עונה 9 פרק 2

riktal

New member
עונה 9 פרק 2

לא לשכוח את ה-

We Are Infinite

New member

האמת? פחות טוב מהפרק הקודם. כן, היה קטע מרגש וזה, אבל סה"כ.. די מאכזב. יותר מדי קראולי אולי? באמת שזה מתחיל להיות קצת מאוס.

ולמרות שהתלהבתי מסאם עם כנפיים, זה קצת לא הגיוני- כל הקטע הוא שהמלאכים איבדו את הכנפיים שלהם...

משי22

New member
אהבתי את הפרק

הרבה אקשן, ושמחתי לראות שוב את קווין.

אהבתי את המשפט בהתחלה:
Kevin: Dean, you're alive!
Dean: Yeah, because you're a crappy shot... Katnis.

וגם את זה שהם קראו לעצמם סטארק ובאנר

כמובן שסאם עם כנפיים היה די מהמם. קצת לא אהבתי את המשחק שלו בתוך מלאך. זה הרגיש כאילו הוא מנסה לחקות את הפרצופים של קסטיאל...

אהבתי את השיחה של דין עם קווין בסוף. הוא פשוט טוב בדברים האלו. מה שהרבה פחות אהבתי זה את נאום ה"חיים טובים" של סאם בסוף. כאילו, מה? למה שהוא יגיד דבר כזה? יש להם מליון דאגות ושום התקדמות והרבה מאוד לחץ על שניהם. זה ממש הרגיש לי כאילו כל הנאום הזה נוצר רק כדי שעוד כמה פרקים שסאם יגלה על המלאך בתוכו, הפער בין ההרגשה שלו עכשיו ואז יהיה חריף יותר. או בקיצור, נאום מיותר.

וטרייסי הזאת... מה היא קשורה? מאיפה היא הזכירה עכשיו שסאם שחרר את לוציפר, זה היה לפני 4 שנים! זה קצת מרגיש כאילו התסריטאים מתחילים למחזר עונות קודמות

נעמי 888

New member
רק אני חושבת...

שכל הנאום הזה של "פעם ראשונה בחיים אני מרגיש שמח" זה בגלל שיש בתוכו מלאך והוא משפיע עליו בכל מיני צורות (משרה עליו אופריה או משהו)?
אולי זה דווקא מה שהולך להיות כל כך טרגי, שאחרי שסאם יחלים ויחזקיאל יעזוב אותו כל הדיכאוניות ו'נטל העולם על הכתפים שלי' יחזור ואז סאם ממש ישבר....

משי22

New member
גדול מעלי וגם כאן!

לא, גם אני חושבת שזה בגלל זה. פשוט לא אהבתי את זה, כי אין שום סיבה הגיונית בשביל סאם להרגיש ככה, וזה לבדו אמור לעורר אצלו חשד, כי למה שהוא ירגיש ככה במצב שמסביב?
וחוץ מזה, זה כואב כמובן, כי רואים איך דין מתכווץ באשמה כשהוא שומע את זה. וזה מעצבן לאללה שלא משנה עם לסאם טוב או רע, ככה או ככה דין תמיד מרגיש אשם

my name is eti

New member
טוב, אז.. (ספוילר)

האמת, הפרק השני פחות מוצלח מהפרק הראשון. הפרק הראשון היה מדהים, לא רציתי לפספס שנייה. ואילו בפרק השני מצאתי את עצמי מעבירה קטעים מסויימים.
לדעתי, דין הוא אחת הדמויות המרתקות והמרגשות שאי פעם צפיתי בטלוויזיה. זה מדהים עד כמה הוא מסוגל לעורר בי הזדהות. השיחה שלו עם קווין הייתה מתוקה וזו הייתה אחת מנק' האור היחידות בפרק.
- סאם הרגיז אותי הפרק. בסוף העונה שעברה ובפרק הראשון כל כך התחברתי לדמות שלו ולכאב שלו ופתאום, משום מקום, הוא מקריץ את ה"בסדר" הזה? מלאכים נופלים אבל לא, הוא אחלה והוא אפילו לא יודע למה. נו באמת...
-קסטיאל היה חסר לי ! אהבתי לראות בפרק הראשון את ההתמודדות הראשונית שלו עם אבידת הגרייס (מה הפירוש בעברית?) . אני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא ! לפי הפרומו, יהיה מעניין ביותר. ויאללה ! שהאחים וקאסטיאל יתאחדו כבר ! אני ממש אוהבת את הפרקים שהם ביחד..

משי22

New member
מתרגמים את זה

ל"חסד" או "הילה", ושניהם תרגומים בעייתים...

חוץ מזה אני מסכימה איתך בכל מילה שכתבת

למעלה