מה שהפריע לי
זה שלרגע הרגיש לי שהם התבלבלו עם OUAT, שזו סדרה שאני ממש אוהבת אבל מספיק אחת כזאת. נכון שעל טבעי תמיד ערבבו אגדות ומיתולוגיות בסדרה, אבל נראה לי שהפעם הם קצת חצו את הקו בקשר לנושאים שעליהם הם מבססים את הפרקים שלהם. כי אם הקוסם מארץ עוץ, אז באמת למה לא פיטר פן ושלגיה?..
אבל חוץ מזה, ממש חבבתי את הפרק! צ'ארלי כייפית כמו תמיד, ודמות שקל להזדהות איתה. ממש קל לי להבין איך מישהי כמוה, שגם ככה מעבירה חלק גדול מחייה בעולמות דמיוניים, לא יכולה להתנתק מהציד, ובטח שלא יכולה להגיד לא לטיול במקום כמו *עוץ*. אני אוהבת גם שמכירים לנו עוד מהמערה שלהם, והמוסך שלהם עם כל המכוניות הישנות היה ממש מגניב.
הבדיחה של דורותי עם בתים ("בתים זה אוברייטד") הייתה צפויה, אבל עדיין שעשעה אותי
וכמובן שאהבתי את כל האזכורים לסרט הקוסם מארץ עוץ ולוויקד.
בצד השלילי של הפרק:
המעבר לשחור לבן בקטעי העבר היה מיותר ולא מובן בעיני.
עוד משהו שאני לא ממש אוהבת זה שהמחשב הענק שם עובד על קסם. נראה לי שבבאפי אמרו פעם שזה תמיד רעיון רע לערבב בין טכנולוגיה/מדע וקסם, כי הדברים האלה לא נועדו להשתלב, (אם כי גם שם כמובן ערבבו בניהם, למשל כשווילו השתמשה בכוחות שלה כדי לפרוץ למחשבים משטרתים וכאלה
). בכל מקרה, זה תמיד מרגיש לי מוזר. אם כבר קסם, אז למה כל החוטים והכפתורים האלה קשורים? אני יודעת שזה ניטפוק ולא באמת משנה לכלום, זה סתם משהו שעבר לי בראש והפריע לי קצת בצפיה.