עונה 8 חוברת 7

rb48

New member
עונה 8 חוברת 7

מה קורה? שום מילה על no future for you part2? אז קודם כל עם כל הכבוד לג'וס ווידון, ויש כבוד, ההרצה של BKV הרבה יותר מעניינת. איזה התחלה, רואים שוב את הקרב של באפי ופיית' מסוף עונה 3. almost die and learn, much better

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif באפי 8X07

טוב רק היום סוף סוף קניתי את הגיליון אז לא יכלתי עד עכשיו. וואו! וואו, וואו, וואו!!!! BKV באמת הביא סיפור מעולה זה אולי לא צריך להפתיע אותי כי אני חושב שהוא כותב קומיקס מעולה (אני מאוד אוהב את runaways ואת Y the last man שלו). אבל מה שממש הפתיע זה איך שהוא מתחבר לסיפור המוקדם של הדמויות בתור מספר שלא היה לו שום קשר ליצירת הסדרה. ההתחלה באמת מדהימה. אני חושב שזה אולי הקטע הכי מעולה עד כה בכל הקומיקס. זה כביכול מיותר לעשות פלאשבק בקומיקס לקטע שכבר ראינו בטלביזיה באל מה שמיוחד זה שככה אנחנו רואים את זה כאילו מהצד של פיית'. בעצם היא מסכמת את כל המערכת יחסים שלה איתה ובלי העמדות פנים. היא אהבה אותה, הרי ראינו את זה בעונה 3, היא נהנתה איתה אבל היא הרגישה שהיא לא משתפת אותה. זה לא תירוץ לכך שהיא השתגעה ורצחה אנשים אבל זה מה שהיה. עכשיו מה שמפחיד זה האם יש סיכוי שפיית' תתפתה לעזור לג'יג'י הזאת. חוץ מזה הקרב עם הגרגויילים היה מעולה. הסצנה של דון-ווילו-רנה גם הייתה מושלמת אהבתי שנגעו בעניין שהטריד אותי (ואחרים אני בטוח) לגבי הבגדים של דון ובמיוחד את המשפט הזה: "laptop-geek Willow, not broomstick-action Willow"

Arielcohen

New member
8X07 ../images/Emo58.gif נהדר!!!

פשוט פרק מעולה ומעניין. אהבתי בערך הכל.... קודם כל, הקוטלת הרעה והחוצפנית מזכירה לי באופי קצת את קנדי וממש מעצבנת. הדילמות של פיית, איך הכל התגלגל כשבמקום שפיית תרצח את ג'יג'י היא מוצלת על ידה, הכל זה עוד חלק מהעלילה המעניינת בעלת הטוויסטים הלא צפויים. מעצבן אותי המיני ג'יילס עם השיער האדום. שימות כבר. השיחה של דון ווילו הייתה נהדרת ומשעשעת. ההערה על הזמרת Amy Winehouse העלתה חיוך על פניי והייתה כל כך "באפי"! העמוד האחרון גרם לי ממש לפחד מהפסיכופטית המטומטמת הזאת... מה את רוצה מבאפי, כלבה? ממש מעניין מה יהיה עכשיו.... מצפה לפרק הבא.

למעלה