איזה פרק חמוד! מאוד מאוד אהבתי. מאוד.
דבר ראשון - המשיכו עם עלילת המפתח-של-המקום-הסודי! כיף שלא חיכו עם זה כמה פרקים אלא מיד טיפלו בנושא.
דבר שני - ה Batcave! איזה מקום מגניב. זה נראה שהאחים סוף סוף קיבלו בית, והם מרגישים שם כל כך בנוח. ז"א, ממתי דין טורח ללבוש חלוק רחצה? הם תמיד עם בגדים, בכוננות בריחה תמידית... וכמובן שדין יגיד לסאם לא להתלהב יותר מידיי, רק בשביל לעוף לגמרי על המקום בעצמו
דבר שלישי - כל העלילה של הפרק היתה נהדרת. הקטע הגיי של דין היה אדיר, הגולם היה הרבה יותר חמוד ממה שציפיתי מגולם, והעובדה שאהרון(?) עישן את הספר הוראות...
הבאסה היחידה היא שהעברית היתה כל כך גרועה שהבנתי שהיתה בכלל עברית רק בצפיה חוזרת. אבל בקטנה.
והדבר שהכי אהבתי בפרק - סאם והספרים. מתחילת הסדרה סאם נמצא עם דין כי הוא חושב שהעבודה שלהם חשובה והכרחית, אבל תמיד זה היה טבעי הרבה יותר לדין... וכאן סוף סוף הרגיש לי שסאם מצא את המקום שלו. ז"א, עדיין בעסק המשפחתי, אבל כל הרעיון של אנשי האותיות כל כך תפור עליו. והוא כל כך נהנה מזה, זה ממש עשה לי טוב לראות את זה. כאילו הוא מצא את יעודו בחיים.
חבל שבטח הפרקים הבאים יחזרו לסגנון הרגיל של הסדרה. משמע - להכאיב לדמויות ולשבור לי את הלב. אבל בינתיים אני עדיין עם חיוך מהפרק