זה לא משנה האם זה מסוכן או לא זה החוק גם לנסוע 100 במקום 90 לא מסכן אף אחד אבל אסור.
S Sup1 New member 26/2/06 #24 זה לא משנה האם זה מסוכן או לא זה החוק גם לנסוע 100 במקום 90 לא מסכן אף אחד אבל אסור.
D danihashamen New member 26/2/06 #31 ואני בטוח שאתה לא עושה אף פעם דברים כאלה.. בכביש של 90, אתה נוסע על 90.. אתה נוסע תמיד בנתיב הימני.. תעשה לי טובה, תפסיק לנסות להיות צדיק ולהוציא את כולם כמו מפגרים, אתה היחיד שיוצא פה לא בסדר.
ואני בטוח שאתה לא עושה אף פעם דברים כאלה.. בכביש של 90, אתה נוסע על 90.. אתה נוסע תמיד בנתיב הימני.. תעשה לי טובה, תפסיק לנסות להיות צדיק ולהוציא את כולם כמו מפגרים, אתה היחיד שיוצא פה לא בסדר.
W wil New member 26/2/06 #27 דווקא עם ביטוח חובה אין בעיה כאן. היה כבר פס"ד שקבע שיש ביטוח חובה אפילו אם נוסעים ללא מלווה כשצריך.
D danihashamen New member 25/2/06 #22 טסט מחדש ז"א להתחיל אצל מורה שוב? או שאפשר לעבור טסט על האוטו שלך?
C costaet New member 25/2/06 #23 טסט מחדש אי אפשר לעשות על האוטו שלך, אלה עם כן הוא מותאם לכך ויש רישוי מתאים. אבל הכוונה היא טסט מחדש דרך מורה. השאלה היא האם צריך 28 שיעורים מינימום?
טסט מחדש אי אפשר לעשות על האוטו שלך, אלה עם כן הוא מותאם לכך ויש רישוי מתאים. אבל הכוונה היא טסט מחדש דרך מורה. השאלה היא האם צריך 28 שיעורים מינימום?