עונת בכורה שלי במנג'ר- מהפכה בבית"ר ירושלים.
אז ככה: חבר הוריד לי את המנג'ר והיום התחלתי, בשעה טובה, לשחק בו
. בבניית הסגל צצו כמה בעיות, והייתי שמח לקבל מספר עצות: שוער בעיקרון יש לי את טברטקו קאלה, אבל רציתי להחליף אותו בוינסנט אנייאמה. שימו לב מה הצעתי להם: עידן טל+אבירם ברוכיאן+עמית בן שושן+טברטקו קאלה+עומרי אפק+425 אלף ליש"ט. והם לא הסכימו
מה לעשות
אני ממש מת להשיג אותו... מישהו הצליח לקנות אותו פעם
לגבי שוער משנה- השוער ה-2 שלי הוא שגיא שטראוס. רציתי להביא את יהב יולזרי מבני יהודה תל אביב, אבל הוא מושאל להכח רמת עמידר רמת גן, אז הוא יבוא אליי רק בסוף העונה. בינתיים אני נשאר עם שטראוס, אבל למישהו יש הצעה אחרת
אני לא מת עליו... הגנה מגנים יש לי 4- יואב זיו וכריסטיאן אלבארז בימין, אלירן דנין ודוד אמסלם בשמאל. לגבי בלמים- יש לי 3 בכירים (אריק בנאדו, שמעון גרשון ותומר בן-יוסף). אני רוצה שיהיה לי גם בלם ישראלי צעיר כגיבוי. יש לי בנוער את יוני קים ושמואל קוזוקין, אבל אני לא מת עליהם. לשמיהו יש רעיון לבלם ישראלי צעיר
בינתיים אני עוקב אחרי דניאל רחמים מהפועל פתח-תקווה, נראה מה יקרה... קישור יש לי את דרק בואטנג (מקבל מלא הצעות ורוצה לעזוב, אני לא נותן לו), מילובאן מירוסביץ' (מושאל, אם לא ירשים יחזור בינואר לראסינג קלוב), מיכאל זנדברג, גל אלברמן ועומר בוקסנבוים שהבאתי ממכבי הרצליה. אני רוצה עוד 3 קשרים כגיבוי (קובי מויאל ואבי ריקן מושאלים, לצערי). אני לא מתלהב להשאיר את אבירם ברוכיאן ועמית בן שושן, וכרגע אני מנסה למצוא להם קבוצה. בינתיים חשבתי על אמיר טגה, ואלנטין ת'אודוריקה ועידן סרור, או על אפשרויות צעירות יותר- אלי זיזוב וגיא אסולין. מה אתם מציעים לי
התקפה יש לי את טוטו תמוז, חן עזריאל ואוהד קדוסי שהבאתי ממכבי פתח תקווה. אני מנסה למצוא חלוץ זר (לא מת על אנטונלי מארקווס רומולו) ובינתיים הצעתי ל-2- יאניק קאמאנאן ממכבי תל אביב וג'ורג' דאטורו מהפועל רמת גן, ושניהם סירבו לי בטענה שבגלל שאני צעיר הם לא חושבים שאני יכול להצעיד את הקבוצה להישגים, או משהו כזה. אני מנסה להחתים את אקאקי מיקוצ'דזה מהפועל נצרת עילית, אבל אני לא בטוח אם אני מעדיף את רומולו על פניו. יש לכם הצעה...:-\
אז ככה: חבר הוריד לי את המנג'ר והיום התחלתי, בשעה טובה, לשחק בו