עונה 8 פרק 21

riktal

New member
עונה 8 פרק 21

לא לשכוח לסמן
אזהרה!

Ayelet 363

New member

לא הבנתי מה קרה להוא מהמלון בסוף.

חוץ מזה אהבתי את הפרק.

היה לי עצוב לראות את קאס כך. לפחות עכשיו תהיה לו עוד אינטרקציה עם דין וסאם.

משי22

New member

אני יכולה להתחיל מהסוף? אני ממש אוהבת את המבחן השלישי, ואני מקווה שהם לא יעבירו אותו בצורה שולית או איזה התחמקות, כי להחזיר שד למוטב, זה רעיון גדול.

אהבתי גם את הסיפורים שסאם נזכר בהם פתאום מהילדות שלו, זה כייף, שהכותבים נזכרים שהחיים שלהם לא התחילו לפני שמונה שנים אלא לפני שלושים שנה, ויש עוד כל כך הרבה שאנחנו לא יודעים עליהם. וגם בקשר לזה שסאם אמר שכבר שהוא היה קטן, באיזהשהוא אופן תת מודע הוא הרגיש שיש בתוכו משהו זו ורע. זה מתאים לי, כי גם שראיתי את עונה 2 חשבתי שסאם לא נראה ממש מופתע כשדין אמר לו מה שאבא שלהם אמר לפני מותו- שאם דין לא יצליח לשמור על סאם, הוא אולי יהיה חייב להרוג אותו. הוא נראה יותר כאילו הוא קצת ציפה לשמוע משהו בסגנון, כאילו הוא ידע שזה יבוא. אז ממש ממש אהבתי את מה שהוא אמר בפרק הזה.

לא הבנתי איך השדים שהתחזו לדין וסאם לא הושפעו מהמים הקדושים שקווין זרק עליהם בהתחלה

אה, עוד משהו שאהבתי- שדין אמר בתחילת הפרק על קווין "היינו צריכים להביא אותו לכאן"... זה נשמע כמו הד לשאלה שדברנו עליה כאן בפורום, למה בעצם הם השאירו אותו על הסירה הזאת ולא הביאו אותו למחבוא שלהם. נראה לי די מתבקש עכשיו שהתשובה היא באמת שהם רצו לשמור את המקום הזה לעצמם.

משהו שולי אמנם, אבל בכל זאת- לא נראה לי הגיוני שמטטרון קורא עכשיו אליבר טויסט. אם הוא קורא בלי הפסקה כבר מאות שנים, הוא מן הסתם קרא כבר ספר שהוא קלאסיקה בערך מאתים שנה

כבר די נמאס לי מכל הדם והטבחים ההמונים שקורים אחד לכמה פרקים ע"י מלאכים או שדים. ואני לא ממש מצליחה להבין למה מטטרון התכוון שהוא אמר לדין לחשוב על ההשפעות שיהיו לעולם עם סגירת השדים בגיהנום- איזה השפעות יכולות להיות לזה מלבד חיוביות? מה השדים עושים פה מלבד לנצל חולשות של אנשים ולדרדר אותם, כדי שיהיה להם עוד נשמות להתעלל בהם בגיהנום?

אבל באמת שאהבתי מאוד את הפרק, ובכלל את העונה הזאת... כל פעם מחדש פרק נהדר

בקשר לשדים ולמים שקווין זרק עליהם - אל תשכחי שכל המקום היה מפוברק ע"י קראולי ולא באמת בספינה, אז בטח הוא הכניס לשם מים אחרים. יש שם גם המון מלכודות שטן, וזה גם לא השפיע עליהם - בטח גם הן מפוברקות ולא אמיתיות.

ובקשר למטטרון - הוא אמר בעצמו שהוא לא מספיק לקרוא את כל הספרים שמפרסמים ולא עומד בקצב. אז אם הוא לא הולך לפי פופולאריות, דווקא לא כזה מוזר שהוא עדיין לא קרא את אוליבר טוויסט

משי22

New member
אוקי

אז הוא חטף אותו מלכתחילה? איך הוא נכנס למקום שכל כך מוגן מפניו? חשבתי בהתחלה שהוא עשה את זה ע"י דין וסאם המזויפים וזה שהוא גרם לקווין לפתוח את הדלת ולהכניס אותם, אבל אם הסצנה בהתחלה היתה רק בראש שלו, אז מה כן קרה?

זה נכון, אם מטטרון אשכרה קורא לפי סדר כרונולוגי של כל הספרים שנכתבו, אז זה אפילו מרשים שהוא הגיע כבר למאה ה-19... לי נראה יותר הגיוני לקרוא לפי קלאסיקות וספרים מפורסמים, ואחר כך לעבור לצדדים יותר, אבל אוקיי

זה באמת לא ברור לי

איך הוא הצליח לתפוס אותו. אבל כנראה שזה בגלל שהוא מלך הגהינום ולא שד פשוט, קראולי אמר משהו על "חשבת שתוכל להתחבא ככה לנצח?"... כנראה שהמלכודות והסמלים רק האטו את הסיפור אבל לא היו הרמטים? אולי?

והסצנה בהתחלה לא היתה בראש שלו. קראולי חטף אותו לפני... שני פרקים נראה לי, ואז הוא אירגן רפליקה של האוניה ושם את קווין בתוכה. ואז קווין התעורר בפרק הנוכחי בספינה המזוייפת, ואז נכנסו סאם ודין המזוייפים וכו'.

וכן, אצל מטטרון נראה לי שהם סתם זרקו את השם של הספר בשביל לקרוץ עם ספר מוכר
מזל שהם לא אמרו דמדומים אומשהו

ממש ממש ממש אהבתי את הפרק. היו קצת יותר מידיי קפיצות לטעמי בין קווי העלילה, אבל הפרק היה כל כך כיף שזה לא הצליח להפריע.

הרעיון של קאס לברוח מהמלאכים פשוט גאוני. והרעיון שלהם לגרום לו לעצור היה אכזרי, אבל אפקטיבי. כל הסצנות במסעדה היו נהדרות, וזה נתן תחושה של קאס הישן מעונה 4 - תמים, אוהב את האנושות, אאוטסיידר... לא יודעת לשים את האצבע בדיוק, אבל ממש היה לי כיף לראות אותו מדבר ככה עם המלצרית.

סאם מדאיג אותי
במיוחד ההערה של מטטרון - האם הם יעמדו בהשלכות של סגירת השער. האם ההשלכה היא שסאם ימות? זה קצת מפחיד אותי.

ומטטרון משעשע. הוא לא דמות שאהבתי מיד כמו מוות לדוג', אבל הדמות שלו יושבת לי טוב, ואני בהחלט אשמח לראות אותו בפרקים הבאים.

וקווין ממש שיחק אותה הפרק. אני כל כך שמחתי שהוא שרד את הפרק. הלוואי שהוא ישרוד גם את כל העונה.

רק עוד 2 פרקים...!

שכחתי להגיד משהו

על זה שנעומי אמרה שהתעסקו הרבה פעמים בעבר עם הראש של קאס - אולי היא היתה זו שטיפלה בקאס בפרק עם ג'ימי נובאק בעונה 4? הלוואי שיראו את זה! זה יכול ליצור המשכיות אדירה בסדרה. אני ממש אוהבת שמקשרים דברים שקרו לפני הרבה עונות, וזו הזדמנות מצויינת לעשות את זה

משי22

New member

על הרעיון של קאס והמסעדות. משהו טוב עובר על הכותבים בעונה הזאת.

למעלה