עונה 8 פרק 7

אני קצת בדילמה

כי מצד אחד היה פרק טוב, אבל מצד שני כל הפרומואים העלו לי את הציפיות לשמיים... ומה לעשות, הפרק לא עמד בהם לצערי.

כמה דברים שאהבתי:
קאס חזר!
הסצנה עם סמנדריאל וקראולי היתה מדהימה בעיניי, מבחינת הכישרון משחק של שני השחקנים. אני מאוד מקווה שסמנדריאל לא מת
הוא ממש התחבב עליי.
השם של הפרק
(למה אני כזאת רעה? למה?...)
סאם התנהג כמו אח תומך לאורך כל הפרק. היה שווה לשחרר קיטור בפרק הקודם, אה?
הכנפיים של קאסטיאל. והעיניים שלו. אני תוהה אם יש משמעות מיוחדת לכל הסיפור, או שסתם מישהו במחלקה לאפקטים התלהב.

דברים שלא כל כך אהבתי:
נעומי. ז"א, אין לי בעיה איתה, אלא עם מה שהיא הולכת לגרום. קאס מרגל אחרי האחים? בלי להיות מודע לזה? זה הולך להסתיים כל. כך. רע.

לא כל כך הסבירו למה דין ראה את קאס בהבלחים לאורך הפרק. זה היה מגניב, כן, אבל לא באמת ברור מה היה הקטע של זה.
והדבר שהכי לא אהבתי -
הפרק הבא רק עוד שבועיים. אוף.

משי22

New member
לא חשבתי על זה

עם סאם, אבל זה נכון. הוא באמת התנהג סוף סוף כמו אח תומך. נחמד מצידו

על קאס- לפי מה שהבנתי הוא ניסה להגיע לדין כמה פעמים, אבל היה חלש מידי ולא הצליח מייד, לכן דין ראה אותו רק בהזקים.

האפקטים היו אדירים! פיינאלי מלאך כמו שהוא אמור להראות. נראה לי שהפעם האחרונה שראו משהו כזה היה בפרק המאה, שדין הרג את זכריה.

ואוי, אני ממש שמחה שאני לא רואה טריילרים
הגעתי למסקנה שזה הרבה יותר כייף לבוא לפרקים בלי לדעת עליהם מראש...

משי22

New member
התחיל לא משהו, אבל רק הלך והשתפר

עד לחמש דקות האחרונות הנהדרות.

אני שמחה שסוף סוף רואים תמונה קצת יותר שלמה של מה שקרה לדין וקאס ולבני שם.
ודין פשוט מקסים... אני נורא אוהבת את זה שהוא התעקש עד הסוף (כמעט) להביא איתו את קסטיאל, אבל יותר מזה, הפרק הזה ממש ממש שיפר את הדעה של על קסטיאל בעצמו.

כל מי שזוכר את ההודעות שלי משנים קודמות יודע שמעונה 5 אני מתלוננת שקסטיאל נהיה דמות שפשוט לא רלוונטית, כזאת שמשמשת רק כהפוגה קומית, ולא עושים עם התפקיד שלו שום דבר רציני, למרות שיש הרבה מה לעשות- הוא מלאך שבגד בערך הכי עליון שיש למלאך, צייתנות- והוא עשה את זה בשביל דין, כדי לתת לו הזדמנות למנוע את האפוקליפסה.
במקום לקחת את זה למקום משמעותי, יוצרי הסדרה רק הלכו והשטיחו אותו יותר ויותר עם הזמן. עד סוף עונה 6- עד שפתאום קסטיאל משתף פעולה עם קראולי והופך לבחור הרע. מלא אנשים התלוננו על זה, אבל בעיני זה סוף סוף נהייה מעניין. אחרי כל מה שקסטיאל ודין עברו, קסטיאל בוגד בדין ופוגע בדברים שהיו הכי יקרים לו בעולם. גם אז, כשדין מתחנן לפניו לא לפתוח את כור המצרף, קסטיאל מתעלם ממנו, והופך למפלצת צדקנית ונוראית יותר מאי פעם. זה היה יכול להיות עימות אדיר, מסדר גודל של מה שניסו לעשות בעונה 5 עם דין וסאם כשני יריבים שנאלצים להלחם אחד בשני. במקום זה, עונה 7 קברה את קאסטיאל כמעט סופית- הוא נעלם ליותר מחצי עונה, וכשהוא חוזר סוף סוף הוא די משוגע, ושוב, לא מעניין בעליל.

באמת שלא חיכיתי לו בעונה הזאת. כשהבנתי מהספוילרים שהוא חוזר, זה ממש לא ריגש אותי, להפך.

אבל למרבה השמחה, הם סוף סוף עשו עם קסטיאל משהו משמעותי: הם נתנו לו שוב אומץ, ורצון חופשי וחמלה וחרטה, כל הדברים שעשו אותו מיוחד ואהוב בעיני בעונה ארבע. ההחלטה שלו להישאר בכור המצרף ולא לחזור לכדור הארץ, והרבה יותר מזה- ההחלטה שלו לא לספר על זה לדין, אלא לגרום לא להאמין שהוא איתו כדי שימשיך ללכת ויגיע עד היציאה, ואז לדחוף אותו החוצה בכוח- היו פשוט רגעים גדולים, שמוחקים לו כל כך הרבה מכל השגיאות שהוא עשה בעבר, לדעתי.

בקשר לזה שהוא הולך להיות מרגל אחרי סאם ודין- אני לא בטוחה, ותלוי איך זה יתפתח, אבל גם כאן זה נראה בעיני ששוב, החליטו לתת לו תפקיד משמעותי העונה. לא סתם נגרר אחרי דין. אני ממש מחכה לראות את הפרק הבא

משי22

New member
שאלה

אני כבר לא זוכרת אם ראיתי את זה באחד הראיונות או שמישהו בפורום העלה את זה, אבל הייתה השערה שעכשיו שלדין "יש" את בני, סאם וקאס יהיו יותר קרובים אחד לשני העונה, ולא קאס ודין כמו שהיה בעונות הקודמות. מה נראה לכם? אתם רואים את זה קורה? הייתם רוצים לראות את סאם וקסטיאל יותר מתחברים?

למעלה