היה פרק מעולה
כל כך הרבה דברים אהבתי בו...
שדין מסדר את החדר שלו בהתחלה היו לי דמעות בעיניים... ההתלהבות שלו מכל דבר ביתי היא פשוט מדהימה.
בכלל כל ההתחלה של הפרק הוא היה בכזה מצב רוח טוב, והיה ממש כייף לראות אותו ככה.
הם אשכרה מתקדמים בעלילה, ולא כמו תמיד דוחפים את כל ההתפתחויות החשובות לשניים-שלושה פרקים לפני הסוף (לפחות אני מקווה שהם לא יעשו את זה).
והדברים שדין אמר לסאם... אוקיי, זה קצת מזכיר את התקופה שלפני שדין מת בעונה 3, גם אז הוא בקושי רצה לחיות, אבל זה כל כך שונה. אז הוא היה מיואש ואומלל בגלל אבא שלו ובגלל סאם וכל העסקאות שדים. ועכשיו זה נראה בדיוק להפך- דווקא בגלל שהוא אופטימי, דווקא בגלל שהוא באמת מאמין שהם יכולים לסלק את השדים לנצח, זה נראה כאילו הוא לא יודע מה לעשות עם עצמו. כי הוא לא יכול לחשוב על להיות שום דבר אחר חוץ מצייד, כי הוא כבר ניסה פעם חיים נורמלים במשך שנה שלמה, וזה לא באמת הלך.
אז כשהוא חושב על "סוף טוב" בשבילו... כל מה שהוא יכול לחשוב עליו זה חיים נורמלים בשביל סאם. כי סאם כבר הוכיח כמה פעמים שהוא דווקא מסוגל.
וסאם גם יצא מדהים, ואם הוא יצליח לגרום לדין להפסיק להיות כל כך חסר בטחון לגבי כל דבר חוץ מציד, אני אודה לו לנצח.
המשפט הזה שהוא אמר בסוף:
"Closing the gates. It's a suicide mission for you. I want to slam hell shut too, okay? But I want to survive it. Iwant to live. And so should you. You have friends up here, family. Hell you've even got your own room now. You were right, 'kay. I see light at the end of this tunnel and I’m sorry you don’t. I am. But it’s there. And if you come with me, I can take you to it."
פשוט גמר אותי
אם העונה הזאת תמשיך כמו שהיא נראית כרגע, אני באמת לא יודעת איך עונה 9 יכולה להוסיף משהו.
אחד הפרקים הכי טובים העונה (קשה לבחור, יש כל כך הרבה)
צרפתי תמונה
שתראו איך ג'נסן מסוגל להראות חתיך אפילו עם משקפים ענקיות