמתם לב, אבל הקטע הכי

היסטרי וחזק בפרק הזה היה בהתחלה. רואים את הומר צופה בתכנית בטלויזיה על ההיסטוריה של האולימפיאדה ואז רואים את אולמפיאדת 1938 ואת ג´סי אוונס שמנצח את הצפלין של היטלר ואז רואים בקהל את היטלר מתעצבן. אח"כ עוברים לאולימפיאדה בשנות השישים באיזו מדינה דרום אמריקאית (נדמה לי מקסיקו) ורואים איזה קופץ למרחק שקופץ החוצה מהאיצטדיון ואז עוברים לקהל ורואים שם... את היטלר מתעצבן. זה ממש אנרכיסטי לחלוטין. אתם מבינים מה היוצרים מנסים להגיד - שהיטלר בעצם לא התאבד כשגרמניה הנאצית התרסקה אלא ברח לדרום אמריקה (כמו שהרבה נאצים באמת עשו) והמשיך לחיות בה. אתם קולטים את הגאונות של היוצרים? איזה אנרכיסטים!

חדף

New member
הם אוהבים לעשות את זה...

גם בפרק "בארט נגד אוסטרליה" יש את זה... כשבארט מתקשר לכל מני מדינות בחצי הכדור הדרומי, באחת מהן עונה לו היטלר. אגב, מקסיקו נמצאת בצפון אמריקה.

ƒire

New member
מה היה שם הפרק ?

לי יש YES ואני לא יכול לראות ואני רואה שהפרק הוא בדיוק מהסוג אני שאני אוהב. אז תוכלו להגיד לי בבקשה את שם הפרק?

ƒire

New member
או-קיי מצטער.

רק עכשיו שמתי לב שכבר אמרו את שם הפרק.

למעלה