עונה 9 פרק 1

We Are Infinite

New member
אין ספויילרים

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אומייגאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיגיע כבר שבוע הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

משי22

New member
פרק פתיחת עונה מעולה

מאוד אהבתי את הלוגו של העונה!

הפרק הזה קצת הזכיר לי את פרק 201, כשזה היה דין שגסס. אז הוא עוד לא היה כל כך חשוב, ומי שחיכה לו שיהיה מוכן לעבור לעולם המוות היה ריפר פשוט. אבל גם הוא עבר איזה תהליך שבסופו כבר היה כמעט מוכן לוותר, רגע לפני שאבא שלו הציל אותו.

זה שסאם מדמיין את החלק הלא מוותר שבתוכו בדמותו של דין זה מקסים ברמות

דין בכלל היה מדהים כדרכו בפרק:
זה שבאמצע כל המתח עם סאם והמלאכים הוא זוכר לדאוג לקסטיאל, להזהיר אותו שלא יהיה תמים ולהתעקש שיגיע לבד לבונקר ושלא יבטח באף אחד כי המלאכים רודפים אחריו.
כל האומץ שיש לו לפנות ככה בפניה ישירה למלאכים, כי הוא יודע שהשם שלו שווה משהו. איך שהוא נלחם במלאכים ולא מפסיק לצחוק תוך כדי.

אבל הוא פישל בענק שהוא נתן ליחזקאל להשתמש בדמות שלו בשביל לשכנע את סאם. מה שכן, ג'נסן הוא שחקן מעולה וממש ראו עליו את המצוקה שהוא היה בה, וכמה זה כואב לו ההחלטה שהוא היה צריך לעשות. כשהוא דיבר למוות והתחנן לפניו שזה "עדיין לא הזמן של סאם ללכת", באמת תהיתי אם יגיע אי פעם רגע, אולי בעוד כמה עשרות שנים, שבו הוא יאשר לסאם ללכת. כי אני ממש לא רואה את זה קורה.

אהבתי מאוד גם את כל ההתיחסות למלאכים- שהם מפוחדים, פצועים, מחפשים אחר כלי (רעיון גאוני לחפש את הכלי שלהם בבית חולים: שם בטח יש אנשים נואשים מספיק שיגידו כן למלאך רק כדי שלא ימותו).
בעיניי קסטיאל מתייחס לזה בשאננות יתר. זה שהוא מצא את מקומו על כדור הארץ ממש לא אומר שגם מלאכים אחרים יצליחו. ובכלל, לא נראה לי לעניין שאלפי מלאכים ישתלטו פה על בני אדם ויעשו מה שבא להם. מלאכים בודדים, לצורך משימה מיוחדת ולתועלת האנושות, מילא, אבל מלא מלאכים מבולבלים שמחפשים לנקום- זה סוג של אסון. ולקסטיאל יש אחריות על המצב, הוא צריך לתקן אותו ולהחזיר את המלאכים למקום שלהם בשמים. בדיוק כמו שסאם ודין הביאו את האפוקליפסה כי הם הוטעו ותומרנו, אבל אחר כך לא התחמקו בתירוצים אלא לקחו אחריות על מה שקרה וניסו לתקן, ככה קסטיאל צריך לעשות עכשיו.

למעלה