עונות מוקדמות

Nimitzion

New member
עונות מוקדמות

שלום לכולם, ראיתי את עונה 5 ונדבקתי. ראיתי כאן כל מיני תכתובות על אפשרויות הורדה וכיו"ב אבל הבנתי שזה big no no בפורום אז אם מישהו יוכל לשלוח לי מסר מאד מאד אודה. מאוד מאוד מאוד תודה

steelwater

New member
ברוך הבא!

ספר לנו קצת על עצמך. שולחת לך מסר.

Nimitzion

New member
תודה

מי אני? אני בן 34 (כן כן - אלוהים ישמור) מפ"ת. האמת שכל נושא הפורומים וכיו"ב הוא לא משהו שאני מורגל אליו או מתעסק איתו בד"כ אבל פשוט נדבקתי ונסחפתי לסדרה ורציתי קצת לראות מה חושבים אנשים אחרים שהיא מצאה חן בעיניהם. מסתבר שיש לא מעט כאלה. לא יודע להסביר למה בדיוק נתפסתי כ"כ לזה. נראה לי שאולי בגלל שיש ב- scrubs איזו ילדותיות נהדרת לא? ד"א לא יודע אם זה באמת מבוסס על בית האלוהים כמו שראיתי שכתבו כאן אבל גם אם לא זה ראש מאוד דומה. זהו נראה לי

steelwater

New member
יש לה בהחלט ילדותיות נהדרת!../images/Emo140.gif

אני מסכימה אם זה. וגם ההומור שנון, הכתיבה נהדרת, המשחק מצויין ויש מוסיקה מדהימה ברקע. אלו חלק מהסיבות שגורמות לסדהר הזאת להיות גאונית. אני חושב שזה כן מבוסס על הפסר למרות שאני לא באמת יודעת. מה שכן, אני ממש רוצה לקרוא את הספר הזה.

Angelus

New member
ברוך הבא!

אם אתה תצטרך עזרה נוספת, פנה אלי במסרים. וכעת אני אשאל, כי אין לי כח לחפש בגוגל, מה זה בית האלוהים ואיך בדיוק זה מזכיר את סקראבס? תשתף אותנו, נשמע מעניין. וזה בסדר, כולנו נתפסנו בסדרה.. לא יודעים איך, זה פשוט קרה.

Nimitzion

New member
בית האלוהים

בית האלוהים = ספר מאת סמואל שם על סטודנטים לרפואה. אני לא זוכר באיזו סיטואציה הם מגיעים לביה"ח לדעתי בסטאז'. ספר מאוד מיוחד עם המון זוויות לא קונבנציונליות וחצי לא שפוי אפילו. סתם דוגמא - יש שם ניתוח מאוד מסובך שתוך כדי ביצועו מתקיימים אקטים כאלו ואחרים בתחום המיני. זה מתחיל מאוד רציני בתיאור הניתוח ותוך שניות מתדרדר (או משתפר) לסצינה הזויה לחלוטין. אלא שכאן זה לא daydream של JD. לא ממש אותו דבר כמו scrubs קצת יותר כבד וקצת יותר מטורף אבל דומה בקונספט. האמת שקצת פשפשתי בהתכתבויות קודמות כאן ראיתי דיון ארוך על זה...

Angelus

New member
הבנתי.

[אגב, התמונה מטרידה
] תודה על ההסבר. האמת, שווה נסיון קריאה.

guanyin

New member
דווקא לי זה מאד הזכיר את הספר

אין לי ספק שיש השפעות, וגם הרבה מילים שאולות. אגב - גם אני מתחילה להתמכר לסדרה עכשיו...

ayal276

New member
לא צזכיר את בית האלוהים!

שלום כולם אני קורא חדש כאן בפורום (אבל מכור לסדרה כבר כמה חודשים), ואני גם סטודנט לרפואה (עוד כמה חודשים מתחיל סטאז) וגם קראתי את בית האולהים ואני לא חושב שהסדרה מבוססת על הספר ברור שכל דבר מתחיק שיכתב/יצולם/ישוחק/יומחז שקשור ברפואה יתקשר באיזוןשהיא צורה לבית האלוהים אבל ספציפית סקראבס מבוססת (לדעתי האישית וחסרת האחריות) של המפגש המאוד היררכי רופא בכיר שאמור לדעת הכל - רופא זוטר שתכלס לא יודע כלום חלק מהסיטואציות בין ג'י די לטרק קרו לי בווראציה אחרת במהלך הלימודים (וחברה שלי כל הזמן אומרת לי שאני וחבר שלי עוד יותר זוג מהם) אבל נראה לי שהבסיס לסדרה הוא הקונספט של המפגש בין העמדות של הרופאים בכירים מול זוטרים אם אני חושב על זה בעונה השלישית (נדמה לי) יש קטע שיש ביקור עם קלסו והסטאזר של אליוט כל הזמן מפקשש דברים ובוב שואל אותו יש משהו שאתה כן יודע לעשות טוב והוא עונה לו שהוא יודע להיות humen bit box ומדגים. זה מצחיק לראות את זה אבל תאימנו לי זה הרבה יותר מצחיק לראות את זה במציאות - ויצא לי להיות נוכח בביקורים שבהם סטודנטים וסטאזרים (ובמקרים נדרים גם מתמחים) עשו דברים הרבה יותר מביכים. שיהיה שבוע נחמד! אני גם רוצה שישלחו לי מסר על איך אפשר לראות כל מיני דברים שאסור לדבר עליהם בפורום

למעלה