עונה 9 פרק 4

riktal

New member
עונה 9 פרק 4

כרגיל לא לשכוח לסמן ספוילרים בפקודה!!!

נו באמת

דורותי ניסתה בעבר הכל כדי להרוג את המכשפה, אבל היא לא חשבה אז להשתמש בנעליים?

משי22

New member
למה לעזאזל

שמישהו יחשוב על להשתמש בנעלים כדי להרוג את המכשפה? אם כבר, מוזר שעכשיו פתאום זה עלה לה רק כי צ'ארלי אמרה משהו על זה שאבא שלה שם רמזים בספר.

וחוץ מזה, הנעלים בספר לא היו אדומות

We Are Infinite

New member
מאכזב

מעולם לא שמתי לב למשחק של מישהו או לבימוי של פרק (רק בסרטים בהם הבימוי היה אמור לגרום אי נוחות, או במקומות שהן המצלמה רעדה כל כך שחשבתי "מה אתם מטומטמים?") אבל הפרק, באמת ששמתי לב לשני הדברים, מה שאומר שזה היה פרק גרועעעעעע.

כל הפרק הפריימים קפצו אחד מהשני, מצד אחד של הפנים לצד השני, ולא נתנו להתמקד במשהו אחד ליותר משניה אחת. אבל אפילו זה לא משתווה למשחק המחפיר של השחקנית של דורותי. כאילו, יש לה את זה בפחות טבעי??! הדרך בה היא עמדה, דיברה והשתמשה בידיים במשפט גרם לי לפלאשבקים לעונה השישית כשסאם ודין ניסו לשחק בFRENCH MISTAKE. לפחות היציבה שלהם הייתה יותר טבעית משלה.
ושלא נדבר על הבחור הצעיר המתלהב מהפלאשבקים בשחור לבן (שזה מטומטם אגב. היינו מבינים גם אם זה לא היה בשחור לבן, ואז הקטע עם העיניים הירוקות לא היה יוצא כזה מפגר). זה פשוט... הוא השאיר אותי בלי מילים מרוב שזה היה מטומטם וכל כך FAKE.

בקיצור, מאכזב. מאוד מאוד מאכזב.
מקווה שהעונה תשתפר.

משי22

New member
מסכימה איתך

בקשר לבימוי. בקשר למשחק של דורותי, הוא דווקא לא ממש הפריע לי. לא שהיא הבריקה, אבל אני לא חושבת שזה היה גרוע כמו בFRENCH MISTAKE, דווקא.

משי22

New member
מה שהפריע לי

זה שלרגע הרגיש לי שהם התבלבלו עם OUAT, שזו סדרה שאני ממש אוהבת אבל מספיק אחת כזאת. נכון שעל טבעי תמיד ערבבו אגדות ומיתולוגיות בסדרה, אבל נראה לי שהפעם הם קצת חצו את הקו בקשר לנושאים שעליהם הם מבססים את הפרקים שלהם. כי אם הקוסם מארץ עוץ, אז באמת למה לא פיטר פן ושלגיה?..

אבל חוץ מזה, ממש חבבתי את הפרק! צ'ארלי כייפית כמו תמיד, ודמות שקל להזדהות איתה. ממש קל לי להבין איך מישהי כמוה, שגם ככה מעבירה חלק גדול מחייה בעולמות דמיוניים, לא יכולה להתנתק מהציד, ובטח שלא יכולה להגיד לא לטיול במקום כמו *עוץ*. אני אוהבת גם שמכירים לנו עוד מהמערה שלהם, והמוסך שלהם עם כל המכוניות הישנות היה ממש מגניב.
הבדיחה של דורותי עם בתים ("בתים זה אוברייטד") הייתה צפויה, אבל עדיין שעשעה אותי

וכמובן שאהבתי את כל האזכורים לסרט הקוסם מארץ עוץ ולוויקד.

בצד השלילי של הפרק:
המעבר לשחור לבן בקטעי העבר היה מיותר ולא מובן בעיני.
עוד משהו שאני לא ממש אוהבת זה שהמחשב הענק שם עובד על קסם. נראה לי שבבאפי אמרו פעם שזה תמיד רעיון רע לערבב בין טכנולוגיה/מדע וקסם, כי הדברים האלה לא נועדו להשתלב, (אם כי גם שם כמובן ערבבו בניהם, למשל כשווילו השתמשה בכוחות שלה כדי לפרוץ למחשבים משטרתים וכאלה
). בכל מקרה, זה תמיד מרגיש לי מוזר. אם כבר קסם, אז למה כל החוטים והכפתורים האלה קשורים? אני יודעת שזה ניטפוק ולא באמת משנה לכלום, זה סתם משהו שעבר לי בראש והפריע לי קצת בצפיה.

חשבתי שאני היחיד

גם לי עלה בראש OUAT, ששם יש המון יקומים/עולמות של אגדות, אבל עד עכשיו בעל טבעי לא היה אף מימד אחד למעט כדור הארץ, גן עדן, גיהנום וכור המצרף.

משי22

New member
אני חושבת

שיש בעל טבעי אזכור למימדים נוספים בפרק של ה- FRENCH MISTAKE, אבל אני די מדחיקה את הפרק הזה, אז אני לא ממש בטוחה איך הם הסבירו את היקום ההוא.

חשבתי שבלתאזר יצר אותו

ראינו שיש לו כישורי בריאה די נרחבים כשחשבנו שהוא טריקסטר

משי22

New member
יש מצב

כמו שאמרתי אני די מדחיקה את הפרק... ראיתי אותו רק פעם אחת מזמן, ואני לא זוכרת בדיוק מה הלך שם

שירטע

New member
בטח שהיה

עולם הפיות, למשל. גם בפרק בעונה השישית וגם בפרק של הLARP עם הפיה גילדה שמישהו הביא כדי להרוג אנשים.
אלו לא פרקים הגיונייים במיוחד, אבל הם פילרים כיפיים ולא באמת מתקשרים לעלילה שלא אישית לא באמת אכפת.

משי22

New member

את זוכרת אולי עוד אזכורים למשהו כזה חוץ מעולם הפיות? אני כל הזמן מרגישה שיש עוד משהו שאני שוכחת, ולא מצליחה להזכר...

שירטע

New member
היו כל מיני מציאויות חלופיות

שכל מיני ישויות בראו. נגיד המציאות החלופית בה שדין מגיע אליה בהשפעת הג'יני שאמא שלהם עדיין חיה? אבל זו יותר הזיה ממש מושקעת. או עולם הטלוויזיה של גבריאל. או העולם בו דין הוא דין סמית' מנהל חברה וסאם הוא אחד העובדים - שזכריה יצר. אבל עולמות ממש? לא זכור לי חוץ מזה. וראיתי את כל ה8 עונות ממש לאחרונה, אז

שירטע

New member
ואגב אני מופתעת שכולם פה לא אהבו פרנץ'מיסטייק

אחד הפרקים המצחיקים. נכון שהוא לא הגיוני בעליל אבל למי אכפת? זה פרק שבירה של הקיר הרביעי והוא היה אדיר. ורק הסצנה של ג'נסן-משחק-את-דין-משחק-את-ג'נסן-משחק-את-דין (וכנ"ל ג'ארד וסאם) הרגה אותי. אוי, ומישה

משי22

New member
אני לא בטוחה שכולם

לא אוהבים. דווקא זכור לי שכשהפרק שודר התגובות כאן היו די אוהדות.

אני לא אהבתי, כי בעיני הרעיון של שבירת הקיר הרביעי עם המעריצים היה מעולה ב418 והגיע לשיא ב501 ו509, אבל מכאן והלאה הוא מיצה את עצמו והפך למעיק. הפרק הזה במיוחד לא הצליח להצחיק ובשבילי הוא היה די מביך. בכלל עונות 6-7 הן העונות הפחות האהובות עלי, אז יכול להיות שזה גם הושפע מפרקים לפני ואחרי והאווירה הכללית הזכורה לי מהעונה

שירטע

New member
נכון שזה היה הכי טוב בעונות 4-5

אבל זו הייתה שבירה... אחרת של הקיר הרביעי. וזה לא היה גאוני מבחינת תסריט, אבל המשחק של ג'נסן, מישה וג'ארד עשה את הפרק להורס

אבל כן אני מסכימה איתך שעונות 6-7 (יחד עם העונה הראשונה) הן העונות הפחות טובות, כי שרה
עונה 7 הייתה ממש מחרידה אבל לעונה 6 דווקא היו פרקים טובים וחוץ מכמה קווי עלילה שממש סבלתי מהם (הכמה פרקים הראשונים, בדגש ענק על קו העלילה הטיפשי והמעיק של ליסה ובן שגרם לי לשריין לי פח אשפה כדי לא להקיא על כל הרצפה מהזוועות) ואיך שהחליטו להפוך את קאס לבאד גיי בכל מחיר וגרמו לי לרצות להרביץ לדין ובאופן כללי למרר בבכי בשלושת הפרקים האחרונים בכל הסצנות שלהם - חוצמזה, כן נהנתי מהעונה. (עונה 7 זה סיפור אחר והיא הייתה מזעזעת ובואי לא נדבר עליה כי אני מכחישה את כולה)

ממ חפרתי

למעלה