Oukami Kun
New member
טופ 24 - סיקסטיז
טופ 12 בנים:
Let me see what you've got!
הי יש נושא! איזה כיף!
יש גם סרטון לפני כל מתמודד על האודישנים שלו. מזל כי חצי מהם לא שמעתי אף פעם
דיוויד הרננדז – In the Midnight Hour
זה היה ממש טוב. זייף בתו האחרון שזה חבל, אבל ממש התרשמתי. יישאר השבוע בטוח, אני מהמר שגם לטופ 12. 8
צ'יקיזי – More Today Than Yesterday
מעצבן אותי. הסרטון שלו היה כזה מתחנחן ומעצבן. הביצוע היה פושר והחליפה הייתה מזעזעת
. 6.5
דיוויד קוק – Happy Together
ואוו! זה היה מעולה. ביצוע מעולה, מיוחד, מקורי, מה לא. חוץ מהשיער והזנב הכל היה ברמה מאד גבוהה. ללא ספק מוביל בתחרות. 9
ג'ייסון ייגר – Moon River
השתעממתי לגמרי. לא אזכור את זה עוד רבע שעה. 5
רובי קריקו – One
בחירה טובה, עיבוד ממש מגניב, אבל הקול שלו פשוט לא היה מספיק טוב. רציתי לאהוב את זה אבל הקול שלו היה מאד בינוני. והבנדנה הנוראית הזאת
. 6
דיוויד ארצ'ולטה – Shop Around
הו גאד
. לא אהבתי את השיר הזה כשאנג'י עשתה את זה, ועכשיו ההופעה שלה עם זה נראית לי כמו 10 עגול. ההתחלה הייתה מעצבנת וגרועה אבל זה נגמר יחסית בסדר. עדיין לא בעדו
. 6
דני נוריגה – Jailhouse Rock
הייתי בטוח שאני אשנא כל שניה שלו על הבמה, אבל זה היה ממש מוצלח. שנאתי כל שניה של הסרטון שלו ושל הדיבורים אחרי, אבל השיר עצמו היה מעולה. על כן, אני מקווה שיישאר אבל אני אשים אותו על מיוט כשהוא לא שר
. 8.5
לוק מנארד – Everybody's Talkin'
חצי מהשיר לא שמעתי אותו כי הוא ממש לחש, ואז הוא דפק איזה פלצט לא קשור
. הסיבה היחידה שהוא אולי ישרוד היא זה שהוא חתיך, אבל זה בטוח לא ישאיר אותו עד הטופ 12. 3
קולטון ברי – Suspicious Minds
טוב זה לא היה כמו כריס אבל זה היה סולידי. אני מקווה שהוא נשאר כי יש אנשים שצריכים לעוף לפניו. 7
גרט היילי – Breaking Up is Hard to Do
ומה הקטע של השפם בר מצווה? נראה כמו ניצב ב'מופע שנות השבעים', או כמו אחות של אריק באותה תוכנית
. יעוף מהר. 4
ג'ייסון קסטרו – Daydream
הממ זה לא היה משעמם אבל גם לא מוצלח במיוחד. מזכיר לי את ג'ו מגלי, מקווה שיעלם מהר כמוהו
. 6
מייקל ג'ונס – Light My Fire
בחירה מעולה של שיר אבל הביצוע היה ממש מבולגן. אני מקווה שהקהל זכר לו את בוהמיין רפסודי והצביע עבורו הפעם, אבל זה לא היה כזה מוצלח. אבל אני ממש ממש בעדו. 7.5
סך הכל אני שמח שיש נושא בשלב חצי הגמר, זה ממש טוב בעיני. בלטו לחיוב – דיוויד הרננדז, קוקי, דני נוריגה (באופן מפתיע) ומייקל ג'ונס. צריכים לעוף: גארט וג'ייסון, אבל לא יהיה לי אכפת אם לוק או רובי יעופו.
טופ 12 בנות:
קריסטי לי קוק – Rescue Me
מי מוכר את הסוס שלו בשביל הסיכוי להיות באיידול?
אבל אוקי. היא שרה סביר, נראית פצצה, קצת קרייזי אייז אבל סך הכל אין שום סיכוי שהיא עפה. 7
ג'ואן בורגלה – I Say a Little Prayer
הממ היה משהו מוזר בקול שלה אבל סך הכל הופעה סולידית. גם לא נראה לי שהיא תעוף, אבל תלוי בשאניקוות האחרות. 7
אליינה ויטיקר – More Today Than Yesterday
אחת מאלה שלא הראו בכלל. לא התלהבתי בהתחלה אבל אז הראו את האודישנים שלה והיא הייתה מגניבה, אז הביצוע של השיר היה ממש ברמה גבוהה. אז אני בעדה. 8.5
אמנדה אוברמייר – Baby Please Don’t Go
ואוו! איזה כיף! אני ממש בעד הבחורה הזאת אבל השאלה היא האם אמריקה תאהב? אני חושב אבל שהבעיה שלה תהיה שהיא צריכה להקה מאחוריה. אבל הביצוע הכי טוב עד כה ללא ספק. 9
איימי דיוויס – Where the Boys Are
סנוז פסט. מאד אתפלא אם היא שורדת את השלב הזה. 4
ברוק וויט – happy Together
קוקי עשה את זה טוב יותר
. אבל זה היה סבבה. בדוק נשארת. והיא ממש מתחצפת לשופטים, בעיקר לסיימון, שזה מוסיף לה איזה חצי נקודה. 8
אלכסנדריה לאשינגטון – Spinning Wheel
בו בייס עשה את זה יותר טוב, אבל זה גם לא היה נורא. בסוף זה היה קצת מעצבן אבל סך הכל הרוב היה טוב. 7.5
קיידי מלוי – Groovy Kind of Love
לא היה שום דבר גרובי בהופעה הזאת. 4
אסיה אפרסון – Piece of My Heart
ואללה אהבתי. חמודה, צעירה, מגניבה. השאניקווה הכי טובה עד כה. נראה מה סאישה תעשה. 8.5
רמיאל מלובי – You Don’t Have to Say You Love Me
זה לא היה מוצלח במיוחד. זה נגמר סבבה אבל זה היה מעצבן. 7
סאישה – Tobacco Road
בחירה מוזרה
אבל היא שרה מעולה ללא ספק. השאניקווה הכי טובה העונה by a mile. 9
קרי סמית'סון – The Shadow of Your Smile
טוב היא ללא ספק הבחורה הכי מגניבה שאי פעם הייתה באיידול. הלוק, הגישה, השירה, העובדה שהיא אירית
. לגמרי בעדה, אין שום סיכוי שהיא הולכת לפני הטופ 12, מניח שהיא גם מגיעה הרבה יותר רחוק מזה. 9.5
לסיכום הבנות היו יותר טובות בעיני אבל היו כמה שאני לא זוכר אפילו תוך כדי הפרק. מקווה שיעופו קיידי ואיימי, אבל לא אכפת לי גם אם ג'ואן או כל שאניקווה חוץ מסאישה.
תוצאות:
מחרוזת שירי סיקסטיז
הם נשמעים נורא. אבל התלבושות שלהם ממש מגניבות, שזה חצי נחמה
ראשון לעוף הוא גארט, שזה מאד משמח אותי. ממש לא הולך להקשיב לו שוב
.
שניה לעזוב היא איימי, שוב ניחוש מוצלח שלי. NEXT
קצת פרסומת לאלבום של רנדי, עם שיר שפאולה שרה בו. קליפ מוזר. שיר שכנראה לא הצליח במיוחד כי לא שמעתי עליו מעולם
. לא נורא.
שלישית לעוף היא ג'ואן. לא מפתיע, השאניקווה הכי חלשה. אמנם לא הכי גרועה בהופעות אבל לא הפסד גדול.
אחרון לעוף הוא קולטון
ואוו איזה מבאס. לא ראיתי את זה מגיע בכלל. חבל, היה לו פוטנציאל.
סך הכל חוץ מקולטון שהייתי בעדו כל השאר ממש לא אכפת לי שעפו.
יאללה לטופ 20!
טופ 12 בנים:
Let me see what you've got!
הי יש נושא! איזה כיף!
יש גם סרטון לפני כל מתמודד על האודישנים שלו. מזל כי חצי מהם לא שמעתי אף פעם
דיוויד הרננדז – In the Midnight Hour
זה היה ממש טוב. זייף בתו האחרון שזה חבל, אבל ממש התרשמתי. יישאר השבוע בטוח, אני מהמר שגם לטופ 12. 8
צ'יקיזי – More Today Than Yesterday
דיוויד קוק – Happy Together
ואוו! זה היה מעולה. ביצוע מעולה, מיוחד, מקורי, מה לא. חוץ מהשיער והזנב הכל היה ברמה מאד גבוהה. ללא ספק מוביל בתחרות. 9
ג'ייסון ייגר – Moon River
רובי קריקו – One
בחירה טובה, עיבוד ממש מגניב, אבל הקול שלו פשוט לא היה מספיק טוב. רציתי לאהוב את זה אבל הקול שלו היה מאד בינוני. והבנדנה הנוראית הזאת
דיוויד ארצ'ולטה – Shop Around
הו גאד
דני נוריגה – Jailhouse Rock
הייתי בטוח שאני אשנא כל שניה שלו על הבמה, אבל זה היה ממש מוצלח. שנאתי כל שניה של הסרטון שלו ושל הדיבורים אחרי, אבל השיר עצמו היה מעולה. על כן, אני מקווה שיישאר אבל אני אשים אותו על מיוט כשהוא לא שר
לוק מנארד – Everybody's Talkin'
חצי מהשיר לא שמעתי אותו כי הוא ממש לחש, ואז הוא דפק איזה פלצט לא קשור
קולטון ברי – Suspicious Minds
טוב זה לא היה כמו כריס אבל זה היה סולידי. אני מקווה שהוא נשאר כי יש אנשים שצריכים לעוף לפניו. 7
גרט היילי – Breaking Up is Hard to Do
ג'ייסון קסטרו – Daydream
הממ זה לא היה משעמם אבל גם לא מוצלח במיוחד. מזכיר לי את ג'ו מגלי, מקווה שיעלם מהר כמוהו
מייקל ג'ונס – Light My Fire
בחירה מעולה של שיר אבל הביצוע היה ממש מבולגן. אני מקווה שהקהל זכר לו את בוהמיין רפסודי והצביע עבורו הפעם, אבל זה לא היה כזה מוצלח. אבל אני ממש ממש בעדו. 7.5
סך הכל אני שמח שיש נושא בשלב חצי הגמר, זה ממש טוב בעיני. בלטו לחיוב – דיוויד הרננדז, קוקי, דני נוריגה (באופן מפתיע) ומייקל ג'ונס. צריכים לעוף: גארט וג'ייסון, אבל לא יהיה לי אכפת אם לוק או רובי יעופו.
טופ 12 בנות:
קריסטי לי קוק – Rescue Me
מי מוכר את הסוס שלו בשביל הסיכוי להיות באיידול?
ג'ואן בורגלה – I Say a Little Prayer
הממ היה משהו מוזר בקול שלה אבל סך הכל הופעה סולידית. גם לא נראה לי שהיא תעוף, אבל תלוי בשאניקוות האחרות. 7
אליינה ויטיקר – More Today Than Yesterday
אחת מאלה שלא הראו בכלל. לא התלהבתי בהתחלה אבל אז הראו את האודישנים שלה והיא הייתה מגניבה, אז הביצוע של השיר היה ממש ברמה גבוהה. אז אני בעדה. 8.5
אמנדה אוברמייר – Baby Please Don’t Go
ואוו! איזה כיף! אני ממש בעד הבחורה הזאת אבל השאלה היא האם אמריקה תאהב? אני חושב אבל שהבעיה שלה תהיה שהיא צריכה להקה מאחוריה. אבל הביצוע הכי טוב עד כה ללא ספק. 9
איימי דיוויס – Where the Boys Are
ברוק וויט – happy Together
קוקי עשה את זה טוב יותר
אלכסנדריה לאשינגטון – Spinning Wheel
בו בייס עשה את זה יותר טוב, אבל זה גם לא היה נורא. בסוף זה היה קצת מעצבן אבל סך הכל הרוב היה טוב. 7.5
קיידי מלוי – Groovy Kind of Love
אסיה אפרסון – Piece of My Heart
ואללה אהבתי. חמודה, צעירה, מגניבה. השאניקווה הכי טובה עד כה. נראה מה סאישה תעשה. 8.5
רמיאל מלובי – You Don’t Have to Say You Love Me
סאישה – Tobacco Road
בחירה מוזרה
קרי סמית'סון – The Shadow of Your Smile
טוב היא ללא ספק הבחורה הכי מגניבה שאי פעם הייתה באיידול. הלוק, הגישה, השירה, העובדה שהיא אירית
לסיכום הבנות היו יותר טובות בעיני אבל היו כמה שאני לא זוכר אפילו תוך כדי הפרק. מקווה שיעופו קיידי ואיימי, אבל לא אכפת לי גם אם ג'ואן או כל שאניקווה חוץ מסאישה.
תוצאות:
מחרוזת שירי סיקסטיז
ראשון לעוף הוא גארט, שזה מאד משמח אותי. ממש לא הולך להקשיב לו שוב
שניה לעזוב היא איימי, שוב ניחוש מוצלח שלי. NEXT
קצת פרסומת לאלבום של רנדי, עם שיר שפאולה שרה בו. קליפ מוזר. שיר שכנראה לא הצליח במיוחד כי לא שמעתי עליו מעולם
שלישית לעוף היא ג'ואן. לא מפתיע, השאניקווה הכי חלשה. אמנם לא הכי גרועה בהופעות אבל לא הפסד גדול.
אחרון לעוף הוא קולטון
סך הכל חוץ מקולטון שהייתי בעדו כל השאר ממש לא אכפת לי שעפו.
יאללה לטופ 20!