עונה 8

DontEvenBlink

New member
בספטמבר הקרוב

יש סיכוי גדול שזו תהיה העונה האחרונה... עדין לא ממש החליטו. בכל מקרה, אני ממש ממש מקווה שהסדרה לא תמשיך לעונה תשיעית.

אני חייבת להסכים.

אומנם העונה ה-7 מצטיינת בכמה פרקים מרגשים במיוחד, אבל כלום מעבר לזה. היא מהווה ירידה די רצינית מהעונות שלפניה.

חוצמזה מה ניתן עוד לחדש בעונה תשיעית? אוקיי, בעונה ה-8 אנחנו צפויים להכיר סוף סוף את אשתו של טד ולראות איך ברני ורובין התגלגלו זה לזרועות זו. מעבר לזה? סתם מתיחה מיותרת של החבל.

DontEvenBlink

New member
(7) מעליי. זה נכון...

אבל אם תהיה עונה תשיעית הם פשוט ימרחו את מה שאמרת שיקרה על גבי שתי עונות... :S

N o R i K o

New member
הוא כבר סיים את כל הסדרה, למה להמשיך לסמן

N o R i K o

New member
אסור להם להכריז על כך רשמית

כי הם עדיין לא החתימו את השחקנים על חוזים, אבל בכל הראיונות עם הכותבים הם אומרים "אנחנו מתכננים סוף מפציץ ולא ברור איך נכניס את זה לעונה 8, כי עוד הרבה דברים צריכים לקרות" ובראיון שהיה לא מזמן עם קובי סמולדרס היא "רמזה" שהיא עדיין לא מיצתה את רובין למרות שנראה שאחרי כל כך הרבה עונות היא כן, ושהיא הולכת להמשיך עם זה לאורך כל הדרך, לא משנה כמה זמן זה ייקח...
אהמ.
חוץ מזה, מבחינה עלילתית, אין שום סיכוי בעולם שהם יצליחו לסיים את כל סיפור בארני\רובין+להכניס את סיפור טד\אמא בעונה אחת. אני מתנגדת, כן? אבל... אפילו למארשל ולילי לקח 2 עונות להתחתן

DontEvenBlink

New member
כל עוד זה לא רשמי, אני מעדיפה להמשיך לקוות

שיהיו רק 8 עונות

מה שאני קראתי זה שהם תכננו שני קווי עלילה שונים- אחד שיהיה לעונה אחת והשני שימשיך לשתי עונות.

פאני48

New member
מן הסתם שכנראה הסיפור עם אמא ימשיך לעונה 9...

הסיפור עם בארני ורובין בטח יפתר בסוף עונה 8 או אפילו באמצע, אבל את הסיפור עם האמא הם ימרחו לעוד עונה...

Sharonmxx

New member
אם יהיו 9 עונות

אני די בטוחה שתהיה גם עונה על הקשר שלו עם האמא, כאילו, אולי התכנית עצמה היא על איך הוא פגש את אמא אבל אני לא חושבת שישאירו את זה תלוי באוויר, משהו כמו שיראו אותו בחתונה של רובין ובארני מכיר מישהי, הוא יגיד "וככה, ילדים, הכרתי את אמא שלכם" וכאן זה יגמר. זה גם די הגיוני, החתונה של בארני ורובין תהיה בטח בסוף העונה הזו, ואם תהיה עונה 9 הם ימשיכו את הסיפור על האמא. אני מקווה שזה יהיה ככה, לא נראה לי שאני אוכל לסבול עוד שתי עונות של בארני ורובין און אנד אוף וטד מתייסר כי הוא לבד.
כשחושבים על זה, זה גם הגיוני מבחינת זמנים, הרי אנחנו יודעים שב2015 יש לו כבר ילד/ה, תורידו תשעה חודשים של הריון ועוד תקופה שבה הם צריכים להכיר ולהתחתן ויוצא שהם צריכים להכיר בערך בתחילת עונה 9, בהנחה שתהיה כזו.

pennylane11

New member
כמה מזעזע זה להגיד

שאני מקווה שתהיה עונה תשיעית כי אז אני אוכל לנהל את הפורום?

N o R i K o

New member
זה לא ממש "אז אני אוכל"

זה יותר לכיוון "אז אני בוודאות"...

ממליצה כבר יש לך

נו, תהיה עונה תשיעית. אם כל כמה שכבר יצא מכל החורים, ברור שתהיה P:

למעלה