עונה 8 פרק 11

riktal

New member
עונה 8 פרק 11

עוד חא ראיתי אבל מהתגובות ברשת זה היה פרק טוב.
לא לשכוח לסמן ספוילר בכותרת!

my name is eti

New member
איזה פרק !

באופן רשמי, פרק 11 הוא אחד הפרקים האהובים עליי.
במיוחד במיוחד הסצנה האחרונה. אני לא רוצה לרשום במדויק בשביל לא להרוס למי שלא צפתה אבל תהיו בטוחות שתקרעו מצחוק.
אהבתי לראות איך דין נכנס לעולם הזה. למרות שהוא לא מפסיק לצחוק על סאם על החנניות שבו.
אני הייתי ממליצה לכותבים לעשות מצ'ארלי דמות קבועה, היא קורעת. אני לחלוטין יכולה לתאר אותה נוסעת עם הבנים, יורדת עליהם ונלחמת ברעים וגם נלחמת עם האחים על הבנות.
סוף כל סוף כבר אין פלאשבקים. אין התעסקות אובססיבית באמליה. אפילו שהזכירו אותה מספר פעמים בפרק, סוף סוף נחתם הסיפור שלה.
פרק מצחיק, נראה מה יהיה שבוע הבא

Ayelet 363

New member

ממש אהבתי. מזמן לא חיכיתי כל כך לפרק, וזה היה שווה את זה.

איזה פרק קורע

היה כזה ברור שדין יתלהב מהדברים האלה

כל הקטעים שלו עם צ'ארלי היו נהדרים (הטקטיקות על הלוח!) וכשהוא רצה "תשובות אמיתיות" וירה ב"אקדח אמיתי" זה היה פשוט מעולה

אמנם היה דיי שקוף מי זה שזימן את הפיה, אבל הפרק היה כל כך מצחיק ונהדר שממש לא היה אכפת לי

והומיגאד, הנאום בסוף.
כל. כך. אדיר.

amberos

New member
מעכשיו אחד הפרקים האהובים עלי!

פרק ממש מוצלח. מצחי לראות את דין מנסה לא להיראות חנון, ושהם משחקים מבוכים ודרקונים

סוף סוף הביאו את צארלי, אני ממש מקווה שהיא תהפוך לדמות קבועה. שתכניס קצת עניין

משי22

New member
אז מה אם עבר שבוע?

איזה פרק טוב!!

אני מתה על צ'ארלי ולא חלמתי שיחזירו אותה, והנה היא שוב, מגניבה מתמיד

כל ההצגה הזאת של משחקי תפקידים חיים, לא יודעת, בעיני זה היה ממש כייפי וצבעוני ומרענן כזה, במיוחד אחרי הפרק הקודם הקודר.
היו המון משפטים מצחיקים, והסצנת סיום עם דין הייתה ענקית!

משי22

New member
אה ו-

מסכימה עם כל אלה מעלי שהציעו לעשות מצ'רלי דמות קבועה. אפילו לא ממש קבועה, אבל שתתארח לעיתים יותר קרובות, זה יוסיף המון לסדרה.

למעלה