עונה 8 פרק 9

riktal

New member

פרק חזק!
אהבתי את העובדה שהאחים נפרדו הפעם כדי שכל אחד יפעל בהתאם ללב שלו - סאם עם הבחורה ודין עם בני.
לדעתי, הסיפור של סאם עם הבחורה מעניין אבל עדיין לא הבנתי למה הוא עזב ככה באמצע הלילה בלי להגיד לה כלום. אולי בסופו של דבר הוא החליט לעשות את הדבר הנכון ולהשאיר אותה עם בעלה. מה שתהיתי כשראיתי אותם ביחד (כסאם הסתכל עליהם מהחלון) היה - איפה הכלב?

אני מודה שהרצח של מרטין...או אולי אפשר לקרוא לזה הגנה עצמית
- די הפתיע אותי. מה שהרגיז אותי זה שסאם לא מאמין בדין ולא סומך עליו שהוא יודע מה הוא עושה למרות שמדובר בערפד, כי סך הכל הערפד הזה הציל את חייו וסאם צריך לכבד את כושר השיפוט של דין במקרה הזה.

my name is eti

New member
ספוילר

אהבתי את הפרק ! ההתחלה הייתה קצת משעממת אבל ההמשך פיצה..
קס מאודד היה חסר לי בפרק.. לפחות פרק הבא (שיהיה עוד חודש) אראה אותו.

אני אוהבת את הדמות של דין- הנאמנות שלו והחיפוש שלו אחר קשר משמעותי. זה מאוד מוזר לי שאחרי כל מה שהם עברו, סאם לא בוטח בשיקול הדעת של דין ומתעקש להרוג את בני. הרי מי שביצע את הטעויות עד עכשיו היה ברובו סאם. לא דין.
אני גם חושבת שזה טוב ששני אחים נפרדו. הם חייבים קמצ זמן בנפרד והם חייבים אחת ולתמיד לנהל את השיחה הרצינית בינהם. ככה אולי הם יחזרו להיות אחים אוהבים כמו שראינו בעונות הראשונות.
העניין של סאם והבחורה הפרק היה קצת יותר נסבל. אבל באמת איפה הכלב? מה היה? לא יודעת, קו העלילה של סאם נראית לי קצת לא קשורה..

אהבתי את הפרק. הפרומו לפרק הבא נראה טוב ביותר.. נחכה ונראה :)

Yael Tapiro

New member

הפרק היה בסך הכל טוב.
אני אוהבת את הקשר של דין ובני.
אבל דין שיהיה בריא נקשר מהר לאנשים.(ג'ו,בובי,קסטיאל,בובי ובטח עוד כאלה שאני לא זוכרת)
הקטע עם סאם (???) הבנתי את הקטע אבל הוא לא היה קשור.
אפילו דמעתי בקטע של בני שהניח את הראש על הדלפק במזנון כדי שמרטין לא יהרוג את הנינה שלו. עצוב .

אחלה פרק!
הסתדר לי מאוד שסאם לא הסכים עם דין בקשר לבני. סה"כ לרוב פועלים לפי הדעה של דין, אז הגיע הזמן שסאם יעמוד על דעתו לשם שינוי (וסה"כ מנקודת המבט שלו זה באמת היה נראה רע). ומצד שני רואים שהיה לו מאוד לא נוח עם הפעולה של מרטין (הייתי אומרת שימות#@%^ אבל זה באמת קרה
)

ודין שיחק אותה עם הטלפון של סאם. זה היה קצת לא יפה, אבל מעולה. בהתחלה חשבתי שזה מרטין מנסה לנקות את השטח ולא הבנתי איך הוא הצליח לקבל גישה לפלאפון... ואז כשגילו שזה דין הכל הסתדר

הייתי בטוחה שבני מת, וממש שמחתי שזה לא המצב. אבל סאם עדיין עלול לעשות לו משהו, או אפילו דין אחרי מה שקרה... אז למה לסיים ככה את הפרק? ;_; איך אני אחכה עכשיו כל כך הרבה זמן?...

למעלה