עונה 8 פרק 23 - פרק סיום העונה

riktal

New member
עונה 8 פרק 23 - פרק סיום העונה

לא לשכוח לסמן
בכותרת!

twilightsucks

New member
למה נגמר

הפרק היה די ממוצע לעונה הזאת (שזה אומר שהוא עדיין היה אדיר, כי העונה הזאת מדהימה), אבל הסוף.. אוי הסוף! זה היה כל כך יפה ומקסים ומרגש! בכיתי כשראיתי את המלאכים נופלים!! ושלא נדבר על הקטע המרגש בין סאם ודין!
בקיצור אני שונאת את היוצרים של הסדרה שגורמים לי לחכות כל כך הרבה זמן לעונה הבאה בלי לפתור אפילו קו עלילה אחד...

משי22

New member

ארבעה חודשים עכשיו עד הפרק הבא? זה הרבה יותר מידי

פרק סיום מדהים, למרות שקיוויתי שיהיה סיום אמיתי, עונה אחת שתסתיים טוב לשם שינוי (לא קרה מאז עונה 2), אבל עדיין. הם הצליחו לשמור על מתח ולהפתיע לכל אורך הפרק.
לא הצלחתי להבין עם השינוי שקרה לקראולי לקראת הסוף זה כי הוא באמת מקבל בחזרה את האנושיות שלו, או סתם איזה טריק לעבוד על סאם.

השיחה בין דין לסאם בסוף הייתה מדהימה... אני לא מאמינה שאחרי 8 עונות ואחרי שהם עברו כל כך הרבה, הם עדיין מצליחים כל כך לרגש אותי בקשר שבניהם.
והמלאכים הנופלים... טוב, מה אפשר להגיד על זה? זה היה יפייפה ועצוב.

אז מה יהיה בעונה הבאה? לא נותרו מלאכים? הם יהיו כמו בני אדם רגילים או בעלי כוחות מסוימים?

עונה פשוט נהדרת עם המון רגעי שיא וממש חבל לי שהיא נגמרה... בקרוב יבוא הסיכום הרשמי של החצי השני של העונה

מאוכזב+שאלה

ממש רציתי שסאם יגמור את הtrial. אנחנו יודעים שמטטרון שיקר בקשר להרבה דברים אז אולי סאם לא היה מת? וגם אם כן הוא מת כבר פעמיים אז אני לא חושב שעוד פעם תעצור אותו.

ושאלה: לכל המלאכים יש גוף? מה עם המלאכים שאין להם? קסטיאל אמר באחת העונות הקודמות שהם בגודל של בניין האמפייר סטייט.

משי22

New member
גם אני רציתי

אבל ברגע שהם אמרו שתהיה עוד עונה, היה לי קשה להאמין שהם יוותרו על שדים בעונה החדשה. ואם כבר לא להצליח, אז זאת סיבה טובה...
ברור שיש מצב טוב שמטטרון משקר, אבל לא מתאים לדין לקחת סיכונים בדבר כזה, אפילו אם הסיכון הוא קלוש.

בקשר לשאלה- אם בא להם להיות עקביים עם עונות קודמות הם יכולים לעשות כמו אנה שנפלה כמלאכית ונולדה כתינוקת רגילה לאיזה זוג. או שהמלאכים פשוט יטיילו להם פה בעולם כמו איזה אור מרחף עד שהם ימצאו מישהו שיסכים לארח אותם. זאת באמת שאלה טובה, עם כל כך הרבה מלאכים פה למטה קשה להניח שאנשים לא ישימו לב שמשהו קורה.

משי22

New member
אה וגם

בקשר לאם סאם ימות- דין וגם סאם חזרו מהמוות רק בעזרת מלאך שחילץ אותם. אבל ככל הידוע לדין, קסטיאל מתכוון לסגור את שערי גן עדן, או שמטטרון צודק וכל המלאכים יפלו. בכל מקרה, לא יהיה מלאך פנוי לצורך זה. ושוב, לא נראה לי שדין בסדר עם לתת לסאם למות כי אולי הוא יחזור. מילא אם הייתה לו הבטחה ברורה או עסקה עם מישהו, אבל סתם על סמך תקווה?

פרק עצוב.

אני מאוד מרוצה מעצמי שניחשתי שקראולי יהיה השד שהם ינסו להחזיר למוטב, אם כי לא ברור לי מה קורה אם מפסיקים את התהליך לפני הסוף...

לצערי גם קאס נפל כמו שחששתי
אבל האמת, אני חשבתי שהוא יפול מיוזמתו כדי לסגור את השער, לא ככה
הוא היה נראה כל כך חסר אונים ;_;

הדו שיח בין דין לסאם היה נהדר, שזה באמת אדיר שזה עוד פועל גם אחרי 8 עונות... אני מאוד מקווה שימצאו דרך לרפא את סאם, כואב לי לראות אותו ככה.

ואוף, למה נעומי מתה
כל כך אהבתי לשנוא אותה, היא היתה דמות נהדרת... ומטטרון צריך להישרף בגהינום |:

אבל היי! לפחות קווין לא מת
ממש חששתי מזה, אני שמחה לראות שהתבדתי.

ועכשיו צריך לחכות לעונה הבאה... מזל שאיפשהו באמצע ישחררו קטעים מהגאג רייל. זה באמת מנחם...

Ayelet 363

New member

הופתעתי מהשקר של מטטרון, וגם מזה שסאם לא סיים את ה-trials.
אהבתי את הפרק.

למעלה