עונה =)

עונה =)

אה וכן, אני חדשה !! 1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? תל אביב 2. ולבן? אהמ לא זוכרת 3. איזו חיית מחמד יש לכם? שתי כלבות קוצ'יות כאלו 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? סופסוף ופושקין 5. אוהבים את חיי בית הספר? בערך .. 6. כמה חברים טובים יש לכם? הרבה 7. אוהבים את המשפחה? כן 8. סדר או בלאגן? בלאגן חח 9. קניון או חוף הים? קניון 10. דפדפת או מחברת? מחברת 11. אוהבים לארגן? לא 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) יומן 13. שיר אהוב? כל מיני אבל בעיקר "עוד סיפור אחד של אהבה" 14. סוג מוזיקה אהובה? הכל מהכל 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? ^^ 16. מה אורך השיער שלכם? בינוני 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? פעמיים - שלוש 18. אוהבים צמחים? לא ממש 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? פראי - ג'ונגל 20. סרט אהוב? הרבה 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? שניים 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? עצמי בעיקר 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? קצרות מוות 24. אתם גוזזים ציפורניים? בערך 25. אוכל אהוב? אני שמנה 26. קינוח אהוב? מאוד שמנה .. 27. שיעור אהוב? אהמ חינוך 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? לא ממש 29. מה תרצו ללמוד בה? פסיכולוגיה 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? לא יודעת 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? אמפי3 או 4 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? חום בהיר בהיר 33. נוהגים לצבוע אותו? לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? טיפה יותר בהיר משלי 35. אוהבים צמידים? לא 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) לא 37.אוהבים ספורט? ללאא 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? כן 39. ושל ההורים? לא 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? לא 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? לא אני 42. בני כמה אתם? 13 עוד חודש 43. מחכים שיצא הספר האחרון? לא

ברוכית../images/Emo24.gif ../images/Emo14.gif

אני חן, בת 11 מירושלים... ולא נורא, פעם הבאה תשרשרי
.

למעלה