עונש מרצון בחדר 303

yohi243

New member
עונש מרצון בחדר 303

לאחר שאישתי תפסה אותי מטרידאת החברה הטובה שלה עד כדי כפייה יצאתי מהבית והחלטתי לנסוע לאילת יושב בבריכה לי זוג בוגרים בגיל שישים נראים טוב מפה לשם שואלת אותי האישה אם אני פה לבד סיפרתי לה ואז היא ניגשה אלי ונתנה לי סטירה מגיע לך עונש כלבה והבעל ששמע ניגש אלי והחזיק בחבילה שלי הבולטת בחוזקה ואמר צריך לקשור לך אותו ולתת לך להרגיש מה זה כפייה
קמו ועלו לחדר האישה אמרה לי אם אתה מעוניי תבוא לחדר 303
ההמשך יבוא ,,,,,,

yohi243

New member
עונש מרצון ההמשך

כל גופי רעד והחרמנות עלתה לי לא לקח הרבה זמן והייתי ליד דלת חדר 303 נקשתי בדלת והדלת נפתחה כנס כלבה הבעל פתח את הדלת והאישה ישבה על המיטה בוא מתוק היא פיסקה את רגליה ןהספיקה כבר להוריד את הבגד ים הבעל תפס את ראשי והוריד אותו לכוס שלה תתחיל ללקק כלבה והתחלתי לאכול את כל הכוס שלה אני רוצה לסגור לך את העניים ולא חיכתה להסכמה וכבר כיסתה את עיני בגופיה שלה היא יושבת בראש המיטה ואני נשכב על הבטן וראשי בכוס שלה עם עיניים עצומות רגשות עזים חשתי ואז ההפתעה הגיעה בזמן שאני ירד לה הבעל קשר בידינות יד אחת ואחרכך את השניה עבר לרגליי וגם אותם קשר כל אחת בחוט נפרד מושך את ידי וקושר כל אחת לצד אחר של המיטה וכך את שתי רגלי ואני במרוצה מלקק ומתגרה מהגניחות שלה ופתאום קמה מהמיטה ושניהם משכו את החבלים ומצאתי את עצמי שוכב על הבטן מפוסק בשני רגלי ובשני ידי ואז אמרה האישה עכשיו תרגיש מה כפייה .......

ספנק

New member

למעלה