עונת בכורה שלי במנג'ר- מהפכה בבית"ר ירושלים.

שומו

New member
עונת בכורה שלי במנג'ר- מהפכה בבית"ר ירושלים.

אז ככה: חבר הוריד לי את המנג'ר והיום התחלתי, בשעה טובה, לשחק בו
. בבניית הסגל צצו כמה בעיות, והייתי שמח לקבל מספר עצות: שוער בעיקרון יש לי את טברטקו קאלה, אבל רציתי להחליף אותו בוינסנט אנייאמה. שימו לב מה הצעתי להם: עידן טל+אבירם ברוכיאן+עמית בן שושן+טברטקו קאלה+עומרי אפק+425 אלף ליש"ט. והם לא הסכימו
מה לעשות
אני ממש מת להשיג אותו... מישהו הצליח לקנות אותו פעם
לגבי שוער משנה- השוער ה-2 שלי הוא שגיא שטראוס. רציתי להביא את יהב יולזרי מבני יהודה תל אביב, אבל הוא מושאל להכח רמת עמידר רמת גן, אז הוא יבוא אליי רק בסוף העונה. בינתיים אני נשאר עם שטראוס, אבל למישהו יש הצעה אחרת
אני לא מת עליו... הגנה מגנים יש לי 4- יואב זיו וכריסטיאן אלבארז בימין, אלירן דנין ודוד אמסלם בשמאל. לגבי בלמים- יש לי 3 בכירים (אריק בנאדו, שמעון גרשון ותומר בן-יוסף). אני רוצה שיהיה לי גם בלם ישראלי צעיר כגיבוי. יש לי בנוער את יוני קים ושמואל קוזוקין, אבל אני לא מת עליהם. לשמיהו יש רעיון לבלם ישראלי צעיר
בינתיים אני עוקב אחרי דניאל רחמים מהפועל פתח-תקווה, נראה מה יקרה... קישור יש לי את דרק בואטנג (מקבל מלא הצעות ורוצה לעזוב, אני לא נותן לו), מילובאן מירוסביץ' (מושאל, אם לא ירשים יחזור בינואר לראסינג קלוב), מיכאל זנדברג, גל אלברמן ועומר בוקסנבוים שהבאתי ממכבי הרצליה. אני רוצה עוד 3 קשרים כגיבוי (קובי מויאל ואבי ריקן מושאלים, לצערי). אני לא מתלהב להשאיר את אבירם ברוכיאן ועמית בן שושן, וכרגע אני מנסה למצוא להם קבוצה. בינתיים חשבתי על אמיר טגה, ואלנטין ת'אודוריקה ועידן סרור, או על אפשרויות צעירות יותר- אלי זיזוב וגיא אסולין. מה אתם מציעים לי
התקפה יש לי את טוטו תמוז, חן עזריאל ואוהד קדוסי שהבאתי ממכבי פתח תקווה. אני מנסה למצוא חלוץ זר (לא מת על אנטונלי מארקווס רומולו) ובינתיים הצעתי ל-2- יאניק קאמאנאן ממכבי תל אביב וג'ורג' דאטורו מהפועל רמת גן, ושניהם סירבו לי בטענה שבגלל שאני צעיר הם לא חושבים שאני יכול להצעיד את הקבוצה להישגים, או משהו כזה. אני מנסה להחתים את אקאקי מיקוצ'דזה מהפועל נצרת עילית, אבל אני לא בטוח אם אני מעדיף את רומולו על פניו. יש לכם הצעה...:-\

שומו

New member
שכחתי לציין-

משחק ראשון, סיבוב שני של מוקדמות ליגת האלופות, הפסד 3-1 לבסיקטאס באינונו, אחרי שהובלתי משער של זנדברג בדקה ה-2 ושלטתי במשחק ב-20 הדק' הראשונות. קאלה היה נהדר, אלברמן החמיץ כמו טירון, ואלבארז היה חור אחד גדול.

Cade Foster

New member
קח את טגה, בליינד

תוך עונה מכרתי אותו לסטנדארד ליאז' ביותר מ-5 מיליון דולר. עוד קשר שאתה תוכל למכור בעתיד בהרבה כסף זה ביברס נאתכו, ואם אתה רוצה שחקן שבעונה הראשונה יהיה באק-אפ ולא לאט יתפוס מקום בהרכב, קח את אור פישביין מהפועל פ"ת. שחקן שמתפתח במהירות ויעבור לאירופה בעתיד. חלוץ: קח את מיקה אאריטלו מ-Turun Pallosuera הפינית, שחקן שאתה יכול להשיג ב-100 אלף ולמכור בקרוב ל-10 מיליון. אגב, אל תשאיר שחקנים בכוח, אם בואטנג רוצה לעבור לאירופה תן לו (אבל אל תתפשר על גרוש פחות מהמחיר המקסימלי שאפשר למכור אותו, לא יודע בדיוק מהו), יש אופציות לא פחות טובות ממנו (אלכסנדר טטאיי/פר סיליאן סקיילבראד מרוזנבורג, מרקו מאטיץ' מהירנביין, רנאטו ממכבי חיפה, לוקאש גרגולה מ-Belchatow הפולנית ויש עוד הרבה שחקנים שהצלחתי להחתים במכבי חיפה, אז בבית"ר על אחת כמה וכמה אפשר להחתים...)

שומו

New member
לא נראה לי שאני אביא מחליף לבואטנג אם וכאשר

הוא יילך. בשביל זה יש לי את אלברמן ובוקסנבוים, ועוד מויאל יחזור מהשאלה... את המקום שלו אני אוציא על בלם זר, אני חושב. נראה לי דוגלאס דה סילבה מהפועל כפר סבא.

Cade Foster

New member
חשוב שתבין

שלא כל שחקן שנראה טוב במציאות טוב גם במנג'ר. בוקסנבוים הוא לא השחקן שיוביל אותך לאליפות. גם לא דה סילבה. אפשר למצוא שחקנים טובים מהם בהרבה. דווקא בעמדת הבלם אני ממליץ לך להביא לעונה הבאה את זאב חיימוביץ'. שחקן שגם בגילו עדיין יכול להמשיך להשתפר, ההגנה שלי איתו יחד עם קינן באמצע ספגה 11 שערים ב-23 משחקי ליגה!

שומו

New member
בינתיים בוקסנבוים גיבוי לא רע מהספסל.

הוא ממש לא אמור להוביל אותי לאליפות, הוא אמור להוריד את העומס מאלברמן, בואטנג, זנדברג ומירוסביץ'. במחזור הראשון של גביע הטוטו הפסדתי בחוץ 3-2 לבני יהודה. הם כבשו את כל 3 השערים שלהם ב-5 הדקות האחרונות של המחצית הראשונה, ואני חזרתי במחצית ה-2 עם שערים של אלברמן וטוטו תמוז. לקדוסי נפסל שער חוקי, אבל לפחות הוא בישל את ה-2...

Cade Foster

New member
זנדברג ומירוסביץ' אמורים לשחק בצדדים...

אז בוקסנבוים אמור להוריד את העומס מאלברמן ובואטנג אם כבר (איפה עידן טל? השחקן הישראלי הכי טוב בליגה... נפלאות המנג'ר)

שומו

New member
בוקסנבוים יכול לשחק גם בימין, ככה שהוא מוריד

עומס גם ממירוסביץ'. בצד שמאל של הקישור יש לי רק את זנדברג (ודנין) ובגלל זה אני שוקל להביא את עידן סרור... לגבי עידן טל- אני ממש לא רוצה אותו בקבוצה שלי, אני כרגע מחפש לו קבוצה. את ברק יצחקי השאלתי לגטאפה, אחרי שחצי אירופה רדפה אחריו (כולל אולימפיאקוס פיראוס, אנדרלכט, טורינו ולנס).

שומו

New member
התותח בדרך למכבי חיפה תמורת 170 אלף ליש"ט.

ועמית בן שושן הושאל למכבי פתח תקווה.

aviv19945

New member
בלי להעליב: חרא של קבוצה.

קודם כל תביא את השוער הזה: Nicolas Tauber. אם אתה לא מוצא אותו אז תכתוב רק טאובר. שוער ארגנטינאי עם אזרחות ישראלית. שוער חיה עם ריפלקסים אדירים יכול להתמודד ברמה של אניימה ואפילו יכול להיות יותר טוב ממנו. אז קח אותו בחשבון כי הוא גם לא יתפוס לך מקום של זר. שוער שני תישאר עם שגיא שטראוס ויולזרי. בהגנה: בצד שמאל, בעונה הראשונה תישאר עם דנין ואמסלם, כי לפי דעתי תן לאמסלם לפרוש בכבוד, ולא בתור מחליף רביעי לעמדת המגן. בימין יש לך מגן טוב- אלבארז וזיו טוב בתור גיבוי, אבל תנסה להביא על העונה הראשונה, כי אז המחיר הכי זול: את יובל שפונגין. תוכל למכור אותו במיליונים לאירופה בעוד כמה שנים.... בקשר לעמדת המגן, תעיף את בנאדו לכל הרוחות, ותקנה את דקל קינן/אבי יחיאל(בתחילת העונה הוא פצוע למספר חודשים). קישור: בוקסנבוים? מה לעזאזל הוא עושה בבית"ר ירושלים? אולי אתה חושב עליו בתור גיבוי אבל ברוכיאן עולה עליו פי כמה וכמה ועוד הוא צעיר, אז תעיף את בוקסנבוים לכל הרוחות, שחקן ברמה של מכבי הרצליה... אל תנסה להביא כל מיני שחקנים מהליגה שלנו, בשביל מה לקנות גיבויים? זאת טעות כשמה אמ אתה קונה אותם בשביל שישבו על הספסל? נו באמת... שחקנים קונים או להרכב או שחקנים צעירים, לא גיבויים. בן שושן, אמיר טגה, בירם כיאל, וגיא אסולין יתאימו לך בתור שחקנים צעירים טובים שיתפתחו ליותר טובים. הם יספקו לך את "הגיבויים" שאתה צריך... גם עכשיו וגם בעוד מספר שנים. עידן טל יכול לעשות לך עונה נפלאה בעונה הראשונה, למה למכור אותו ועוד פחות מ-200 אלף ליש"ט? שים אותו באמצע יחד עם בואטנג ואלברמן ויהיה לך מרכז קישור מעולה. לשיפוטך. התקפה: טוטו תמוז, חן עזריאל, ברק יצחקי(למה לעזאזל הוא בהשאלה בקבוצה אחרת???), רומולו, ובן שושן(רואה, אתה אפילו לא צריך את קדוסי), יהוו לך התקפה אימתנית וחזקה שכל קבוצה בליגה/מספר קבוצות מאירופה, ישקשקו ממנה. אז למה להעיף את רומולו? הוא חיית פרא במנג'ר מבחינת גולים.... ואל תחשוב להביא שחקנים ממכבי ת"א והליגה הלאומית כשיש לך סגל שחקנים כזה(אלא אם כן הם ממש טובים...), כי זהו סגל כשרוני ביותר החלקו, ובחלקו מנוסה ומוצלח ביותר. חפרתי אז תיקח לתשומת ליבך ותעדכן אותנו מה עשית. בהצלחה!

יילדון16

New member
כנס

קודם כל תרשה לי לגחך מכבי הרצליה הציעו לי את עומר בוקסנבוים בתמורה לעדי סבג שבכלל לא בניתי עליו ולא הסכמתי לעסקה הזאת.. חרא של שחקן(ואני המנג'ר של הפועל, לא של ביתר) דבר שני אם יש לך תקציב כמו של ביתר ואתה רוצה להביא בלם זר אל תביא בלם זה מהליגה.. תביא בלם זר ברמה גבוהה מקבוצת תחתית בליגה הספרדית או האנגלית. דבר שלישי אם אתה רוצה חלוץ שיהיה לך חלוץ שלישי קנה את ליאור אסולין הוא סוס במנג'ר...

שומו

New member
יהב יולזרי../images/Emo35.gif הוא מושאל מבני יהודה תל אביב

להכח רמת עמידר רמת גן. חשבתי על טגה ואסולין. אגב, ניקולאס טאובר היה בעבר במכבי נתניה. שיחקת עם אבי סטרול
אני שוקל להשאיל אותו...

שומו

New member
בסוף החתמתי את

דור מלול, עידן סרור וגיא אסולין. מור אפרים עבר לאשקלון בהעברה חופשית ובן פישמן ויוני קים שוחררו. במשחק העונה ניצחתי את חיפה 2-0 (גרשון וקדוסי, שעלה כמחליף וכבש את שער הבכורה שלו מבישול של מלול, שעלה גם הוא כמחליף להופעת הכורה שלו), אבל הפסדתי את המקום הראשון להפועל ת"א אחרי 4-3 דרמטי במיוחד (שלושער לטוטו תמוז). אנסה להעלות תמונות אח"כ.

למעלה