עונה 8

OMRICH

New member
תחדשו אנשים תחדשו!

כן, כבר כולם יודעים שעונה שמינית תהיה בקומיקס של באפי.

nick at noon

New member
קבל חידוש

ראיון חדש עם ג'וס שנותן מידע חדש על הקומיקס. +5 הדפים הראשונים של הקומיקס! (הקישור אליהם בסוף הכתבה.

WillowFreak

New member
ענק ענק ענק!!!

כל כך אהבתי את הרפרנס לאנג'ל - פשוט גאוני

nick at noon

New member
את מתכוונת בטקסט של הקומיקס?

את הצלחת לקרוא את זה בעצמך או שמצאת איפשהו מה שכתוב. וכן - אנדרו הוא גאון.

Kazz

New member
שעדיף שיחפשו שוב מימון להפקת TV

אני לא מבין איך לא נמצא מימון כספי עדי לעשות מיני-סדרה , סרטי טלוויזיה כההמשך. אני היחיד שחושב שאנשי הרשתות ישקיעו כסף בפרוייקט שכזה? מדובר כאן בבאפי! ובטח שיהיה לזה גם רייטינג טוב. מה , לא? :X

IDOffryn

New member
אוקיי ונגיד שיביאו מימון..

נראה לך ששרה מישל גלר או כל שאר השחקנים יחזרו לשחק את הדמויות שלהם?

Kazz

New member
למה לא?

אני חושב שאף אחד מהם יסרב לדבר הזה. עם שרה מישל גלר זה יכול להיות בעייתי , כי היא אמרה שהיא לא מעוניינת בלעשות סדרות TV אי פעם בגלל הלו"ז השוחק , אבל אני חושב שאם מעבירים את הרעיון שמדובר בסדרת סרטי טלווזיה עם מספרת "פרקים" קטן יחסית שלא ישתנה , אז אני חושב שהיא גם תסכים.

nick at noon

New member
הרעיון כבר נשחק

זה לא שאף אחד לא חשב על זה. היו המון דיבורים על סדרות המשך, סדרות אנימציה, סרטי טלביזיה ועוד והכל נפל מצירוף של כמה סיבות. אחת מהן היא סירוב של שחקנים מסויימים לשחק. עוד סיבה היא הרשתות שמחזיקות בזכויות על הסדרה ולא דווקא ירצו. ודבר אחרון זה המימון - שהוא דבר בכלל לא קל. חוץ מכל זה יש את ג'וס שאחרי מה שהוא עבר עם פיירפלי לא כל כך מעוניין כרגע להתקרב לעבודה בטלביזיה (הוא מדבר על זה בראיון) ובכל מקרה כרגע עסוק (או ליתר דיוק מנסה להיות עסוק) בקולנוע (וזה בנוסף לעבודה מלאה בקומיקס). כמובן שיכול להיות שבעתיד כן יהיו סרט, סרטים ואולי אפילו סדרה ממשיכה, אבל כרגע זה בלתי אפשרי ולכן ג'וס שמאוד אוהב את העולם של באפי החליט להמשיך אותה במדיה של קומיקס, למרות שבטח ברור לו שאנשים מסויימים לא מעוניינים בזה. אני נאחז בתקוה הקלושה שההצלחה העתידית של קומיקס באפי תהיה כל כך גדולה שבעצם תעודד את הרשתות לכיוון סרט. הרי סיפורי הצלחה של קומיקס הופכים לסרטים כל יום.

nick at noon

New member
astonishing X men

יצאו כבר 18 גיליונות, נותרו עוד 6. אבל חוץ מזה הוא עשה בעבר והולך לעשות בעתיד גם קומיקסים שלא קשורים לאקסמן.

Kryptonite

New member
הסיבה שהסידרה נגמרה../images/Emo168.gif

היא שהשחקנים (או ליתר דיוק, שמ"ג) לא רצו להמשיך את החוזה שלהם. אחרי שבע שנים הם הרגישו שהם מיצו את עצמם בדמות הזו (אפשר להבין אותם) ואני בספק אם הם יירצו לחזור למשהו שהם סיימו כבר. בדיוק מאותה סיבה אלייזה דושקו לא הסכימה לספין אוף על פיית'.

nick at noon

New member
לא ממש נכון

לג'וס לא הייתה שום כוונה להמשיך מעבר לעונה 7. את אנג'ל הוא התכוון להמשיך יותר זמן, אבל הסיום של באפי היה החלטה שלו. שלא כמו אנג'ל שבה הוא בכלל לא רצה להפסיק בעונה 5.

k R I P s

New member
זה פשוט מעצבן שגמרו את אנג'ל

בדיוק אחרי העונה הכי טובה שלה (לדעתי). ביזבוז לטלוויזיה.

Kryptonite

New member
שרה מישל גלר../images/Emo168.gif

לא רצתה להמשיך, אם היא הייתה רוצה - אני בטוח שג'וס היה ממשיך את הסידרה. מעבר לזה, כבר שאלו את שרה על אפשרות של סרט - והיא לא כזה התלהבה מזה.

למעלה