עונה 8 פרק 4

משי22

New member
וואו

איזה פרק מעולה, אין לי מילים.

אהבתי ממש ממש את ההצגה המקורית של הפרק (למרות שהם עשו משהו דומה בעונה 3 עם ה-Ghostfacers, זה היה אפילו יותר מוצלח)
כמעט לא ראו את סאם ודין בפרק, ועדיין נתנו לנו מספיק הצצות מהם כדי שלא נשכח לרגע באיזה סדרה אנחנו

כל מה שהיה חסר לי בפעם הקודמת, שהם לא התמודדו עם הנושא של הבחירה להיות מי שהם- טופל בפרק הזה צורה נהדרת, כל האזכורים לבעל זבוב היה מעניינים ובמקום, ואהבתי את השיר שהם בחרו להתחיל ולסיים איתו.

לקראת אמצע הפרק כבר התחלתי לפחד שהמרחץ דמים הזה שהיה בהתחלה אומר ששלושתם הולכים לחסל אחד את השני, ושמחתי שבסוף לפחות לקייט נתנו הזדמנות לחיות.

בקיצור פרק נהדר, בינתיים הכי אהבתי אותו העונה. כבר עשה לי חשק לראות אותו שוב פעם...

Ayelet 363

New member

אחד הפרקים האהובים עליי בזמן האחרון (אמנם העונה עוד יחסית רק התחילה, אבל בכללי). אהבתי את איך שהם הציגו הכל, אפילו שהיו כמ הנקודות שהיה לי קשה להסתכל בהן (סתם כמה רגעים, מבחינת דם. זה קורה לי הרבה).

riktal

New member
פרק טוב!

אומנם קצת התאכזבתי כי ציפיתי לפרק קצת יותר מפחיד ממה שהוא היה, אבל הפרק היה שונה מהרגיל וצולם בצורה מושלמת לתוכנו.
הסוף מאוד הפתיע אותי, כי לא חשבתי שהם פשוט יתנו לה ללכת וזה היה לי מוזר מאוד, כי מי שזוכר את הבחורה שסאם היה דלוק עליה בעונה השניה שהתבררה כ..איש (???) זאב וסאם נאלץ להרוג אותה, ציפיתי לאותו יחס גם פה, ולכן התפלאתי שהם נתנו לה ללכת בסוף. מי יודע - אולי עוד נראה אותה.

משי22

New member
למרות שזה לא ממש אותו מקרה

אז אותה בחורה הרגה כבר כמה וכמה אנשים, וגם שהם ניסו לקשור אותה ולמנוע בעדה מלהמשיך לרצוח, היא הצליחה לברוח והרגה עוד מישהו, ובסופו של דבר היא בקשה מהם שיהרגו אותה כי ראתה שהיא לא מסוגלת לשמור על עצמה.

והפעם קייט באמת עוד לא הרגה אף בן אדם אנושי, רק אדם זאב שברור שלא היה ממש שפוי. והיא בקשה מהם לתת לה הזדמנות להוכיח שהיא תהיה שונה. הם עשו דברים כאלה בעבר- מהערפדים הצמחונים בעונה 2 שהם נתנו להם ללכת למרות שהיה לדין מאוד קשה עם זה, ובפרק 404 הם די גבשו מדיניות ש"הורגים מפלצות רק אחרי שהן עושות משהו ולא לפני". (הם התייחסו לזה גם פעמים בעונה הקודמת, בפרק 703 עם חברת ילדות של סאם ובפרק 713 עם הבת של דין).

אני דווקא ממש אוהבת שהם עושים את זה- בגלל שבעונה 3 ובעונה 5 למשל ציידים רדפו אחרי סאם כי חשבו שהוא מסוכן, ואז דין טען שהוא משגיח עליו וכל עוד אח שלו לא פועל באמת עם הפוטנציאל המסוכן שלו, אין להם זכות לפגוע בו. אז זה די הוגן שהם יפעילו את אותו מוסר גם על יצורים שהם צדים.

בכל מקרה, קייט הייתה מגניבה ואני אשמח שיראו אותה גם בהמשך העונה

(רק לי היא הזכירה קצת את מג הראשונה?)

למעלה