וואי את רצינית?
זה היה פרק מעולה! אחד הפרקים המקסימים, והכי לא פילר. אני אעתיק לפה מה שכתבתי בדיון על הפרק בפורום טלוויזיה:
חיכיתי לפרק הזה ממתי ששוחרר התקציר שלו, ולא התאכזבתי! אחד הפרקים המקסימים
קאס היה פשוט חמוד הפרק, ונורא אהבתי איך שהציגו את האנושיות המתפתחת שלו (בניגוד לפרק הקודם שהוא היה, שם זה היה מוזר ולא בדמות) מהסצנה שלו עם הקפה והיי פייב שהייתה מתוקה ונוגעת ללב, דרך כל העבודה שלו בתחנת דלק, העובדה שמישהו חיצוני סוף סוף מחמיא לו ומעריך אותו בגלל האופי והלב הרחב שלו.
גם כל הקטעים של קאס עם דין היו מקסימים, ממש אהבתי את המשחק של שניהם בסצנות, קאס פגוע וכועס, דין מנסה לפייס אותו ולשכנע אותו לבוא איתו. את השיחות שלהם
את העובדה שקאס מפחד, והוא פגוע, ועצוב. נורא אהבתי איך שדין מתנהג איתו, את העדינות והידידותיות ואת זה שבסה"כ הוא פשוט רוצה שקאס יהיה שמח ושיהיה לו טוב (אפילו שרואים שהוא רוצה שקאס יחזור לבונקר, אבל לא יכול...)
כל הסצנה שדין מקפיץ אותו לדייט ומייעץ לו והפרח שקאס קוטף ביוזמתו ואח"כ מסמן לדין להתעופף משם כמו ילד שאמא שלו מקפיצה אותו לדייט מביכה אותו היה פרייסלס
והבייביסיטר, הו, הבייביסיטר. לשניה זה ממש שעשע אותי ואז ההבעה על הפנים של קאס כשהוא קולט די שבר אותי, מסכן קטן! כל הפרק רציתי לחבק אותו. וכשהוא שר לתינוקת נמסתי סופית
גם ממש אהבתי שהתייחסו לרצון של קאס להתאבד/שחשב שלא מגיע לו לחיות שהעלו בעונה הקודמת. ואת העובדה שבסופו של דבר הוא כן בחר לחיות, אפילו בתור בן אדם.
הסצנה של דין וקאס בסוף גם היא הייתה עצובה ונהדרת ואע אני אוהבת את השניים האלה כל כך
הו, ואפרים היה קריפי. אני מניחה שרוצח פסיכוטי זה הטייפ קאסט של השחקן בהתחשב בעברו בנקמה (ואיפה עוד הוא היה? הוא היה מוכר לי והקריפ אותי מהרגע הראשון שראיתי אותו בנקמה)
הו, וקראולי, סאם וקווין. אני הזכרתי כמה אני אוהבת את קראולי ואת מארק שפרד? בין הדמויות האדירות! ומה הקטע בסוף עם הדם? הוא התמכר לדם אנושי? יש לו תוכנית נסתרת (סביר)? אעע מחכה לראות.
הו, ואבאדון גם אדירה.
בקיצור, הפרק היה פרק חשוב בarc (לא יודעת את המילה המדויקת בעברית לזה... קו עלילה?) של קאס העונה, והיה ממש חשוב שהתייחסו למה שהתייחסו, ובכלל קאס הוא דמות שאני נורא נורא נורא אוהבת ואני נורא רוצה לחבק אותו ולכרוך אותו בשמיכה ולתת לו שוקו חם
אחת הסיבות אני אוהבת את הסדרה הזאת כל כך, זה לא רק בגלל הפרקי עלילה שקשורים במיתולוגיה הסדרה, ובאקשן. אני אוהבת את זה מאוד, אבל התאהבתי בסדרה בגלל הדמויות שלה, בגלל דין וקאס וגם סאם, אז כן, מבחינתי פרקים שעושים בתהליך הרגשי והפסיכולוגי שהדמוית עוברות הם לא פרקי פילר, הם פרקים חשובים. והפרק הזה היה חשוב בקטע הזה.
פרקי פילר זה פרקים כמו סלאמבר פארטי שמתואר בו סיפור אחר לגמרי (אם כי גם שם התעסקו קצת בעלילה הכללית עם כל המחשב, ואיזיקיאל) והפרק הקודם עם דין הכלב שהיה פרק פילרי לחלוטין (אבל גם מאוד מהנה אם יורשה לי להגיד). אבל הפרק הזה לא פרק פילר... לא כל פרק אמור להתעסק בנוולים. מצב רגשי ונפשי זה לא פחות חשוב, במיוחד בסדרה הזאת. ואם את חושבת שבגלל שהפרק התמקד בקאס אז הוא פילרי? קאס חשוב בסדרה הזאת, במיוחד בעונה הזאת, לא פחות מסאם ודין. נכון שהם האחים והם הראשיים וכל הסדרה התחילה מהם. אבל הסדרה מתבגרת וזה חשוב ואני שמחה על זה. וקאס חשוב, לדמויות ולנו. ו... זהו.