עונת הגשם

עונת הגשם

יום אחד זה נפל התריס מעל לעין ראיתי שאני לבד בזה "משק הבית" פתחתי את העין הפנימית לשיח ולשמע וכן גיליתי מידית ישנה דממה רועמת יצאתי אל הפרוזדורים שבילי אפר חרשתי ותחת גשם של זיעה דבר אחר חיפשתי ויום אחד קרה דבר נתקלתי בה פתאום כל שהחלפנו זה מבט לפני הנשיקה מבט ארוך הזה הספיק כן הוא הדליק אותי אך מה אגיד לכם היום אין זה היה שלי לא, לא היה ולא יהיה רק חשק מדבר כאן תשוקה פעומת בחזה רכות, נוקשות ורפיון הולך אני לי בדרכי וכל טיפה לוגם עד תום כי הטיפות של בגרותי שונות מאוד היום אז בינתיים ידידי יצאתי שוב לצעוד אל תוך הערפלים לתוך התאבות וכשאשוב מנדודי נשב על חוף הים ואספר לכם כיצד ניסתי לגלות עולם

סילבסטר

New member
מה אגיד .... ../images/Emo11.gif ../images/Emo45.gif

תודה לך על התגובה לא ידעתי שהינך בשירה אכן צרות רבות ישנן מסתבר שהן משותפות לכולן כל אחד ודרכו האישית לפתור דבר שלם או חלקית לטקס עצה עם אחד או כמה אולי פעם אחת לקלוע למטרה להינות מן הדרך או מן ההשגה יש דבר מושלם כמו שהוא נברא לא לכל דבר יש הסבר או פיתרון ויש דברים שיקרו רק עם הרבה דמיון

אין בעד מה!!!!

תודה לך על האירוח של אתמול, Sorry שהיתי חייב לצאת מוקדם ממה שציפתי..... ושוב "עד שנפגש שנית"..... סגול

סגול..סליבסטר.... ../images/Emo5.gif

רגע רגע רגע... אני רוצה להבין משהו אם אפשר....
אני, שמחלקת לכולם כל הזמן שקים,כדים וסלסלות של כוכבים, או עוגיות שוקלד עם פצפוצי כוכבים...לא הוזמנתי למפגש??!! אוףףףףףף
לא נורא...ככה הם חייה של הגחלילית...מאירה כמה שיותר, וכמה שאפשר ובסוף...מזמינים לחגיגה את השפרירית בהירת הכנף
אז עכשיו.... אני יוצאת לי לטיסת הערב שלי..עם שק של עוגיות שוקלד ופצפוצי כוכבים... (תקנאו)ולבקר כמה חברות וחברים (יתוש ורוד כנף ושפרירית ירוקת שפם
) ואני אצפה בכם ממרחק... שיהיה לכם רק טוב!

רגע רגע!!! לאן את ממהרת!!!

שפריריות הן לא תחום התנסיותינו!!! גחליליות הן התחביב ופרט לכך כיצד ידענו שאת זמינה לריחוף מעל הלבנה? עדיין מודאג קצת, סגול

סגול ../images/Emo24.gif

אממממ תחביב נחמד יש לך!!! וריחוף...... תמיד...איך אתה חושב שאני טסה לי מעל העננים?! זו לא משימה פשוטה כלל וכלל
ותודות חמות על הדאגה!! רק טוב!!!!

למעלה