עונה 9 פרק 10

riktal

New member
באמת אף אחד לא ראה את הפרק הזה???

אחד הטובים והחזקים ביותר העונה (ובסדרה בכלל)? נעלבתי בשם הבנים

שירטע

New member
וול אין פה אפחד אבל אני בכלזאת אכתוב

מעתיקה ממה שכתבתי בפורום טלוויזיה:

פרק מושלם! הכי טוב בעונה עד כה. איך אני אוהבת את הפרקים של אנדרו דב

אני כמובן כמו שיפרית דסטיאל טובה התפאנגירלתי על כל קטעי הדין/קאס שבפרק כי גאד איך אפשר שלא
קאס היה כ"כ כ"כ חמוד ועדין עם דין, ורואים כמה הוא אוהב אותו ודואג לו. ואני מתה על זה שהוא פשוט מעיף מבט אחד בפנים שלו ויודע בדיוק מה הוא חושב. מקסימים אהובים שלי

הקטע שלהם בהתחלה אחרי שדין נשבר וזורק הכל היה ממש יפה. נורא אהבתי שהם סוףכלפאקינגסוף פשוט ישבו ודיברו, ונורא אהבתי איך קאס מנסה לנחם ולהרגיע את דין ואומר לו שהוא היה טיפש מהסיבות הנכונות
גם את השיחה שלהם אח"כ, עם ההשוואה ביניהם ולס דאמ לס אס - נורא אהבתי. חמודים

ובכלל, כמות החילופי מבטים והמתח המיני בפרק הרקיע שחקים
למות.
הווו ואפשר לציין את זה שקאס אשכרה התחרפן על גדריאל והדבר היחיד שעצר אותו זה המגע של דין? אוקיי אני אפסיק עכשיו.
ובכלל איך התגעגעתי לקאס שכתוב טוב. ברצינות. ובקאס של הפרק היה את כל מה שאני אוהבת בו - מתוק, עדין, אוקוורד, וגם באד אס ועוקצני. וקפטן סקסי
(הפאנגירל השדה שלו הרגה אותי אוקיי
והיא וקראולי מתפאנגירלים על קאס
עלק לא שומע כלום. חוצמזה גם ממש חיבבתי אותה. למה הרגו אותה
)
התגעגעתי גם לקראולי נורא. והקטעים שלו עם קאס גם הרגו אותי
הווו והרכב של קאס! איך שמחתי לראות שיש לו אוטו! (ועוד כזה שמאוד דומה לאימפלה האמהאמ) עכשיו עצומה לראות את קאס נוהג
וקראולי - וואט אר יו, אה פימפ?

וכל השוטגאן
קאס היה נראה כ"כ מרוצה מעצמו כשדין אמר לקראולי לשבת מאחורה. ואז קראולי היה נראה מרוצה מעצמו כשדין אמר גם לקאס לשבת מאחורה
וכל התגוששות שלהם אח"כ
פרייסלס.
ומסתבר שלגדריאל היה חבר! בדיוק תהיתי עם חברה שלי אם גדריאל לא קצת מאוהב בדין. וול. נשמע הגיוני. ג'ארד היה מעולה במפגש עם אבנר
ממש ראו את כל הרגשות על הפנים שלו וזה היה נהדר.
מה עוד... כל העסק של קראולי נכנס לתוך סאם
וול הם ממש התפרעו עם הסאבטקסט הפרק אה? ממש אהבתי גם את הסצנה שלו בתוך סאם. למרות שהוא אמר שאם גדריאל ימצא אותו הוא יברח, הוא נשאר לעזור לסאם ולהגן עליו. אני באמת חושבת שבאיזו דרך מעוותת לקראולי כן אכפת מהבנים

אוי, ודין מסכן שלי
עם כל הרגשות אשם שלו. הייתי קאס בפרק הזה, עם כל מבט מודאג וכואב על דין שהוא שלח לו.
והסצנה בסוף....
דין
הוא תמיד יאשים את עצמו. תמיד תמיד. אז הוא מתרחק משני האנשים הכי חשובים לו בעולם. כדי לא לפגוע בהם. ושומר עליהם, אפילו מעצמו. והוא לא מבין שהוא לא אשם. ואוף.
המבט של קאס בסוף פשוט הרג אותי.

סורי על ההתפאנגירלות אבל אני באמת לא מסוגלת לתגובה קוהרנטית ושקולה לפרק הזה.

הו, ויאי לאבאדון וקראולי במסע בחירות! ומטטרון הוא רשמית המיץ של הזבל. הוריי.

למעלה