אני כל כך אוהבת שהם חוזרים לדמויות או לדברים שראינו בעונות קודמות.
תקשיבו, הפלאשבקים האלה ממש הדגישו איך סאם השתנה (חיצונית) במהלך כל השנים האלו, ודין כמעט ולא. סאם היה ממש חמוד פעם!
קאסטיאל שעשה קניות בסופר בשביל דין וניסה לחפש את כל דברים שהוא אוהב קצת שבר לי את הלב
כזה פשוש. אני לא מאשימה את דין על היחס הקר שלו כלפיו, כי די, באמת, יש גבול לכמה פעמים קסטיאל יכול לשחק ככה עם דין ואז לחזור ולבקש סליחה. אני יודעת שהוא תמיד חושב שהוא פועל נכון, כולם תמיד חושבים. אבל די, מספיק כבר לסמוך על זה שדין תמיד יהיה שם בשבילכם.
מבאס אותי קצת שהם לא פירטו מה בדיוק עבר לקסטיאל בראש שהחליט לא לסמוך על דין, מעבר לזה ש"רציתי לשמור על סודות המשפחה שלנו מוגנים", טיעון די חלש.
אני לא אוהבת בינתיים את המבחנים של המלאכים
קסטיאל היה צריך לומר 'לא' ענקי לדבר כזה. אין שום סיבה בעולם להרוג חף מפשע בשבילה. באופן עקרוני, פשוט מוזר לי שאילו המבחנים שצריך לעשות. כאילו, מה זה בא להביע? שמי שיסגור את המלאכים יהיה רק מישהו מרושע מספיק? או אולי זה אמור להבטיח שלא יהיו שום... "שאריות מלאכים" בעולם הזה?
חבל לי ממש על שרה, היא אחת הדמויות המוצלחות וגם הזכורות ביותר לדעתי במהלך העונות, ותמיד קיוויתי שיחזירו אותה. לא חשבתי שיהרגו אותה בפרק הזה, הייתי בטוחה שיצליחו להציל אותה בסוף.
כמובן שאני חושבת שדין צודק שהוא אומר שאסור להם להיכנע לאיום של קראולי והם חייבים להמשיך בתוכנית. אני מקווה שסאם לא הולך לעשות משהו טיפשי, אבל בהתחשב בהיסטוריה שלו, אני די חוששת שהוא כן.
אה, וגם- הדברים שדין אמר על סאם לכומר הזה... אני ממש אוהבת שהם מדברים אחד על השני מאחורי הגב
הם תמיד יוצאים סופר-חמודים ככה.
הם עשו בפרק הזה בדיוק את מה שקיוויתי שלא יעשו, שזה להמציא איזה טריק חדש בקשר לריפוי שדים, במקום שזה יהיה תהליך ארוך וממושך, אבל הפרק הזה היה כל כך מוצלח שאני לא מצליחה להתאכזב.