אני יכולה להתחיל מהסוף? אני ממש אוהבת את המבחן השלישי, ואני מקווה שהם לא יעבירו אותו בצורה שולית או איזה התחמקות, כי להחזיר שד למוטב, זה רעיון גדול.
אהבתי גם את הסיפורים שסאם נזכר בהם פתאום מהילדות שלו, זה כייף, שהכותבים נזכרים שהחיים שלהם לא התחילו לפני שמונה שנים אלא לפני שלושים שנה, ויש עוד כל כך הרבה שאנחנו לא יודעים עליהם. וגם בקשר לזה שסאם אמר שכבר שהוא היה קטן, באיזהשהוא אופן תת מודע הוא הרגיש שיש בתוכו משהו זו ורע. זה מתאים לי, כי גם שראיתי את עונה 2 חשבתי שסאם לא נראה ממש מופתע כשדין אמר לו מה שאבא שלהם אמר לפני מותו- שאם דין לא יצליח לשמור על סאם, הוא אולי יהיה חייב להרוג אותו. הוא נראה יותר כאילו הוא קצת ציפה לשמוע משהו בסגנון, כאילו הוא ידע שזה יבוא. אז ממש ממש אהבתי את מה שהוא אמר בפרק הזה.
לא הבנתי איך השדים שהתחזו לדין וסאם לא הושפעו מהמים הקדושים שקווין זרק עליהם בהתחלה
אה, עוד משהו שאהבתי- שדין אמר בתחילת הפרק על קווין "היינו צריכים להביא אותו לכאן"... זה נשמע כמו הד לשאלה שדברנו עליה כאן בפורום, למה בעצם הם השאירו אותו על הסירה הזאת ולא הביאו אותו למחבוא שלהם. נראה לי די מתבקש עכשיו שהתשובה היא באמת שהם רצו לשמור את המקום הזה לעצמם.
משהו שולי אמנם, אבל בכל זאת- לא נראה לי הגיוני שמטטרון קורא עכשיו אליבר טויסט. אם הוא קורא בלי הפסקה כבר מאות שנים, הוא מן הסתם קרא כבר ספר שהוא קלאסיקה בערך מאתים שנה
כבר די נמאס לי מכל הדם והטבחים ההמונים שקורים אחד לכמה פרקים ע"י מלאכים או שדים. ואני לא ממש מצליחה להבין למה מטטרון התכוון שהוא אמר לדין לחשוב על ההשפעות שיהיו לעולם עם סגירת השדים בגיהנום- איזה השפעות יכולות להיות לזה מלבד חיוביות? מה השדים עושים פה מלבד לנצל חולשות של אנשים ולדרדר אותם, כדי שיהיה להם עוד נשמות להתעלל בהם בגיהנום?
אבל באמת שאהבתי מאוד את הפרק, ובכלל את העונה הזאת... כל פעם מחדש פרק נהדר